eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mercvecim güzel haberlerine çoksevindim. Sağsalim doğacak bebeğin ben inanıyorum kocaman öpüldünüz
miragem herşey yolunda seninde maşallah. Moralinde yerinde hadi az kaldı test gününe dualar seninle.
demetcim hadi hayırla al bebişleri sende güzel haberlerini bekliyoruz
ilknur sende start vermişsin hadi hayırlısı darısı bizlere
hkere,Gamze,havin,kedi,boyacı diğer kızlar herkes iyi sanırım çok güzel valla olumsuz bişey okumamak hep böyle gitsin herşey gönlünüzce olsun.
Bu ara ayşegül yok kaç zamandır nerlerde acep test sonuçları geldi de kontrollerle mi uğraşıyor acaba

Son düzenleme:
selam kızlar nasılınız beni soracak olursanız bugün çok kötü bir gün geçirdim doktorum bugün progesteron tahlili yaptırmamı istemişti tabi merkezim uzak bende devlet hastanesinde yaptırayım dedim ordaki doktor benim değerlerimi tam bilmeden muayene bile etmeden bana dış gebelik dedi allahım ağlaya ağlaya öldüm nasıl doktor bu ya böyle bir hastaya şap diye atıverdi lafını ben tahlilimi yaptırdım kendi doktorumu aradım bana değerlerin hiç dış gebelik gibi değil dedi yada benim sitrese girmemem için dedi bilemiyoruzlar m
progesteron hakkında bilgisi olan varmı
progesteron 9.49
beta değerim 20.6 dan 51.58 olmuş kızlar kasıklarım ve ayaklarım çok ağrıyor normal mi hamilelikte olur mu

mirage sen nasılsın tatlım

iyiyim şekercim. o ses türkiye vaer diye çok neşeliyim. yani bir tv programı yüzünden pazartesi gününün en sevdiğim gün olacağı da hiç aklıma gelmezdi :)) en napıyosun?

mercvecim güzel haberlerine çoksevindim. Sağsalim doğacak bebeğin ben inanıyorum kocaman öpüldünüz
miragem herşey yolunda seninde maşallah. Moralinde yerinde hadi az kaldı test gününe dualar seninle.
hkere,Gamze,havin diğer kızlar herkes iyi sanırım çok güzel valla olumsuz bişey okumamak hep böyle gitsin herşey gönlünüzce olsun.
Bu ara ayşegül yok kaç zamandır nerlerde acep test sonuçları geldi de kontrollerle mi uğraşıyor acaba

asilim teşekkür ederim canımmmm. hayırlısı inşallah. ayşegül bizden bıltı herhal :)) evini satıp yeni ev alacaktı ya onunla uğraşıyordur herhalde.

canım az kaldı demi test tarihine yanlış hatırlamıyorsam 2 şubattı demi inşallah bebeğin seninledir ve hiç bırakmaz annesini canım senidemi ayak ağrın oluyor jelden mi kaynaklanıyormuş

Hoşbuldum şekercim. İyiyim hamdolsun sende ne var ne yok
sağol canım yarıyıl tatiline girdik yaaa rahatım elh. tatil yapıyom evde :KK1:
iyiyim şekercim. o ses türkiye vaer diye çok neşeliyim. yani bir tv programı yüzünden pazartesi gününün en sevdiğim gün olacağı da hiç aklıma gelmezdi :)) en napıyosun?

hiç valla ne yapayım bende tatil yapıyom örgü örüyorum kendime :KK9:

iyiyim canım gerçi şu ağrılarım bi geçse daha iyi olcam sen nasılsın canım

iyiyim canım maşallah senin değerlerin iyi artıyor maşallah inş. böyle devameder benimde değerim senin gibi sınırdaydı ama benim doktorum hiç devam et ilaçlara demedi hemen bıraktım şimdi aklımda soru işaretleri oldu belki benimde yükselirdi ama nasip işte

haaa takip ettiğini bilmiyordum, yani hatırlayamadım. takip ediyorsan bulursun tabi. benim bacak ağrım vardı 3.ve 4.gün. ama onu da crinone jel yapıyormuş zaten. prospektüste yan etkilerin en üst sırasında yazıyor. o zaman senin de testin cumartesi günü de mi?

Benim 4 subat test tarihim cunku benim 2. Gun transferi :)

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

günaydın kızlar.

mervecik dualarımız seninle.

ay dün bir rüya gördüm ki bilinçaltımı apaçık gözler önüne seriyor. tanıdığım bir kadın ve ben aynı anda benim doktoruma tüp bebek tedavisine gidiyoruz. test günümüz de kadınla aynı. getiriyorlar test sonucunu. doktorum ona diyor ki başardık. benimki yine olmamış. sonra benim ikincisini doğuran yakın arkadaşım var ya, onunla aynı şekilde aynı doktora gidiyoruz, o yine doğuruyor bende yine birşey yok bu defa çıldırıp ağlamaya başlıyorum. sonra beni ileri bir tetkike alıyorlar niye olmuyor diye. dişimde implant var benim. diyorlar ki o vücutta bir uyumsuzluk yaratıyor olabilir sana bir uydu takacağız diyorlar :)))))))))))))))) töbeler olsun ya rabbimm :)) inşallah akıl sağlığım yerindedir :)))) ben ne kadar güçlü dursam da bilinçaltı işliyor işte. ama hala kötü bir his yok içimde. geçen seferkinde hissim yoktu. bu defa olumluya yönelik var. inşallah hayal kırıklığına uğramam.

canım benim rüyanın tersi çıkacak ve rabbimin izniyle bebişin sana sıkı sıkı tutunacak dokuz ay hiç bırakmıyacak seni inş

havinim gece kuşum beni sormuştun hayatım :) geç oldu ama temiz ocak cevabım ::) haftaya pazartesi 2 buçukta adım atıyoruz kalbim küt küt :)

bu arada benim idrarım koyulaştı acep hamilemiyim :))) :KK37::KK37::KK37::KK37: son durumum bu :)
insan tuvaletle bu kadar içli dışlı olmamalı durumum vahimmmm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

kızlar bana da aklınızdan bunu okuduğunuz anda minicik dua edin pazartesi herşey yolunda gitsin ben de göbüşüme alıcağım yavrular için tedaviye başlayayım :):KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canım benim inş bu sefer sende bebişlerini alırsın göbüşüne dokuz ay hiç bırakmazlar seni tedavin şimdiden hayırlı uğurlu bol kaliteli yumoşlu olsun canım

Selam canlar nasilsiniz ben hemen haberleri yazayım
Usımız ancak bitti çok şükür bi sıkıntı yok
Bacak boyu kısaymış öbürüne göre inş yetişir
%80 saglikli dedi doktorumuz çok mutluyum sarhoş gibiyim
Kendimi nasıl kastıysam artık her yerim dökülüyor öptüm sizleri

merve canım gözün aydın herşey yolundaymış çok sevindim rabbimin izniyle kuzumuz sağlıklı sıhatli doğacak canım

vee beni aradılar yarın 9 da ordayım dua edin bana...bebişimi alayım sonra göbüşümde büyütüp dünyaya getireyim sağlıkla...

demet canım transferin şimdiden hayırlı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun canım inş

selam kızlar nasılınız beni soracak olursanız bugün çok kötü bir gün geçirdim doktorum bugün progesteron tahlili yaptırmamı istemişti tabi merkezim uzak bende devlet hastanesinde yaptırayım dedim ordaki doktor benim değerlerimi tam bilmeden muayene bile etmeden bana dış gebelik dedi allahım ağlaya ağlaya öldüm nasıl doktor bu ya böyle bir hastaya şap diye atıverdi lafını ben tahlilimi yaptırdım kendi doktorumu aradım bana değerlerin hiç dış gebelik gibi değil dedi yada benim sitrese girmemem için dedi bilemiyoruzlar m
progesteron hakkında bilgisi olan varmı
progesteron 9.49
beta değerim 20.6 dan 51.58 olmuş kızlar kasıklarım ve ayaklarım çok ağrıyor normal mi hamilelikte olur mu

feriha canım ne güzel değerin katlanıp artıyor rabbim bebeğini sana bağışlasın canım devletteki doktorda baya patavatsızmış canım insan ölecekse bile yüzüne öleceksin denirmi bu doktorda bişey bilmeden teşhis koymuş doktorun dediğine takılma canım ne güzel değerlerin katlanıyo canım

hkere,Gamze,havin,kedi,boyacı diğer kızlar herkes iyi sanırım çok güzel valla olumsuz bişey okumamak hep böyle gitsin herşey gönlünüzce olsun.

canım nasılsın hoş geldin inş canım bundan sonra topiğimizde hep pozitif haberler konuşuruz

nasılsın canım tranfer ne zaman senin
evet canım özeline gitseydik nasıl ilgilenirdi patavasızın önde gideni benim doktorum değil bişeyim değil pat diye kaşıma durmuş ağlattı beni bir sürü bu değerler le bebek görünürmü canım ya gecem gündüzüm kalmadı düşünmekten

kızlar ben 10 aylık evlıyım esım askerde ızne geldıgınde denedık ama hamıle kalmadım neden acaba normal mı

iyiyim canım maşallah senin değerlerin iyi artıyor maşallah inş. böyle devameder benimde değerim senin gibi sınırdaydı ama benim doktorum hiç devam et ilaçlara demedi hemen bıraktım şimdi aklımda soru işaretleri oldu belki benimde yükselirdi ama nasip işte

inşallah canım böyle devam eder bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin rabbim niye bıraktırdıki doktorun değerin kaçtı canım

nasılsın canım tranfer ne zaman senin
evet canım özeline gitseydik nasıl ilgilenirdi patavasızın önde gideni benim doktorum değil bişeyim değil pat diye kaşıma durmuş ağlattı beni bir sürü bu değerler le bebek görünürmü canım ya gecem gündüzüm kalmadı düşünmekten

canım değerlerin katlanıyo ve rabbimin izniyle herşey güzel olacak sen sadece bebeğini düşün sonu güzel olacak canım buna inan ve rabbimin izniylede öyle olacak

X