eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kızlar Havin gelmemiş sanırım.. Güzel haberlerle gelsin inşallah :KK16: Çok mücadele etti Rabbim yüzünü güldürsün..

kıslar topiği terk ettiiii :))) kuzu çok mantıklı sabrın el veriyorsa en güzeli söylediğin :)

orası öyle de işte bunlar biraz da garantiye almak için yaptırıyorlar herhalde kan testini. Allah korusun dış gebelik falan olursa önceden tespit edebilsinler diye mi bilmiyorum ki artık. yaptırmazsam da ararlar yaptırdın mı diye. çok korkuyorum test yaptırmaktan bildiğin gibi değil. kaçsam bir yerlere :)

Kızlar Havin gelmemiş sanırım.. Güzel haberlerle gelsin inşallah :KK16: Çok mücadele etti Rabbim yüzünü güldürsün..

inşallah akasyacım ya. inşallah yolunda gitmiştir herşey.

evt yaaa kimseler gelmemiş

bir de geliyorlar bakıyorlar altta kimsenin ismi yok gidiyorlar. herkes gelsin bir sabit dursun eskisi gibi hele.

hepinize selamlar kuzular annemleri gönderdim biraz buruk kaldım anlıycanız.bu arada havinim gitmiş bugün hayırlı haberlerle gelirler inşallah.mirage geri sayım başlamış tatlım hakkında hayırlısı inşallah sanırım bu sefer oldu bu iş içinin rahat olması çok önemli canım.diğer arkadaşlar sizide çok özledim.bu arada eşim ilaca devam ediyor vitamin vermişti benimde az kaldı geri sayıyorum bende.

Miragem nasılsın iyimisin canım?taze anniş:KK4::KK12:

merveciiim ne güzel demişsin öyle taze anne diyeee. çok hoşuma gitti valla. testten korkuyorum onun dışında iyiyim canım. sen nasılsınn? bebişin nasıl?

hepinize selamlar kuzular annemleri gönderdim biraz buruk kaldım anlıycanız.bu arada havinim gitmiş bugün hayırlı haberlerle gelirler inşallah.mirage geri sayım başlamış tatlım hakkında hayırlısı inşallah sanırım bu sefer oldu bu iş içinin rahat olması çok önemli canım.diğer arkadaşlar sizide çok özledim.bu arada eşim ilaca devam ediyor vitamin vermişti benimde az kaldı geri sayıyorum bende.

burcucum Allah kavuştursun canım. inşallah haklısındır da bu sefer olmuştur :) ne zaman başlıyordun kısmetse?

canım bu arada herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inanki bebişinede sanada rabbim sağlık versin inşallah:)

Canım ben,m çok sağol ah bir bilsen sırtımdan dünyalar kadar yük kalktı rabbim size yaşatmasın böyle şeyler
senin tedavi ne aşamada burcucuğum

merveciiim ne güzel demişsin öyle taze anne diyeee. çok hoşuma gitti valla. testten korkuyorum onun dışında iyiyim canım. sen nasılsınn? bebişin nasıl?

burcucum Allah kavuştursun canım. inşallah haklısındır da bu sefer olmuştur :) ne zaman başlıyordun kısmetse?

Biz çok iyiyiz teyzesi kızıma bir arkadaş daha gelecek inş cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyoruz bn ve minnoşum:KK19:

hkerem sen yanlış anlamışsın. ben zaten test yapmak değil yapmamak istiyorum :)) sen ne zaman benim test yapmak istediğimi gördün ki? :))

heee :) ne yapmak lazım filan fallar filan deyince.... cumartesiye ne kaldı canım, ama cumartesi günü sabah erkenden gidiyorsun bizi merakta bırakmıyorsun sadece o gün acele ediyorsun tamammı:18:

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

canlarım saat 2 de geldim komşular beni kapıda yakaladı ve çay içme falan derken ev sahibinin torunlarına yakalandım ve anca onları uyutup eve kaçabildim kusura bakmayın canlarım merakta bıraktım sizi herşey rabbimin izniyle yolunda gidiyo bir sıkıntı yok pazartesi tekrar kontrol var doktorum rahim istenilen kalınlığa ulaşana kadar devam edeceğiz dedi ve şimdilik herşey yolunda sıkıntı yok zaten sizler ve dualarınız benimle olduktan sonra rabbimin izniyle inş herşey yolunda gidecek

heee :) ne yapmak lazım filan fallar filan deyince.... cumartesiye ne kaldı canım, ama cumartesi günü sabah erkenden gidiyorsun bizi merakta bırakmıyorsun sadece o gün acele ediyorsun tamammı:18:

ya zaten sabah 8:30 da gitmem gerekiyormuş. çünkü cmt yarım gün çalışıyolarmış. ya hkere gerçekten hiç yaptırmak istemiyoruuum. yaptırmasam olmaz mı? ben böyle mutluyum :)

X