eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

boş boş yatma çık gez ilknurum.

al benden de o kadar :))

ben de yiyorum yiyorum yiyorum sonsuz yiyorum. bir yandan o ses türkiyede murat boza küfrediyorum hala tuanayı elemiş olduğu için. günaha soktu beni akşam akşam.

annecim aksarayda gezcek bi yer bulsam koscam :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
ben yiyip yiyip yatiorum arada bisiklet var ona binip 20 kalori yakiorum:KK53::KK53::KK53::KK53:
bide deli gibi kitap okuyorum baska da bisi yapasim gelmioooo:44::44::44::44::44::44:

evi tamizlemeye nereden baslasam diye dusunup hic baslayamiyorum :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hamilemiyim diye dusunup hayaller kuruyorum :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

rabbim buyuk kalbimizi biliyor ve hepimiz icin en hayirli olani veriyor inaniyorum hersey umarim cok guzel olur hepimiz icinnn:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

canım inş rabbimin izniyle bizde emek fazla harcıyacağız maddi manevi yıpranacağız ama bu tedavilerimiz son tedavilerimiz olacak rabbimin izniyle hepimiz bu tedavilerimizle halile kalacağız rabbim hepimizin kucağını dolduracak evini şenlendirecek

canım uzak değil inş sende bende miragemde bu topikteki tüm kader arkadaşlarımızda hamile kalırlar hayırlısıyla

günaydın kızlarrr...

rüyalarımdan sıkıldım ben, bir süre rüya görmek istemiyorum mümkünse :) sonuncusunu anlatayım :) başka bir çift için taşıyıcı anne olmaya gönüllü oluyorum. iğneleri vuruluyorum, sonuncusu çatlatma iğnesi ovitrelli eczaneden alıyorum ama akşam vurulmayı unutuyorum. ertesi gün aklıma geliyor, doktora söylüyorum (ama doktor kendi doktorum değil tanımadığım bir doktor bu) diyor ki olmaz artık o zaman boşa gitti onca emek diyor, halbuki herşey çok yolundaydı kesin tutacaktı diyor. ben de diyorum ki tutsaydı kendi çocuğum değil diye üzülecektim belki her işte hayır vardır deyip uyanıyorum :)))))))))) imdat diye bağıracam ha

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ

mirage günaydın şekerim.nasılsın?rüyalarını kaçırmıyorum.yeni güzel rüyalarını bekliyorum :)ama bu sefer sıkıntılardan uzak olsun rüyaların şekeerr.İnşallh bunlar geçecek,stresin etkileri sana olmasa da rüyalarına yansıyor.

canım inş rabbimin izniyle bizde emek fazla harcıyacağız maddi manevi yıpranacağız ama bu tedavilerimiz son tedavilerimiz olacak rabbimin izniyle hepimiz bu tedavilerimizle halile kalacağız rabbim hepimizin kucağını dolduracak evini şenlendirecek

canım uzak değil inş sende bende miragemde bu topikteki tüm kader arkadaşlarımızda hamile kalırlar hayırlısıyla

havincim sen ne aşamadasın
dördünüzü de( demet, ilknurlevent, mirage ve sen :) heyecanla takip ediyorum bundan sonraki tdavimin heyecanı sarıyor sizi okudukça

inş. hamile haberlerinizi buradan alıcaz kızlar
rabbim ol desin ve minnoşlar can bulup size tutunsun, darısı bizimde başımıza :KK66:

Son düzenleme:
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

havincim sen ne aşamadasın
dördünüzü de( demet, ilknurlevent, mirage ve sen :) heyecanla takip ediyorum bundan sonraki tdavimin heyecanı sarıyor sizi okudukça

inş. hamile haberlerinizi buradan alıcaz kızlar
rabbim ol desin ve minnoşlar can bulup size tutunsun, darısı bizimde başımıza :KK66:

canım benim güzel dileklerin için sağol rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin hepimizin bu tedavileri son olsun inş

benim yarın kontrolum var canım yarın inş rahim istenilen kalınlağa gelmiştir de ona göre transfer günüm belli olur belki rabbim bunca emeğimizi zayi etmez inş benimde bu bekleyişlerim son olur

sağol canım benim iyiyim öyle evde takılıyom örgü örmeye başladım sen nasılsın?

canım ne örüyosun can sıkıntısı öylesine bişeylermi yoksa atkı falanmı örüyon

günaydın kızlarrr...

rüyalarımdan sıkıldım ben, bir süre rüya görmek istemiyorum mümkünse :) sonuncusunu anlatayım :) başka bir çift için taşıyıcı anne olmaya gönüllü oluyorum. iğneleri vuruluyorum, sonuncusu çatlatma iğnesi ovitrelli eczaneden alıyorum ama akşam vurulmayı unutuyorum. ertesi gün aklıma geliyor, doktora söylüyorum (ama doktor kendi doktorum değil tanımadığım bir doktor bu) diyor ki olmaz artık o zaman boşa gitti onca emek diyor, halbuki herşey çok yolundaydı kesin tutacaktı diyor. ben de diyorum ki tutsaydı kendi çocuğum değil diye üzülecektim belki her işte hayır vardır deyip uyanıyorum :)))))))))) imdat diye bağıracam ha

canım yarınki rüyanı sabırsızlıkla bekliyom:) artık başkalarını bırak sıra sende ya ters rüyalar görüyon rabbimin izniyle bebiş annesine tutunuyo canım ve dokuz ay bırakmıyacak annesini

kızlar biraz ayıp olacak ama bugün ağrım baya çok oldu idrar yaptıktan sonra peçeteye kırmızıya yakın bir akıntı oluyor ama normalde gelmiyor sadece idrardan sonra ne olabilir sizce yardım edin bana

yaa 2-3 gün uzak kaldım özledm vallaa :)) aslında girip okuyorum yazdıklarınızı alıyorum haberlerinizi ama kardeşim geldi bizde kalıyor tepemde bekliyor pc yi almak için cevap yazmaya vaktim olmuyor...:))

miragem aman nazarlar değmesin canım iyi gidiyor herşey şükür.. yaa aslında ben neden bilmiyorum ama hep seni kumral kısa boylu hafif kilolu ama çok güzel yüzlü tahmin ediyorum bilmem ne kadarı doğru .. birde karakter özelliği olarakta çok yapıcı ve kalbinin değilde daha çok mantığının sesini dinleyen biri olduğunu düşünüyorum.. ne zamandır yazmayı düşünüyordum da bugüne nasipmiş.. :)))

havincim yarın kontrol var dimi hadi bakalım inş.. transfer gününü öğrenip dönersin..

demetcim yaa sennde büyük ihtimal transferin oldu dimi.. yoksa yumurta toplamamıydı :S ikiside olsa en hayırlısı olsun hakkında

aysegülücüm hayırlısı olsun evini satmışsın inş. yeni evin yeni mutluluklar getirir

asilcim kaçtır beni sormuşun Allah razı olsun çok şükür iyiyim sende iyisindir inş.. tedavi ne zzaman başlıyor hayırlısıyla ??

turk , yuks , hkere , merve, bebişlerden ne haberr ??

kedicik canım ne zaman ayrılıcan izine ? valla çok üzülüyorum öyle çalışıyorsun die.. dinlen canım çünkü saatlerin çok geç :KK43:

bebişim olsun sende ayrılmışınizine kalabalık bünyemiz :)) bebişlerimiz sıhhatlidir inşallah :))

kızlarr bebişlerinize çook iyi bakın mamafih bizim bebişler çok pahalı biliyorsunuz cancaazlarım :))))

Son düzenleme:
X