- 18 Nisan 2010
- 916
- 1
boş boş yatma çık gez ilknurum.
al benden de o kadar :))
ben de yiyorum yiyorum yiyorum sonsuz yiyorum. bir yandan o ses türkiyede murat boza küfrediyorum hala tuanayı elemiş olduğu için. günaha soktu beni akşam akşam.
evi tamizlemeye nereden baslasam diye dusunup hic baslayamiyorum
hamilemiyim diye dusunup hayaller kuruyorum
rabbim buyuk kalbimizi biliyor ve hepimiz icin en hayirli olani veriyor inaniyorum hersey umarim cok guzel olur hepimiz icinnn
kislar ben kacar koci uyuyalim diyo malum sabah ise gitcek sarilam yatam kociye opuldunuzzzzzz
gamze canım nasılsın neler yapıyon ara tatilde
canım inş rabbimin izniyle bizde emek fazla harcıyacağız maddi manevi yıpranacağız ama bu tedavilerimiz son tedavilerimiz olacak rabbimin izniyle hepimiz bu tedavilerimizle halile kalacağız rabbim hepimizin kucağını dolduracak evini şenlendirecek
canım uzak değil inş sende bende miragemde bu topikteki tüm kader arkadaşlarımızda hamile kalırlar hayırlısıyla
yaaa topiğimiz çok sessiz bugünlerde
gamzecim bunlar böyle. ben ne zaman test günümü bekliyor olsam susmaları geliyor :)))) test günüm geçsin gelecekler bak gör.
havincim sen ne aşamadasın
dördünüzü de( demet, ilknurlevent, mirage ve sen :) heyecanla takip ediyorum bundan sonraki tdavimin heyecanı sarıyor sizi okudukça
inş. hamile haberlerinizi buradan alıcaz kızlar
rabbim ol desin ve minnoşlar can bulup size tutunsun, darısı bizimde başımıza
sağol canım benim iyiyim öyle evde takılıyom örgü örmeye başladım sen nasılsın?
günaydın kızlarrr...
rüyalarımdan sıkıldım ben, bir süre rüya görmek istemiyorum mümkünse :) sonuncusunu anlatayım :) başka bir çift için taşıyıcı anne olmaya gönüllü oluyorum. iğneleri vuruluyorum, sonuncusu çatlatma iğnesi ovitrelli eczaneden alıyorum ama akşam vurulmayı unutuyorum. ertesi gün aklıma geliyor, doktora söylüyorum (ama doktor kendi doktorum değil tanımadığım bir doktor bu) diyor ki olmaz artık o zaman boşa gitti onca emek diyor, halbuki herşey çok yolundaydı kesin tutacaktı diyor. ben de diyorum ki tutsaydı kendi çocuğum değil diye üzülecektim belki her işte hayır vardır deyip uyanıyorum :)))))))))) imdat diye bağıracam ha
canım ne örüyosun can sıkıntısı öylesine bişeylermi yoksa atkı falanmı örüyon
süveter örüyorum kendime canım