selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum
canlarım saat 2 de geldim komşular beni kapıda yakaladı ve çay içme falan derken ev sahibinin torunlarına yakalandım ve anca onları uyutup eve kaçabildim kusura bakmayın canlarım merakta bıraktım sizi herşey rabbimin izniyle yolunda gidiyo bir sıkıntı yok pazartesi tekrar kontrol var doktorum rahim istenilen kalınlığa ulaşana kadar devam edeceğiz dedi ve şimdilik herşey yolunda sıkıntı yok zaten sizler ve dualarınız benimle olduktan sonra rabbimin izniyle inş herşey yolunda gidecek
biz bildik zaten komşularınla aldatıldığımızı :) neyse sen iyi ol da biz geç öğrenelim nolcak. çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. ama bu durumda hala transfer tarihi hakkında tahmin yok de mi?
miragem nasılsın neler yapıyon eh az kaldı hayırlısıyla teyze olmama dimi rabbiminde izniyle
mervem canım sen nasılsın kuzucuğumuz nasıl
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum
canlarım saat 2 de geldim komşular beni kapıda yakaladı ve çay içme falan derken ev sahibinin torunlarına yakalandım ve anca onları uyutup eve kaçabildim kusura bakmayın canlarım merakta bıraktım sizi herşey rabbimin izniyle yolunda gidiyo bir sıkıntı yok pazartesi tekrar kontrol var doktorum rahim istenilen kalınlığa ulaşana kadar devam edeceğiz dedi ve şimdilik herşey yolunda sıkıntı yok zaten sizler ve dualarınız benimle olduktan sonra rabbimin izniyle inş herşey yolunda gidecek
miragem nasılsın neler yapıyon eh az kaldı hayırlısıyla teyze olmama dimi rabbiminde izniyle
mervem canım sen nasılsın kuzucuğumuz nasıl
Bugün kendime hamur işi yaptım ıspanaklı börek aylar sonra
Ohh afiyetle yarım tepsi yedim
ya ben de komşu istiyorum benim komşularım nasılsın bileme demiyorrrr.... kimsin bile demediler 1 sene oldu yaaa ...
havinim test günü yaklaştıkça korkuyorum tabi yine. ama korksam ne fayda. alnımda ne yazılıysa onu görcem en nihayetinde. inşallah bebişimin gelme vakti gelmiştir inşallah..
Biz latife yapıyoruz canım takılıyoruz sana sen iyi olda
Maşallah haberler güzel hep böyle devam etsin inşallah
kızlar havine ne ceza versek acaba bu akşam :)) hadi gözün aydın canım inşallah herşey yolunda giderselam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum
olmaz olmazya zaten sabah 8:30 da gitmem gerekiyormuş. çünkü cmt yarım gün çalışıyolarmış. ya hkere gerçekten hiç yaptırmak istemiyoruuum. yaptırmasam olmaz mı? ben böyle mutluyum :)
afiyet şeker olsun kuzumm yarasın prensese...Bugün kendime hamur işi yaptım ıspanaklı börek aylar sonra
canım ya çalışınca öyle oluyor, bende gördükçe selam selam geçiyordum şimdi çaya filan çağırıyorlar hep ben gidiyorum yiyorum içiyorum bana gelmiyorlar hamişim diye, valla ne diyim hazır lokma canıma minnetya ben de komşu istiyorum benim komşularım nasılsın bileme demiyorrrr.... kimsin bile demediler 1 sene oldu yaaa ...
Biz iyiyiz canım Allah'a bin şükür
canım hiç korkma alnımıza ne yazılmışsa onu göreceğiz inş senin içinde benim içinde bu bekleyişlerimiz son olur rabbim daha fazla sınamaz bizi çok dua ediyorum sana rabbim bu sefer güldürsün yüzünü canım
ya ben de komşu istiyorum benim komşularım nasılsın bileme demiyorrrr.... kimsin bile demediler 1 sene oldu yaaa ...
Anaa kimse kalmamış bende kendi kendimle konuşuyorum çıkayım en iyisi
Bugün kendime hamur işi yaptım ıspanaklı börek aylar sonra
ooooh afiyet olsun merveciiik...
benim komşular iyidir Allah için bir keresinde çok öksürüyordum, komşu da duymuş çorba getirmişti küçük tencereyle. :)
benim kasığıma gıcık gıcık bir ağrı saplanıyo arada. hiç hoşuma gitmedi bu durum.
inşallah havinim. inşallah Allah senin de benim de yüzümüzü güldürsün bu defa. bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş ya biz bu cümleleri buraya 40 bin defa yazmışızdır herhalde :)
kızlar havine ne ceza versek acaba bu akşam :)) hadi gözün aydın canım inşallah herşey yolunda gider
olmaz olmazçıldırtma bizi ya, cumartesi inşallah koparız buralarda, cumartesi inşallah dahada mutlu olacağız hep beraber
afiyet şeker olsun kuzumm yarasın prensese...
canım ya çalışınca öyle oluyor, bende gördükçe selam selam geçiyordum şimdi çaya filan çağırıyorlar hep ben gidiyorum yiyorum içiyorum bana gelmiyorlar hamişim diye, valla ne diyim hazır lokma canıma minnet
hm cezam ağır olmasın ama tamammı :)) sağol canım inş bundan sonrada herşey yolunda gider rabbiminde izniyle bebişlerimi alırım göbüşüme dokuz ay hiç bırakmazlar beni
sana bi hafta komşu yasağı, sabah akşam topic serbest ama :))) inşallah canım bak herşey yolunda gidiyor Allaha şükür, sen kalbini ferah tut canımcım dualarımız sizlerle