eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ikizler bir kız bir erkekmiş ne kadar güzel çok sevindim :)
bi kerede ikisine de sahip olmak ne güzel rabbim bize de yaşatsın

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

kızlar bakıyorum da kimsecikler yokluğumu bile farketmemiş :KK43: çok üzüldümm

herkesin keyfinin yerinde olduğuna tedavilerin işlerin yolunda olduğuna sevindim

bizim bebişlerimiz bi kız bi erkek ve sağlıkları da çok şükür iyi
gel gör ki kendim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim aslında bi haftadır okuyorum ama moral bozmamak için yazmıyorum ki psikolojik olarak sıkıntılı bi süreç geçiriyorum tüm aksilikler beni buldu resmen ya diyorum insanlarda bi sıkıntı var ya da hamilelik psikolojisi ben yanlış yapıyorum ama farkında değilim

canım benim yokluğunu farketmedik olurmu hoş geldin iki melek annesi rabbim kuzularını sana bağışlasın ne güzel biri kız biri erkek olcakmış rabbim sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin kuzularını

canım neden moral bozasınki bizi burda aynı kaderi paylaştığımız için bizden başkası anlamıyor hele annen haricindekilerden anlayış beklemek hayal herkes kendine göre düşünüyo kimse senin açından düşünmüyo inş bunlarda zamanla geçer canım sen kendini üzme iki meleğini düşün rabbim sana sağlık versin bebişlerin sağlıklı olsun herşey gelip geçiyo

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

sağol gamzem rabbimin iznyle şimdilik herşey yolunda inş da böyle devam eder bende hayırlısıyla kavuşurum meleklerime inş bu bekleyişlerim benimde son olur rabbim benimde meleklerimi göbüşüme aldıktan sonra sıkı sıkı tutunmalarını nasip eder inş

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

iyi akşamlar havincim sen nasılsın, benim kociş nohut yemeğine hasret kalmış ilk defa nohut yaptım uzun bi aradan sonra, afiyetlede yedim, uzanıyorum şimdi bi yandan tv bi yandan laptop :))

iyi akşamlar havincim sen nasılsın, benim kociş nohut yemeğine hasret kalmış ilk defa nohut yaptım uzun bi aradan sonra, afiyetlede yedim, uzanıyorum şimdi bi yandan tv bi yandan laptop :))

şükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın ne güzel mutvağa girmeye başladın azar azar demek afiyet olsun canım uzan uzan fazla yorma kendini

selam kader arkadaşlarım ben bugün çok zor bir gün geçirdim allahım sabır versin bu süreçteki tüm kullarına tahlillerim 10 düşmüş bugün okadar da güzel gidiyordu doktorumda atlattın demişti ama bu bebeğimde koydu gitti beni kızlar 3. denememdede elim boşa çıktı sabahtan beri hçkıra hıçkıra ağlıyorum rabbim nasıl imtihandır bu nasıl sabredecem bida 4. için kendimii nasıl toparlarım bilemiyorum boşluğa düştüm resmen elimden kim tutup çıkaracak beni allahım hakkımda bu hayırlıymış diyemiyorum ya tedavi aşamaları 2 3 böyle ilerleyip gidince insanın içi dahada acıyor hepinizi çok seviyorum benim olmadı ama allahım içten dua ediyorum bu topikteki tüm herkezin yüzünü güldür

ya canım ne misafiri tatilinin keyfini çıkar, zaten yaza koşturcan inşallah gezmene tozmana bak gamzecim, bide bebiş olcak bulantılar filan yataktan çıkamıcan inşallah:KK1:

ayyy ne güzel söylemişin canım inş. canım yaza bende yavruma kavuşurum dualarında unutma tatlım

kuzumm okuyorum bakıyorum keyfin yerinde kaçıyorumm yoksa ilgilenmem mi hiççç??? rabbim isteyen herkese nasip etsinnnn darısı da sana olsunn inşallahh o yapmak istemediğin testin sonucu seni güldürsün
ya ablamlar tatil için geldi babam ablamm bazen eşim en yakınımdakiler çok anlayışsız davranıyor son günlerde babamla bozuştuk peşine ablam kapris yapmaya başladı eşimin sadece pantolon giy elbise giyme diye(çok ara bi dönem herşeyi giyemiyorum tabi şuan ne hamile gibiyim ne normal) her sabah sıkıştırmları iki haftadır çok bunaldımm :KK43: :KK43: geçen en sonunda migrenim tuttu çıldırdımm ağrıdan sürekli ağlıyorumm

amann kuzum kendi ablam bile naz yapıosun kocanı bıktırırsın dio sürekli eltim bile demiyo bunu
sıkıntılarım bulantılarım geçmedi hala doktor ikiz olduğu için normal diyo ama çevremdeki kimse buna inanmıyor herkes naz yapıyorsun dio başka bişey demiyo ben burda günleri sayıp yarı aç kusarak zor geçirirken zamanımı haksızlığa uğramış hissediyorum kendimi ablamın yumurtalama takibiyle oldu çocuğu benimki de tedavi benim de midem bulandı biz senin kadar yapmadık diyo ben bozulunca da küstü ablam babamla ondan önce bana sert çıktığı için bozuşmuştuk herkesle aram açıldı bi de benim yüzümden herkesin tatili kötü geçmiş gibi oldu ihale bana kaldı gibi oldu yazık arada annem kaldı onları bırakıp bana gelemiyo ben kızdım oraya gitmiyorum eşimi arayıp hergün yemek göndermeye çalışıyo arada annem kaldı
eşim saolsun son günlerde anlayışlı ama işte o da giyim mevzuna taktı sanki hamile halimle herkes benim yollarıma döküldü her sabah bi posta da onunla atışıyoruz yani günler zor geçiyor

Ahh canım yaaa sankı ınadına gıbı herşey ustune ustune gelir.. Amann bazı babalar cok anlayışsız hep kendileri haklıdır zaten bende babamla pek anlaşamam vede cokda görüşmem zaten çnku çok biliyor herşeyi bnde kendimi yiyorum e bişide diemiosun baba sonuçta en iisi uzak duruyorum..zamanla geçecek cnm herşey ne yapıcan eşlerde biraz gel git akıllı bi bakıosun tek canyoldaşın gibi bi bakıosun bi yabancı gibi herkes kendini düşünüyor sende kendinin ve mutluluğunu düşün gerisini boşvermeye çalış canım

canım niye öyle erken tatil verdiniz resmiyette 25 ocakta tatil

canım yaaa ne sevindim maşallah bi kız bi erkek tam hayalim darısı başımıza inş. tatlım bu tür şeylerle kendini de yavrularını da üzme inan herşey düzelir ama sen kendini böyle üzerek olan sana oluyor

Valla bilmiorum canım bizim erken tatil etti hoca..bizde sormadık hiç..

selam kader arkadaşlarım ben bugün çok zor bir gün geçirdim allahım sabır versin bu süreçteki tüm kullarına tahlillerim 10 düşmüş bugün okadar da güzel gidiyordu doktorumda atlattın demişti ama bu bebeğimde koydu gitti beni kızlar 3. denememdede elim boşa çıktı sabahtan beri hçkıra hıçkıra ağlıyorum rabbim nasıl imtihandır bu nasıl sabredecem bida 4. için kendimii nasıl toparlarım bilemiyorum boşluğa düştüm resmen elimden kim tutup çıkaracak beni allahım hakkımda bu hayırlıymış diyemiyorum ya tedavi aşamaları 2 3 böyle ilerleyip gidince insanın içi dahada acıyor hepinizi çok seviyorum benim olmadı ama allahım içten dua ediyorum bu topikteki tüm herkezin yüzünü güldür

canım benim yaaa Allah sabır versin çok zor bi durum ama umutsuzluğa düşme mutlaka vardır bi hikmet bunda da

boyacı hoşgeldin canım nasılsın

feriha hoş geldin canım nasılsın

İyiym cnm bnde görmedm de sana yazdım ne zamandı kontrolün die?

Canım yaaa biliyorum cok zor ama bak burda birçok kişi 2.3 denemede aldı pozitifi hattaa bazı yerlerde 10.denemede bile alan var senn yaşın daha cok genç canım ne yapalım evet ilk gün özellikle çokk dayanılmaz oluyor ama inanki biz kendimizi yerden yerede atsak hep aynı sonuca varıyoruz takdiri ilahi :KK43:

Kızlar yaaa bu sitede de yazılanlar çok geç yayınlanıyor topluca isyan mı başlatsak ne yapsak :)

Bugün hangi dizi var yaww :)) miragecik napan bakiimm:))) az kaldı çok heyecanlısındır şimdkk aayy sonu iyi olsunda çok güzel heyecanlar bunlar:)

Son düzenleme:
X