- 18 Nisan 2010
- 916
- 1
hafta sonu değil bişey değil niye yoksunuz yawww
kıslar topiği terk ettiiii :))) kuzu çok mantıklı sabrın el veriyorsa en güzeli söylediğin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar topiği terk ettiiii :))) kuzu çok mantıklı sabrın el veriyorsa en güzeli söylediğin :)
Kızlar Havin gelmemiş sanırım.. Güzel haberlerle gelsin inşallah Çok mücadele etti Rabbim yüzünü güldürsün..
evt yaaa kimseler gelmemiş
Miragem nasılsın iyimisin canım?taze anniş
Miragem nasılsın iyimisin canım?taze anniş
hepinize selamlar kuzular annemleri gönderdim biraz buruk kaldım anlıycanız.bu arada havinim gitmiş bugün hayırlı haberlerle gelirler inşallah.mirage geri sayım başlamış tatlım hakkında hayırlısı inşallah sanırım bu sefer oldu bu iş içinin rahat olması çok önemli canım.diğer arkadaşlar sizide çok özledim.bu arada eşim ilaca devam ediyor vitamin vermişti benimde az kaldı geri sayıyorum bende.
mirage test yapmak filan yok az kalmış şunun şurasında, sabır sabır
canım bu arada herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inanki bebişinede sanada rabbim sağlık versin inşallah:)
merveciiim ne güzel demişsin öyle taze anne diyeee. çok hoşuma gitti valla. testten korkuyorum onun dışında iyiyim canım. sen nasılsınn? bebişin nasıl?
burcucum Allah kavuştursun canım. inşallah haklısındır da bu sefer olmuştur :) ne zaman başlıyordun kısmetse?
hkerem sen yanlış anlamışsın. ben zaten test yapmak değil yapmamak istiyorum :)) sen ne zaman benim test yapmak istediğimi gördün ki? :))
Biz çok iyiyiz teyzesi kızıma bir arkadaş daha gelecek inş cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyoruz bn ve minnoşum
Havin eğer yine komşu turundaysan bittiiiiinnn sen
heee :) ne yapmak lazım filan fallar filan deyince.... cumartesiye ne kaldı canım, ama cumartesi günü sabah erkenden gidiyorsun bizi merakta bırakmıyorsun sadece o gün acele ediyorsun tamammı:18:
Havin eğer yine komşu turundaysan bittiiiiinnn sen
inşallahh mervecim inşallah. ağzından bal damlıyor bugün.
evet bizden önce onlara anlatıyosaaa