inşallah canım böyle devam eder bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin rabbim niye bıraktırdıki doktorun değerin kaçtı canım
gamze canım nasılsın neler yapıyon ara tatilde
hkere canım sen nasılsın
kızlar ben 10 aylık evlıyım esım askerde ızne geldıgınde denedık ama hamıle kalmadım neden acaba normal mı
iyiyim canım sen nasılsın, karadayı izliyorum
canım az kaldı demi test tarihine yanlış hatırlamıyorsam 2 şubattı demi inşallah bebeğin seninledir ve hiç bırakmaz annesini canım senidemi ayak ağrın oluyor jelden mi kaynaklanıyormuş
Benim 4 subat test tarihim cunku benim 2. Gun transferi :)
nasılsın canım tranfer ne zaman senin
evet canım özeline gitseydik nasıl ilgilenirdi patavasızın önde gideni benim doktorum değil bişeyim değil pat diye kaşıma durmuş ağlattı beni bir sürü bu değerler le bebek görünürmü canım ya gecem gündüzüm kalmadı düşünmekten
ismin hulusiyemi tatlım:)))))))))))))))))))normal değil canım teskerede olur bi daha deneyin:))))
kızlar hepinize iyi akşamlar miragem tedavini transferini her biyeni takip ediyorum ama fazla durmuyorum burda sabah erken ev aramaya çıkıyorum evet evi sattık şimdide ev arıyoruz....))
havinim sendende miragedende çok umutluyum güzel haberlerinizi bekliyorum...benimde az kaldı test sonuçları çıkmak üzere ama tedaviden önce evime taşınmak istiyorum benim evi alanlardan 15 gün süre istedik bu sürede yeni evimi bulamam lazım diğer arkadaşlar hepinizden haberim var her gün yanıt yazmasamda gece mutlaka geçmişi okuyorum ama yanıt yazmıyorum...mirage bu arada alanyatubi bu gün hcg yaptırdı hamile:))) görüşmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet olun....
ismin hulusiyemi tatlım:)))))))))))))))))))normal değil canım teskerede olur bi daha deneyin:))))
kızlar hepinize iyi akşamlar miragem tedavini transferini her biyeni takip ediyorum ama fazla durmuyorum burda sabah erken ev aramaya çıkıyorum evet evi sattık şimdide ev arıyoruz....))
havinim sendende miragedende çok umutluyum güzel haberlerinizi bekliyorum...benimde az kaldı test sonuçları çıkmak üzere ama tedaviden önce evime taşınmak istiyorum benim evi alanlardan 15 gün süre istedik bu sürede yeni evimi bulamam lazım diğer arkadaşlar hepinizden haberim var her gün yanıt yazmasamda gece mutlaka geçmişi okuyorum ama yanıt yazmıyorum...mirage bu arada alanyatubi bu gün hcg yaptırdı hamile:))) görüşmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet olun....
haviiiiiiin napıyosun haviniiim? yakında göbişlerimizi büyütcez birlikte hazır mısın?
haviiiiiiin napıyosun haviniiim? yakında göbişlerimizi büyütcez birlikte hazır mısın?
ben hazırım zaten yemek yemekten baya büyüdü bu gün :)))) boş durdukça ne bulduysam yedim en son buzlukta dondurma buldum onu da yedim :
kızlarrrr iyi geceler tatil başağrısı yaptı ben de :))) boş boş yattım bu gün :))
ben hazırım zaten yemek yemekten baya büyüdü bu gün :)))) boş durdukça ne bulduysam yedim en son buzlukta dondurma buldum onu da yedim :
canım azından bal damliyo inş ikimizde göbüşleri büyütürüz ne güzel olacak rabbimin izniyle ne yapayım çekirdek çitliyom çay içiyom sen ne yapıyosun canım
kızlarrrr iyi geceler tatil başağrısı yaptı ben de :))) boş boş yattım bu gün :))
az kaldi havinim pazartesi Allahin izniyle baslariz insallaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
boş boş yatma çık gez ilknurum.
al benden de o kadar :))
ben de yiyorum yiyorum yiyorum sonsuz yiyorum. bir yandan o ses türkiyede murat boza küfrediyorum hala tuanayı elemiş olduğu için. günaha soktu beni akşam akşam.
canım hoşgeldin nasılsın neler yapıyon boş boş yatmak haricinde :))
inş canım inş bu bekleyişlerin seninde son olsun canım rabbim seninde yüzünü güldürsün bu tedavinle