eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım ilk 3 ay için al ondan sonrası için alma ablam burdan bebişe bir sürü kıyafet aldı şuan zor oluyo diyo bir defa bile giydirmedi daha kıza kıyafetleri üç aydan sonra bebek çabuk gelişip büyümeye başlıyo sen bile anlamıyosun canım hastane çıkışı alırsın zıbın falan alırsın işte az çok alınacaklar belli ondan sonrasınıda dediğin gibi azar azar alırsın

bende öyle düşünüyorum canım bakalım hayırlısı, olcakinşallah havincim sıkıntı yapma Rabbim sizede nasip etcek inşallah:KK49:

bende öyle düşünüyorum canım bakalım hayırlısı, olcakinşallah havincim sıkıntı yapma Rabbim sizede nasip etcek inşallah:KK49:

canım sıkıntı yapmak değilde işte biliyon insan endişelenmeden edemiyo yarın ya tamam ya devam kontrolum olcak ondan acabalar uçuşuyo beynimde inş herşey yolunda gider hiç sıkıntı yoktur rabbim bu sefer hayırlısıyla bebişlerime kavuşmamı nasip eder inş rabbim daha fazla arattırmasın bu son tedavim olsun inş bende meleklerime kavuşayım hayırlısıyla

canım sıkıntı yapmak değilde işte biliyon insan endişelenmeden edemiyo yarın ya tamam ya devam kontrolum olcak ondan acabalar uçuşuyo beynimde inş herşey yolunda gider hiç sıkıntı yoktur rabbim bu sefer hayırlısıyla bebişlerime kavuşmamı nasip eder inş rabbim daha fazla arattırmasın bu son tedavim olsun inş bende meleklerime kavuşayım hayırlısıyla

kavuşursun havincim Allahın izniyle geç olsun güç olmasın derler hep sen bayadır beklemedesin, imtihan işte, Rabbim daha fazla aratmasın,

hreke canım ben kaçıyorum yarın inş hayırlı haberlerle gelirim canım rabbime emanetsin meleğinle hayırlı geceler öpüldün

canlar daha yeni geldik eve. Çok yorgunum okuyamadım geçmişi. Yarın bi gezinip bakacam neler yapmışsınız. HAVİNİM yarın için dualarımdasın demek için geldim. Herşey gönlünce olsun lütfen güzel haberlerle gel. Allah ım yar ve yardımcın olsun.

kavuşursun havincim Allahın izniyle geç olsun güç olmasın derler hep sen bayadır beklemedesin, imtihan işte, Rabbim daha fazla aratmasın,

beklemedeyimde lafmı canım rabbim sınıyo işte rabbimeboynum kıldan ince inş bu bekleyişlerim son olur bende hayırlısıyla kavuşurum meleklerime

canlar daha yeni geldik eve. Çok yorgunum okuyamadım geçmişi. Yarın bi gezinip bakacam neler yapmışsınız. HAVİNİM yarın için dualarımdasın demek için geldim. Herşey gönlünce olsun lütfen güzel haberlerle gel. Allah ım yar ve yardımcın olsun.

asilim canım güzel dileklerin için sağol inş yarın rabbiminde izniyle güzel haberlerle gelirim rabbim hepimizin bekleyişlerini son eylesin rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eylesin

hreke canım ben kaçıyorum yarın inş hayırlı haberlerle gelirim canım rabbime emanetsin meleğinle hayırlı geceler öpüldün
iyigeceler canımcım, yarın neşeli neşeli bekliyoruz seni

hoşgeldin canım :))

canım benim güzel dileklerin için sağol rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin hepimizin bu tedavileri son olsun inş

benim yarın kontrolum var canım yarın inş rahim istenilen kalınlağa gelmiştir de ona göre transfer günüm belli olur belki rabbim bunca emeğimizi zayi etmez inş benimde bu bekleyişlerim son olur

havinim inşallah herşey yolunda gidecek. dualarımız seninle. hemen haber ver sonrasında.

yaa 2-3 gün uzak kaldım özledm vallaa :)) aslında girip okuyorum yazdıklarınızı alıyorum haberlerinizi ama kardeşim geldi bizde kalıyor tepemde bekliyor pc yi almak için cevap yazmaya vaktim olmuyor...:))

miragem aman nazarlar değmesin canım iyi gidiyor herşey şükür.. yaa aslında ben neden bilmiyorum ama hep seni kumral kısa boylu hafif kilolu ama çok güzel yüzlü tahmin ediyorum bilmem ne kadarı doğru .. birde karakter özelliği olarakta çok yapıcı ve kalbinin değilde daha çok mantığının sesini dinleyen biri olduğunu düşünüyorum.. ne zamandır yazmayı düşünüyordum da bugüne nasipmiş.. :)))

çok şükür boyacım bir yaramazlık yok. kumralım, kısa boyluyum, hafif kiloluyum, fazla kilolarım kalçalarımda ve popomda toplantı yapmaktalar :) yüzümü görenlere sormak lazım :) bir tek karakter tahlilin olmamış. hayatımda hiç mantığımla hareket edememişimdir herhalde bugüne kadar. çoook duygusalımdır. şimdi burdaki tavrıma çok aldırış etme, başa gelen çekiliyor. ona göre korumaya çalışıyorum işte kendimi. analizin için teşekkür ederim :)))

boyacı iyiyiz canım bebişle, sen nasılsınnasıl gidiyor kurslar filan

mirage canım ben ne zaman girsem topcte sadece ben oluyorum, bende geri kaçıyorum kimse yok diye..

ayşegulu canım inşallah gönlüne göre ev bulursun canım, burda evi alan bebişi de alıyor inşallah sanada öyle olur :KK9:

ee kızlar nasılsınız ne var ne yok

havincim konu komşudan bize sıra gelmiyor nerelerdesin, mervecim sen anlatmadın ayrıntılı nasıl geçti, bebişini görebildinmi,sana hareketler yaptı mı prenses

hkerem müdavimim gel canım sen hep gel :))

mirage canım nasılsın, bişiler hissediyormusun bakiim

iyiyim tatlım ya. aslında hissediyorum ama ne hissediyorum onu pek bilmiyorum. hep olumlama var kafamda bu sefer. ona da çok izin vermek istemiyorum sonra attan düşmüş etkisi olmasın ters bi durumda diye. nötrüm.

boyacı iyiyiz canım bebişle, sen nasılsınnasıl gidiyor kurslar filan

havincim konu komşudan bize sıra gelmiyor nerelerdesin, mervecim sen anlatmadın ayrıntılı nasıl geçti, bebişini görebildinmi,sana hareketler yaptı mı prenses

ohh canım Allah daha iyi etsin. bnde iyiyim şükür kurslar hep tatilde.. sadece direksiyon dersim kaldı.. pazar günü direksiyon sınavım var inş.geçerim de çıkar aradan yük oldu vallaa :)

havinim inşallah herşey yolunda gidecek. dualarımız seninle. hemen haber ver sonrasında.

çok şükür boyacım bir yaramazlık yok. kumralım, kısa boyluyum, hafif kiloluyum, fazla kilolarım kalçalarımda ve popomda toplantı yapmaktalar :) yüzümü görenlere sormak lazım :) bir tek karakter tahlilin olmamış. hayatımda hiç mantığımla hareket edememişimdir herhalde bugüne kadar. çoook duygusalımdır. şimdi burdaki tavrıma çok aldırış etme, başa gelen çekiliyor. ona göre korumaya çalışıyorum işte kendimi. analizin için teşekkür ederim :)))

iyiyim tatlım ya. aslında hissediyorum ama ne hissediyorum onu pek bilmiyorum. hep olumlama var kafamda bu sefer. ona da çok izin vermek istemiyorum sonra attan düşmüş etkisi olmasın ters bi durumda diye. nötrüm.

vaaaayy arkadaş ne tahmn yaparmışım.. sadece ez in yazdığı gözlerindi heralde ama ben zaten hep gözlerini yeşil düşünüyordum.. ama karakter yanlış olmuş evet.. zaten onuda güçlülüğünden yola çıkmıştım ama dediğin gibi sadece bu bebek konusunda güçlüyüz belki hepimiz yanlış analiz olmuş yani :KK66:

vaaaayy arkadaş ne tahmn yaparmışım.. sadece ez in yazdığı gözlerindi heralde ama ben zaten hep gözlerini yeşil düşünüyordum.. ama karakter yanlış olmuş evet.. zaten onuda güçlülüğünden yola çıkmıştım ama dediğin gibi sadece bu bebek konusunda güçlüyüz belki hepimiz yanlış analiz olmuş yani :KK66:

:))) yeşil gözlü falan değilim yaa o nerden çıktı :)) kahve gözlerim. ez şeklinden bahsetmiş gözlerimin, renginden değil :) boyacım tüp bebek tedavisi ile baş eden herkesbir nebze güçlü bence. Allah daha beteriyle sınamasın canım hiçbirimizi. yaşadığımız en büyük zorluk bu olmuş olsun bu hayatta.

bu arada havinin randevusu kaçtaydı bilen var mı?

:))) yeşil gözlü falan değilim yaa o nerden çıktı :)) kahve gözlerim. ez şeklinden bahsetmiş gözlerimin, renginden değil :) boyacım tüp bebek tedavisi ile baş eden herkesbir nebze güçlü bence. Allah daha beteriyle sınamasın canım hiçbirimizi. yaşadığımız en büyük zorluk bu olmuş olsun bu hayatta.

bu arada havinin randevusu kaçtaydı bilen var mı?

canım 13.30 diye biliyorum randevusunu ..inş. hayırlı haberlerle döner

ya kızlar ya ben şu anda hamile olup olmadığımı anlayamaz mıyım bir şekilde? :)))) biriniz falıma baksanız. zaten test yaptırmaktan hep korkuyorum biliyosunuz. peki test günümde testi yapmasam ne olur? :) zaman yaklaştı ya pazarlıklar başladı o yüzden.

ya kızlar ya ben şu anda hamile olup olmadığımı anlayamaz mıyım bir şekilde? :)))) biriniz falıma baksanız. zaten test yaptırmaktan hep korkuyorum biliyosunuz. peki test günümde testi yapmasam ne olur? :) zaman yaklaştı ya pazarlıklar başladı o yüzden.

tatlım ne zor yerlerden sordun öle :))) vallahi ben zaten o test günü geç gidenlere hayranım ben gözümü açtım gidelim dedim.. bişicik yiyememiştim bile :)) kaldı ki gitmemek :))
anemm fal bakalım sana :) gel bize kahveni iç ben atarım güsel güsel :)

tatlım ne zor yerlerden sordun öle :))) vallahi ben zaten o test günü geç gidenlere hayranım ben gözümü açtım gidelim dedim.. bişicik yiyememiştim bile :)) kaldı ki gitmemek :))
anemm fal bakalım sana :) gel bize kahveni iç ben atarım güsel güsel :)

ama çok gereksiz geliyo bana alel acele test yapmak ilknurum. boşuna adrenalin yani. hamile değilsen zaten illa ki birkaç gün içinde regl olcan anlıycan, hamilysen de reg olmayacaksın, sonra aa olmadım deyip idrar testi yapacaksın. pozitif çıkacak, sonra gidip kan testi yapacaksın :))) nasıl ama?? ben düzeni böyle oluşturdum. öbür türlü o zarf eline geçecek, sen onu açana kadar ömründen zaten birkaç yılı yemiş olacaksın, ne gerek var? geçen sefer tam yaşamış sayılmam onu, çünkü testten bir gün önce regl olmuştum, negatif çıkacağını bilerek kan testi yaptırmıştım. şimdi umudum var. nasıl olcak?

gamzemm tatile girmişsin canım sen kur an kursu hocası mıydın benmi yanlış hatırlıyorum.. ayy ne güzel bende örgü örmeyi çook severim.. de bu yıl moraller biraz kötü olduğu için örmedim bişii ..seneye bebişim için örerim inş.. :)

evt canım tatile girdik bu arada doğru hatırlıyorsun kuran kursu hocasıyım ben tatlım evt örgü örüyorum sende ör bence kafan dalgınlığını alıyor

X