eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sana bi hafta komşu yasağı, sabah akşam topic serbest ama :))) inşallah canım bak herşey yolunda gidiyor Allaha şükür, sen kalbini ferah tut canımcım dualarımız sizlerle

herşeyi iste ama bunu isteme havinden :)) zira değil 1 hafta 1 gün bile ayrı kalamaz onlar. :)) ay böyle diyoruz da nazar değmesin, Allah muhabbetlerini arttırsın.

bana uyar ama bu sefer zil çalmaktan patlar canım:))

inş canım inş rabbim bu sefer hayırlısıyla güldürür yüzümüzü bu bekleyişlerimiz son bekleyişlerimiz olur inş dua edin bize bol bol

Allah komşusuz bırakmasın canım ya, banada hep yemek yapıpı getirdiler, şimdide kokuları alıyorum diye apartmanda ne pişiyorsa benim evde, sana kokmuştur şimdi diolar, ay çok güzel valla, hep dualarımızdasınız canım

herşeyi iste ama bunu isteme havinden :)) zira değil 1 hafta 1 gün bile ayrı kalamaz onlar. :)) ay böyle diyoruz da nazar değmesin, Allah muhabbetlerini arttırsın.

ama burda gün sayıyoruz çarşamba diye bekliyoruz havin yok, en son sayfayı açık bıraktım yeni haber varmı die refresh yapıp durdum havin gelcek die... biz burda tırnak yiyelim meraktan havinde kekleri poçaları götürsün yok öyle :KK20:

canım ben bazen eve kapatırım kendimi güneşlikleri bile açmam bu seferde zilde kalır parmakları ondan ben kendime ev cezası vereyim onlarda zil cezası versinler bana:))

amin canım amin gerçekten burda kimsem yok annem ablam oldular hepsinden komşularımın allah razı olsun

ama burda gün sayıyoruz çarşamba diye bekliyoruz havin yok, en son sayfayı açık bıraktım yeni haber varmı die refresh yapıp durdum havin gelcek die... biz burda tırnak yiyelim meraktan havinde kekleri poçaları götürsün yok öyle :KK20:

kız kek poça yemedim hayatımda onlar yok ama çay içtim sadece

canım bundan sonra komşulardan gizli kaçmaya çalışırım evden merakta bırakmam sizi

sen de haklısın kardeş :))

kız kek poça yemedim hayatımda onlar yok ama çay içtim sadece

canım bundan sonra komşulardan gizli kaçmaya çalışırım evden merakta bırakmam sizi

:)) canımsın :)) Allah eksik etmesin birinin arayıp sorası çok güzel, başın sıkışsa yakınında biri olduğunu bilmek çok güzel.

canlarım eşim geldi bana şimdilik müsade yemek hazırlamak için mutfağa ufaktan yol alıyom ilerliyen saatlerde görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorum iyiki varsınız

ooooh afiyet olsun merveciiik...

benim komşular iyidir Allah için bir keresinde çok öksürüyordum, komşu da duymuş çorba getirmişti küçük tencereyle. :)

benim kasığıma gıcık gıcık bir ağrı saplanıyo arada. hiç hoşuma gitmedi bu durum.

canım kasık ağrısı iyi derler ama İnşallah öledir.. kalbini ferah tut .. komşu istiyommm ben de:KK50:

canım kasık ağrısı iyi derler ama İnşallah öledir.. kalbini ferah tut .. komşu istiyommm ben de:KK50:

aman ne biliyim ilknurum. neye alamet kasık ağrısı bi anlasam. geçen sefer uyumak için yattığımda çok fena ağrımıştı, sabaha regl kalkmıştım. bugün de akşamüstünden beri bir hareketlenme var içerde. halimi görseydiniz öyle fena oldum ki. tam işten çıkacaktım, böyle akıntı geldi gibi hissettim. bir türlü tuvalete gidemedim korkumdan. aynada öylece bakakaldım kendime. sonra baktım ki kırmızı yok, rahatladım. şimdi de hareketlenme olunca korkuyorum. malum zaman da yaklaştı.

aman ne biliyim ilknurum. neye alamet kasık ağrısı bi anlasam. geçen sefer uyumak için yattığımda çok fena ağrımıştı, sabaha regl kalkmıştım. bugün de akşamüstünden beri bir hareketlenme var içerde. halimi görseydiniz öyle fena oldum ki. tam işten çıkacaktım, böyle akıntı geldi gibi hissettim. bir türlü tuvalete gidemedim korkumdan. aynada öylece bakakaldım kendime. sonra baktım ki kırmızı yok, rahatladım. şimdi de hareketlenme olunca korkuyorum. malum zaman da yaklaştı.

canım bu sefer bebiş tutunuyo kırmızıları dokuz ay on günlüğüne rabbimin izniyle tatile yolladık kırmızıları unut canım onlar yok yaşasın bebişlerimiz

Son düzenleme:
X