yaa 2-3 gün uzak kaldım özledm vallaa :)) aslında girip okuyorum yazdıklarınızı alıyorum haberlerinizi ama kardeşim geldi bizde kalıyor tepemde bekliyor pc yi almak için cevap yazmaya vaktim olmuyor...:))
miragem aman nazarlar değmesin canım iyi gidiyor herşey şükür.. yaa aslında ben neden bilmiyorum ama hep seni kumral kısa boylu hafif kilolu ama çok güzel yüzlü tahmin ediyorum bilmem ne kadarı doğru .. birde karakter özelliği olarakta çok yapıcı ve kalbinin değilde daha çok mantığının sesini dinleyen biri olduğunu düşünüyorum.. ne zamandır yazmayı düşünüyordum da bugüne nasipmiş.. :)))
havincim yarın kontrol var dimi hadi bakalım inş.. transfer gününü öğrenip dönersin..
demetcim yaa sennde büyük ihtimal transferin oldu dimi.. yoksa yumurta toplamamıydı :S ikiside olsa en hayırlısı olsun hakkında
aysegülücüm hayırlısı olsun evini satmışsın inş. yeni evin yeni mutluluklar getirir
asilcim kaçtır beni sormuşun Allah razı olsun çok şükür iyiyim sende iyisindir inş.. tedavi ne zzaman başlıyor hayırlısıyla ??
turk , yuks , hkere , merve, bebişlerden ne haberr ??
kedicik canım ne zaman ayrılıcan izine ? valla çok üzülüyorum öyle çalışıyorsun die.. dinlen canım çünkü saatlerin çok geç
bebişim olsun sende ayrılmışınizine kalabalık bünyemiz :)) bebişlerimiz sıhhatlidir inşallah :))
kızlarr bebişlerinize çook iyi bakın mamafih bizim bebişler çok pahalı biliyorsunuz cancaazlarım :))))