sana bi hafta komşu yasağı, sabah akşam topic serbest ama :))) inşallah canım bak herşey yolunda gidiyor Allaha şükür, sen kalbini ferah tut canımcım dualarımız sizlerle
bana uyar ama bu sefer zil çalmaktan patlar canım:))
inş canım inş rabbim bu sefer hayırlısıyla güldürür yüzümüzü bu bekleyişlerimiz son bekleyişlerimiz olur inş dua edin bize bol bol
herşeyi iste ama bunu isteme havinden :)) zira değil 1 hafta 1 gün bile ayrı kalamaz onlar. :)) ay böyle diyoruz da nazar değmesin, Allah muhabbetlerini arttırsın.
herşeyi iste ama bunu isteme havinden :)) zira değil 1 hafta 1 gün bile ayrı kalamaz onlar. :)) ay böyle diyoruz da nazar değmesin, Allah muhabbetlerini arttırsın.
ama burda gün sayıyoruz çarşamba diye bekliyoruz havin yok, en son sayfayı açık bıraktım yeni haber varmı die refresh yapıp durdum havin gelcek die... biz burda tırnak yiyelim meraktan havinde kekleri poçaları götürsün yok öyle
ama burda gün sayıyoruz çarşamba diye bekliyoruz havin yok, en son sayfayı açık bıraktım yeni haber varmı die refresh yapıp durdum havin gelcek die... biz burda tırnak yiyelim meraktan havinde kekleri poçaları götürsün yok öyle
kız kek poça yemedim hayatımda onlar yok ama çay içtim sadece
canım bundan sonra komşulardan gizli kaçmaya çalışırım evden merakta bırakmam sizi
:)) canımsın :)) Allah eksik etmesin birinin arayıp sorası çok güzel, başın sıkışsa yakınında biri olduğunu bilmek çok güzel.
canlarım eşim geldi bana şimdilik müsade yemek hazırlamak için mutfağa ufaktan yol alıyom ilerliyen saatlerde görüşürüz hepinizi kocaman öpüyorum iyiki varsınız
ooooh afiyet olsun merveciiik...
benim komşular iyidir Allah için bir keresinde çok öksürüyordum, komşu da duymuş çorba getirmişti küçük tencereyle. :)
benim kasığıma gıcık gıcık bir ağrı saplanıyo arada. hiç hoşuma gitmedi bu durum.
burdayım benyine kimseler kalmamış yaaaa ben gelince kaçıomusunuz
burdayım bennasılsın canım tatil nasıl gidiyor, sen ne öğretmenisin
canım kasık ağrısı iyi derler ama İnşallah öledir.. kalbini ferah tut .. komşu istiyommm ben de
yine kimseler kalmamış yaaaa ben gelince kaçıomusunuz
aman ne biliyim ilknurum. neye alamet kasık ağrısı bi anlasam. geçen sefer uyumak için yattığımda çok fena ağrımıştı, sabaha regl kalkmıştım. bugün de akşamüstünden beri bir hareketlenme var içerde. halimi görseydiniz öyle fena oldum ki. tam işten çıkacaktım, böyle akıntı geldi gibi hissettim. bir türlü tuvalete gidemedim korkumdan. aynada öylece bakakaldım kendime. sonra baktım ki kırmızı yok, rahatladım. şimdi de hareketlenme olunca korkuyorum. malum zaman da yaklaştı.
işte geldim burdayım