eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

gamzemm tatile girmişsin canım sen kur an kursu hocası mıydın benmi yanlış hatırlıyorum.. ayy ne güzel bende örgü örmeyi çook severim.. de bu yıl moraller biraz kötü olduğu için örmedim bişii ..seneye bebişim için örerim inş.. :)

ferihacım hiç bilemedim valla durumunu yanlış bir yorum yapmayayım şimdi..

yaa 2-3 gün uzak kaldım özledm vallaa :)) aslında girip okuyorum yazdıklarınızı alıyorum haberlerinizi ama kardeşim geldi bizde kalıyor tepemde bekliyor pc yi almak için cevap yazmaya vaktim olmuyor...:))

miragem aman nazarlar değmesin canım iyi gidiyor herşey şükür.. yaa aslında ben neden bilmiyorum ama hep seni kumral kısa boylu hafif kilolu ama çok güzel yüzlü tahmin ediyorum bilmem ne kadarı doğru .. birde karakter özelliği olarakta çok yapıcı ve kalbinin değilde daha çok mantığının sesini dinleyen biri olduğunu düşünüyorum.. ne zamandır yazmayı düşünüyordum da bugüne nasipmiş.. :)))

havincim yarın kontrol var dimi hadi bakalım inş.. transfer gününü öğrenip dönersin..

demetcim yaa sennde büyük ihtimal transferin oldu dimi.. yoksa yumurta toplamamıydı :S ikiside olsa en hayırlısı olsun hakkında

aysegülücüm hayırlısı olsun evini satmışsın inş. yeni evin yeni mutluluklar getirir

asilcim kaçtır beni sormuşun Allah razı olsun çok şükür iyiyim sende iyisindir inş.. tedavi ne zzaman başlıyor hayırlısıyla ??

turk , yuks , hkere , merve, bebişlerden ne haberr ??

kedicik canım ne zaman ayrılıcan izine ? valla çok üzülüyorum öyle çalışıyorsun die.. dinlen canım çünkü saatlerin çok geç :KK43:

bebişim olsun sende ayrılmışınizine kalabalık bünyemiz :)) bebişlerimiz sıhhatlidir inşallah :))

kızlarr bebişlerinize çook iyi bakın mamafih bizim bebişler çok pahalı biliyorsunuz cancaazlarım :))))

canım benim uzak kalma buralardan özlüyoruz biliyon inş canım yarın rahim istenilen kalınlığa ulaşmış olur dua edin ondan sonrada transfer günüm belli olacak tazen rabbim inş bu sefer hayırlısıyla sıkıntısız bebişlerimni göbüşüme almamı nasip eder

kızlar biraz ayıp olacak ama bugün ağrım baya çok oldu idrar yaptıktan sonra peçeteye kırmızıya yakın bir akıntı oluyor ama normalde gelmiyor sadece idrardan sonra ne olabilir sizce yardım edin bana

canım doktorunu aradınmı benim bu konuda bilgim yok hamile kızlarımız sana yardımcı olurlar bazen o kanamalar için yerleşme kanaması diyolar sen stres yapma canım ama mutlaka doktorunuda ara

canım inş.. rabbimin izniyle olacak herşey bu kez yolunda gidecek..Allah yardımcın olsun şekerim..:nazar:

Slm kızlar havinim boyacı nasılsınız? Havinim dün sen yazmışsın ben şimdi gördüm:KK43:(

canım hoş geldin sen nasılsın neler yapıyon artık göbüşte büyemeye başladı dimi annesi meleğimiz nasıl nasıpse cinsiyeti ne zaman öğreneceksin canım

olsun canım önemli değil şimdi gördünya

canım hoş geldin sen nasılsın neler yapıyon artık göbüşte büyemeye başladı dimi annesi meleğimiz nasıl nasıpse cinsiyeti ne zaman öğreneceksin canım

olsun canım önemli değil şimdi gördünya

valla evdeyim havinim pek bişey yaptığım yok:KK43:göbüşte çıktı artık şükür iyiyiz cuma günü gidecez doktora sorucam tekrar cinsiyetini merak ediyoruz artık:))canım senn de doktora gideceksin yarın inşallah çok güzel haberlerle gelirsin:)) rabbim en kısa zamanda yaşatsın bu duyguları sizlerede canım.

valla evdeyim havinim pek bişey yaptığım yok:KK43:göbüşte çıktı artık şükür iyiyiz cuma günü gidecez doktora sorucam tekrar cinsiyetini merak ediyoruz artık:))canım senn de doktora gideceksin yarın inşallah çok güzel haberlerle gelirsin:)) rabbim en kısa zamanda yaşatsın bu duyguları sizlerede canım.

canım rabbim daha iyi etsin inş cumada hayırlısıyla cinsiyetini öğrenirsin canım rabbim sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

bana çok dua edin yarın güzel haberlerle geleyim bu sefer herşey yolunda gitsin canım bu sefer kimse bilmiyo tek dayanağım destekcim sizlersinbiz sizlerde olmasanız heralde evde çatlardım rabbim yarın hayırlı haberler almamı bebişime giden yolda herşeyin yolunda gitmesini rahmimin istenilen kalınlığa ulaşmasını nasip etsin inş

canım rabbim daha iyi etsin inş cumada hayırlısıyla cinsiyetini öğrenirsin canım rabbim sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

bana çok dua edin yarın güzel haberlerle geleyim bu sefer herşey yolunda gitsin canım bu sefer kimse bilmiyo tek dayanağım destekcim sizlersinbiz sizlerde olmasanız heralde evde çatlardım rabbim yarın hayırlı haberler almamı bebişime giden yolda herşeyin yolunda gitmesini rahmimin istenilen kalınlığa ulaşmasını nasip etsin inş

İnşallah canım her şey yolunda gidecek :)) bebişlerini alıp gelceksin en yakın zamanda sonra bekliycezzz hep birlikte hamileyim diyeee yazacaksın inşallah canım.

İnşallah canım her şey yolunda gidecek :)) bebişlerini alıp gelceksin en yakın zamanda sonra bekliycezzz hep birlikte hamileyim diyeee yazacaksın inşallah canım.

canım benim inş hep hamişlerden o yüzden dua istiyoz zaten rabbimin izniyle sizin dualarınız kabul olur bize bol bol dua edin bizde hamileler kervanına katılalım hemen arkanızdan gelelim rabbim bu tedavimi son tedavim eylesin bende meleklerime hayırlısıyla kavuşayım inş

hkere canım hoş geldin kız nasılsın bebişin cinsiyetini öğrendin şimdi yoksa mağaza mağaza gezip meleğimize kıyafetmi alıyon gözükmüyon pek özlettin kendini

boyacı iyiyiz canım bebişle, sen nasılsınnasıl gidiyor kurslar filan

mirage canım ben ne zaman girsem topcte sadece ben oluyorum, bende geri kaçıyorum kimse yok diye..

ayşegulu canım inşallah gönlüne göre ev bulursun canım, burda evi alan bebişi de alıyor inşallah sanada öyle olur :KK9:

ee kızlar nasılsınız ne var ne yok

havincim konu komşudan bize sıra gelmiyor nerelerdesin, mervecim sen anlatmadın ayrıntılı nasıl geçti, bebişini görebildinmi,sana hareketler yaptı mı prenses

hkere canım hoş geldin kız nasılsın bebişin cinsiyetini öğrendin şimdi yoksa mağaza mağaza gezip meleğimize kıyafetmi alıyon gözükmüyon pek özlettin kendini

hoşbulduk canım,kıyafete sıra gelmedi beşik bakıyoruz 2 gündür, yarın kaçta randevun
yuks yavrukuşun nasıl canım, sen nasılsın

boyacı iyiyiz canım bebişle, sen nasılsınnasıl gidiyor kurslar filan

mirage canım ben ne zaman girsem topcte sadece ben oluyorum, bende geri kaçıyorum kimse yok diye..

ayşegulu canım inşallah gönlüne göre ev bulursun canım, burda evi alan bebişi de alıyor inşallah sanada öyle olur :KK9:

ee kızlar nasılsınız ne var ne yok

havincim konu komşudan bize sıra gelmiyor nerelerdesin, mervecim sen anlatmadın ayrıntılı nasıl geçti, bebişini görebildinmi,sana hareketler yaptı mı prenses

canım komşulardan vakit buluncada topikte sizi bulamıyom doğru denk gelemiyoz neler yapıyon alışverişe başladın diye düşündüm göremeyince seni topikte

canım komşulardan vakit buluncada topikte sizi bulamıyom doğru denk gelemiyoz neler yapıyon alışverişe başladın diye düşündüm göremeyince seni topikte

inanki daha bir iğne bile almadım ya, topluca almayı düşünüyorum ama aslında o kadar bişeyde almayı düşünmüyorum çünkü çabuk büyüyor ilk 6 ay, bi aldığından diğerine sıra gelene kadar bebek büyüyor,o yüzden azar azar alıcam kıyafetleri, aslında ne yapıcam bilemiyorm:KK37:

hoşbulduk canım,kıyafete sıra gelmedi beşik bakıyoruz 2 gündür, yarın kaçta randevun
yuks yavrukuşun nasıl canım, sen nasılsın

canım inş içine sinen prensesimize yakışan güzel bir beşik alırsın kız beşikleri çok güzel oluyo rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş sağlıklada kucağına alırsın meleğini canım

yarın benim rabdevu nasipse 1:30 da canım inş :)) gelirim :KK43:( böyle değil

canım inş içine sinen prensesimize yakışan güzel bir beşik alırsın kız beşikleri çok güzel oluyo rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş sağlıklada kucağına alırsın meleğini canım

yarın benim rabdevu nasipse 1:30 da canım inş :)) gelirim :KK43:( böyle değil

inşallah canım gülücükerle gel hayırlı haberlerini bekliyorum dört gözle

inanki daha bir iğne bile almadım ya, topluca almayı düşünüyorum ama aslında o kadar bişeyde almayı düşünmüyorum çünkü çabuk büyüyor ilk 6 ay, bi aldığından diğerine sıra gelene kadar bebek büyüyor,o yüzden azar azar alıcam kıyafetleri, aslında ne yapıcam bilemiyorm:KK37:

canım ilk 3 ay için al ondan sonrası için alma ablam burdan bebişe bir sürü kıyafet aldı şuan zor oluyo diyo bir defa bile giydirmedi daha kıza kıyafetleri üç aydan sonra bebek çabuk gelişip büyümeye başlıyo sen bile anlamıyosun canım hastane çıkışı alırsın zıbın falan alırsın işte az çok alınacaklar belli ondan sonrasınıda dediğin gibi azar azar alırsın

inşallah canım gülücükerle gel hayırlı haberlerini bekliyorum dört gözle

hep bende öyle dua ediyom inş herşey yolundadır rabbim bu sefer hayırlısıyla herşeyin yolunda gitmesini rahmimin istenilen kalınlağa ulaşmasını ve bende hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme almamı rabbim hayırlısıyla nasip eder

X