eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah canım böyle devam eder bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin rabbim niye bıraktırdıki doktorun değerin kaçtı canım

4.25 ti canım hemşire sınırda ilaçlara devam et testi tekrarla dedi ama doktorum direk nasip değilmiş ilaçları bırak bi kaç güne adet olursun dedi

kızlar ben 10 aylık evlıyım esım askerde ızne geldıgınde denedık ama hamıle kalmadım neden acaba normal mı

ismin hulusiyemi tatlım:)))))))))))))))))))normal değil canım teskerede olur bi daha deneyin:))))

kızlar hepinize iyi akşamlar miragem tedavini transferini her biyeni takip ediyorum ama fazla durmuyorum burda sabah erken ev aramaya çıkıyorum evet evi sattık şimdide ev arıyoruz....))
havinim sendende miragedende çok umutluyum güzel haberlerinizi bekliyorum...benimde az kaldı test sonuçları çıkmak üzere ama tedaviden önce evime taşınmak istiyorum benim evi alanlardan 15 gün süre istedik bu sürede yeni evimi bulamam lazım diğer arkadaşlar hepinizden haberim var her gün yanıt yazmasamda gece mutlaka geçmişi okuyorum ama yanıt yazmıyorum...mirage bu arada alanyatubi bu gün hcg yaptırdı hamile:))) görüşmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet olun....

canım az kaldı demi test tarihine yanlış hatırlamıyorsam 2 şubattı demi inşallah bebeğin seninledir ve hiç bırakmaz annesini canım senidemi ayak ağrın oluyor jelden mi kaynaklanıyormuş

evet canım 2 şubat. inşallah canım ya, hepimiz kavuşalım inşallah bebişlerimize. ayak değil de bacak ağrısı yapıyormuş jel ferihacım.

Benim 4 subat test tarihim cunku benim 2. Gun transferi :)

haydi hayırlısı olsun. inşallah mutlu sona ulaşırsın :)

nasılsın canım tranfer ne zaman senin
evet canım özeline gitseydik nasıl ilgilenirdi patavasızın önde gideni benim doktorum değil bişeyim değil pat diye kaşıma durmuş ağlattı beni bir sürü bu değerler le bebek görünürmü canım ya gecem gündüzüm kalmadı düşünmekten

ferihacım sen niye kendi doktorunla görüşmedin? yazdın da ben kaçırdım mı orayı? kendi doktorun ne yorum yaptı?

ismin hulusiyemi tatlım:)))))))))))))))))))normal değil canım teskerede olur bi daha deneyin:))))

kızlar hepinize iyi akşamlar miragem tedavini transferini her biyeni takip ediyorum ama fazla durmuyorum burda sabah erken ev aramaya çıkıyorum evet evi sattık şimdide ev arıyoruz....))
havinim sendende miragedende çok umutluyum güzel haberlerinizi bekliyorum...benimde az kaldı test sonuçları çıkmak üzere ama tedaviden önce evime taşınmak istiyorum benim evi alanlardan 15 gün süre istedik bu sürede yeni evimi bulamam lazım diğer arkadaşlar hepinizden haberim var her gün yanıt yazmasamda gece mutlaka geçmişi okuyorum ama yanıt yazmıyorum...mirage bu arada alanyatubi bu gün hcg yaptırdı hamile:))) görüşmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet olun....

ayşegül dönüşün muhteşem oldu :)))) ama ben de seninle aynı düşündüğüm için cvp vermemiştim. inşallah umudunu boşa çıkarmayız ayşegülcüm. hadi bakalım bebişinizle birlikte yaşayacağınız güzel bir ev bulun. yeni eviniz şans getirsin size...

canım sanada iyi akşamlar inş hayırlısıyla istediğin içine sinen bir ev bulursun canım inş testlerinde güzel çıkacak canım ve sende yeni evinde bebişine kavuşmak için gün sayacaksın

alanyatubi arkadaşıza çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla bebişini kucağına alsın inş

canım inş bu son tedavim miragemde bende hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize rabbim daha fazla bekletmez inş bizi tez vakitte kavuşuruz bebişlerimize

haviiiiiiin napıyosun haviniiim? yakında göbişlerimizi büyütcez birlikte hazır mısın?

canım azından bal damliyo inş ikimizde göbüşleri büyütürüz ne güzel olacak rabbimin izniyle ne yapayım çekirdek çitliyom çay içiyom sen ne yapıyosun canım

ben hazırım zaten yemek yemekten baya büyüdü bu gün :)))) boş durdukça ne bulduysam yedim en son buzlukta dondurma buldum onu da yedim :

canım benim hoşgeldin inş canım bebişleri hepimiz önce göbüşlerimizde büyüteceğiz rabbimin izniyle sonrada kucaklarımıza alacağız sende hayırlısıyla ver startı büyüt kaliteli kaliteli yomoşları canım

yalniz konunun icine baliklama daldim bu arada su anda naptim bilmiorum pc bozuldu amannnnnnnnnn tuslarin bazilari cevap vermiyor/// ''']]]] sa.maliyor bilgisayar optum hepinizi

kızlarrrr iyi geceler tatil başağrısı yaptı ben de :))) boş boş yattım bu gün :))

boş boş yatma çık gez ilknurum.

ben hazırım zaten yemek yemekten baya büyüdü bu gün :)))) boş durdukça ne bulduysam yedim en son buzlukta dondurma buldum onu da yedim :

al benden de o kadar :))

canım azından bal damliyo inş ikimizde göbüşleri büyütürüz ne güzel olacak rabbimin izniyle ne yapayım çekirdek çitliyom çay içiyom sen ne yapıyosun canım

ben de yiyorum yiyorum yiyorum sonsuz yiyorum. bir yandan o ses türkiyede murat boza küfrediyorum hala tuanayı elemiş olduğu için. günaha soktu beni akşam akşam.

boş boş yatma çık gez ilknurum.

al benden de o kadar :))

ben de yiyorum yiyorum yiyorum sonsuz yiyorum. bir yandan o ses türkiyede murat boza küfrediyorum hala tuanayı elemiş olduğu için. günaha soktu beni akşam akşam.

canım ben çok yemek yemem şu kabak çekirdeğine alıştırmak için kendimi arada çitliyom ondan saysam 10 tane çitlemedim ama azım dilim şişti çok fena oldu canım bu gece trt takılıyom arada o ses türkiyeyede baktığım oluyodu bazen gerçekten alakasız yarışmacı eliyolar onlara kızıpta sinirini zıplatma bebişin etkilenir annesi

canım hoşgeldin nasılsın neler yapıyon boş boş yatmak haricinde :))

inş canım inş bu bekleyişlerin seninde son olsun canım rabbim seninde yüzünü güldürsün bu tedavinle

evi tamizlemeye nereden baslasam diye dusunup hic baslayamiyorum :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hamilemiyim diye dusunup hayaller kuruyorum :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

rabbim buyuk kalbimizi biliyor ve hepimiz icin en hayirli olani veriyor inaniyorum hersey umarim cok guzel olur hepimiz icinnn:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

X