eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

biz bildik zaten komşularınla aldatıldığımızı :) neyse sen iyi ol da biz geç öğrenelim nolcak. çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. ama bu durumda hala transfer tarihi hakkında tahmin yok de mi?

biz bildik zaten komşularınla aldatıldığımızı :) neyse sen iyi ol da biz geç öğrenelim nolcak. çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. ama bu durumda hala transfer tarihi hakkında tahmin yok de mi?

canım tahminlerle olmuyo bana kalsa pazartesi kesinleşmesi gerekir ama bakalım doktor ne diyecek inş herşey yolunda gider bu sefer bende bebişlerimi alırım göbüşüme canım

kız ben sizi komşularımla aldatırmıyım kapıdan uğurlayıp kapıda karşılanınca böyle oluyo işte

miragem nasılsın neler yapıyon eh az kaldı hayırlısıyla teyze olmama dimi rabbiminde izniyle

mervem canım sen nasılsın kuzucuğumuz nasıl

miragem nasılsın neler yapıyon eh az kaldı hayırlısıyla teyze olmama dimi rabbiminde izniyle

mervem canım sen nasılsın kuzucuğumuz nasıl

havinim test günü yaklaştıkça korkuyorum tabi yine. ama korksam ne fayda. alnımda ne yazılıysa onu görcem en nihayetinde. inşallah bebişimin gelme vakti gelmiştir inşallah..

Biz latife yapıyoruz canım takılıyoruz sana sen iyi olda
Maşallah haberler güzel hep böyle devam etsin inşallah

Bugün kendime hamur işi yaptım ıspanaklı börek aylar sonra
Ohh afiyetle yarım tepsi yedim

Anaa kimse kalmamış bende kendi kendimle konuşuyorum çıkayım en iyisi

ya ben de komşu istiyorum benim komşularım nasılsın bileme demiyorrrr.... kimsin bile demediler 1 sene oldu yaaa ...

ooooh afiyet olsun merveciiik...

ya ben de komşu istiyorum benim komşularım nasılsın bileme demiyorrrr.... kimsin bile demediler 1 sene oldu yaaa ...

benim komşular iyidir Allah için bir keresinde çok öksürüyordum, komşu da duymuş çorba getirmişti küçük tencereyle. :)

benim kasığıma gıcık gıcık bir ağrı saplanıyo arada. hiç hoşuma gitmedi bu durum.

havinim test günü yaklaştıkça korkuyorum tabi yine. ama korksam ne fayda. alnımda ne yazılıysa onu görcem en nihayetinde. inşallah bebişimin gelme vakti gelmiştir inşallah..

canım hiç korkma alnımıza ne yazılmışsa onu göreceğiz inş senin içinde benim içinde bu bekleyişlerimiz son olur rabbim daha fazla sınamaz bizi çok dua ediyorum sana rabbim bu sefer güldürsün yüzünü canım

Biz latife yapıyoruz canım takılıyoruz sana sen iyi olda
Maşallah haberler güzel hep böyle devam etsin inşallah

canım biliyom latife yaptığınızı canım dediğin gibi inş bundan sonra hep güzel haberler alırım ve bebişlerimi göbüşüme aldıktan sonra da bebişlerim hiç bırakmazlar beni

kızlar havine ne ceza versek acaba bu akşam :)) hadi gözün aydın canım inşallah herşey yolunda gider
ya zaten sabah 8:30 da gitmem gerekiyormuş. çünkü cmt yarım gün çalışıyolarmış. ya hkere gerçekten hiç yaptırmak istemiyoruuum. yaptırmasam olmaz mı? ben böyle mutluyum :)
olmaz olmaz çıldırtma bizi ya, cumartesi inşallah koparız buralarda, cumartesi inşallah dahada mutlu olacağız hep beraber
afiyet şeker olsun kuzumm yarasın prensese...
canım ya çalışınca öyle oluyor, bende gördükçe selam selam geçiyordum şimdi çaya filan çağırıyorlar hep ben gidiyorum yiyorum içiyorum bana gelmiyorlar hamişim diye, valla ne diyim hazır lokma canıma minnet

inşallah havinim. inşallah Allah senin de benim de yüzümüzü güldürsün bu defa. bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş ya biz bu cümleleri buraya 40 bin defa yazmışızdır herhalde :)

canım gel bizim mahalleye neden pencerenin güneşliği kapalı diye bile komşular sitem etsin sana

canım senin olduğun yerde herkes komşudan sıkılmış demek tek takılıyo :)

Anaa kimse kalmamış bende kendi kendimle konuşuyorum çıkayım en iyisi

kız ben geliyom gidiyonuz ben gidiyom geliyonuz bunun bir ortasını tutturamadık

oh afiyet olsun yarasın kuzumuza kız artık ev işlerine başladın demek maşallah

canım kasığına ağrı girsin kasık ağrılarını hep hayra yor inş yeğenim sana tutunuyo annesi gıcık olma kasık ağrısına

inşallah havinim. inşallah Allah senin de benim de yüzümüzü güldürsün bu defa. bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş ya biz bu cümleleri buraya 40 bin defa yazmışızdır herhalde :)

canım her söz dua niyetine bizimkide öyle durumumuz belli rabbim çaresiz bırakmasın şuan burda ezan okunuyo bu okunan ezanlar hürmetine rabbim bu sefer ikimizinde yüzünü güldürsün canım bebişlerimiz bizi hiç bırakmasın

hm cezam ağır olmasın ama tamammı :)) sağol canım inş bundan sonrada herşey yolunda gider rabbiminde izniyle bebişlerimi alırım göbüşüme dokuz ay hiç bırakmazlar beni

hm cezam ağır olmasın ama tamammı :)) sağol canım inş bundan sonrada herşey yolunda gider rabbiminde izniyle bebişlerimi alırım göbüşüme dokuz ay hiç bırakmazlar beni

sana bi hafta komşu yasağı, sabah akşam topic serbest ama :))) inşallah canım bak herşey yolunda gidiyor Allaha şükür, sen kalbini ferah tut canımcım dualarımız sizlerle

sana bi hafta komşu yasağı, sabah akşam topic serbest ama :))) inşallah canım bak herşey yolunda gidiyor Allaha şükür, sen kalbini ferah tut canımcım dualarımız sizlerle

bana uyar ama bu sefer zil çalmaktan patlar canım:))

inş canım inş rabbim bu sefer hayırlısıyla güldürür yüzümüzü bu bekleyişlerimiz son bekleyişlerimiz olur inş dua edin bize bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…