eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ya ben bigün kuvvetli hissediyorum bigün normal bu durum nasılki?
dün sabah kıpır kıpırdu bugün pek hareketli değil sakin
doktora soracağım bu durumu bakalım
canım dediğin iyi oldu internetten adresine bakayımda
çünkü kendimi sokaklara bebek mağazalarına atacağım
İnşallah güzel haberlerle döneriz eşimin telinden girer yazarım zaten inş

canım başka biyere bakma, civil zaten çok büyük içinde herşey var ben çoğu alışverişimi ordan düşünüyorum Allah kısmet ederse. bide hareketler normal sen sor doktora yinede benimde aynı hatta geçen 2gün tepik gelmedi diye kafama taktım ama herşey yolunda çok şükür. bu aralar bebişler artık uyunup uyanıyormuş ondan öyleymiş.,,,,,,,(google amca saolsun:KK66:

Belisten çok güzel bi beşik beğendim canım ya ama kız bebeğe uygun olurmu terddütte kaldım
du sana özelden atayım fotosunu bakta yorumla.
evet modokoyu bende düşünmüştüm.sen oda yapacakmısın

canım beşiğin modeli söyle katalog var bende bakayımioda yapıcam Allah izin verirse, ee bu kadar hasretlik çektik olsun okadar

Miragem hayırlı olsun canım. İnşallah bu sefer yüzün gülecek.. Dualarım seninle.. :KK16:

teşekkür ederim canım, inşallah...

topikimizde ara tatile başladı :))) herkesler kaçmış :)
miragem sahalara dönmüşsünn :))) yavyular ve sen umarım iyisinizdir..
havinim transfere az kaldı değil mi :) ne heyecan :)))

kızlar herkesler nerelere kaçtınızzzz

sahadan çıkmadım ki hiç. ben sadece 3 gün gittim sonra geri geldim. siz direk kayboluyosunuuuz. iyiyiz çok şükür şekerim. inşallah daha iyi olacağız haftaya bu zamanlar.

miragemm gelmişşşş :) maşallah canım benm boşver sen kmseleri duyma içerdekinin sesini dinle bir tek sen... az kalmış hee teste ama tabi sana zaman geçmek bilmiyordur.. gerçi ben o konuda çok rahattım hiç acelem yoktu ama seni bilmiyorum :) canım 2 bebiş mi transfer edildi sana...

benim de acelem yok boyacım. test bana çok korkutucu geliyor :) böyleyken ne güzel hamile hamile dolaşıyorum. testten sonra bunun elimden alınma ihtimali var sonuçta. hee 2 bebiş :))

canım benim yazdıklarını okuduğumda moralinin yüksek olması beni çok mutlu ediyo bu sefer rabbimin izniyle olacak sen ne kadar pozitif olursan bebişin rabbimin izniyle sana dahada sıkı tutunacak canım rabbim bu sefer sevindirecek seni inş

:)) inşallah havinim hem senii hem beniiii.

iyi geceler kızlar okuduğuma göre her şey yolunda bi aksilik yok inşallah:KK31:

merveciiik güzel haberler ver yarın mutlaka.

canım beşiğin modeli söyle katalog var bende bakayımioda yapıcam Allah izin verirse, ee bu kadar hasretlik çektik olsun okadar
Canım özelden mesaj attım geldimi
canım başka biyere bakma, civil zaten çok büyük içinde herşey var ben çoğu alışverişimi ordan düşünüyorum Allah kısmet ederse. bide hareketler normal sen sor doktora yinede benimde aynı hatta geçen 2gün tepik gelmedi diye kafama taktım ama herşey yolunda çok şükür. bu aralar bebişler artık uyunup uyanıyormuş ondan öyleymiş.,,,,,,,(google amca saolsun:KK66:

evet artık belirli saatlerde uyuyup uyanıyorlarmış
Uff yarında tatlı şeyler yede gel dedi doktor sabah sabah midem ağzımda oluyor nasıl yiyeceksem artık:26:

Miragem 6 günün kaldı canım bizde seninle gün sayıyoruz
bu defa olacak inşallah hayırlısıyla

olmaz inşallah canımcım Rabbim dualarımız kabul etsin bak arkadaşların olarak hep dua ediyoruz,

Miragem 6 günün kaldı canım bizde seninle gün sayıyoruz
bu defa olacak inşallah hayırlısıyla

biliyorum canlarım biliyorum. iyi niyetlerinizi hem biliyorum hem hissedebiliyorum. çok tuhaf aslında. hiçbirinizi tanımıyorum ve benim iyiliğimi dilediğinizi hissedebiliyorum. ne güzel birşey de mi?

biliyorum canlarım biliyorum. iyi niyetlerinizi hem biliyorum hem hissedebiliyorum. çok tuhaf aslında. hiçbirinizi tanımıyorum ve benim iyiliğimi dilediğinizi hissedebiliyorum. ne güzel birşey de mi?

öyle tabiki çevremde o kadar art niyetli insanlar varki yüzüme gülüp arkamdan kuyular kazan
hatta bazılarının yüzüme karşı yaptıkları söyledikleri,
İnan burdaki insanlar huri melek kalıyor
bizi bizden başka kim anlarki kim nazımızı çekerki...

tanımak hiç önemli değil canım ya, insan olabilelim yeter, dün çok samimi bi arkadaşım aradı durumumu biliyor oda 2,5 senelik evli, dua et bana dedi bebek istiyoruz ama olmuyor dedi,içim parçalandı ya..bu zamana kadar hiç istiyorum dememişti.çok zo bi durum anca başa gelen anlar

hkerem mirage ben çıkıyorum yarın erken saatte kalkmam lazım uyuyabilrisem tabi dualarım hep sizinle sizde bu gece benim için dua ederseniz çok sevinirim
Allah rahatlık versin hayırlı geceler
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

hkerem mirage ben çıkıyorum yarın erken saatte kalkmam lazım uyuyabilrisem tabi dualarım hep sizinle sizde bu gece benim için dua ederseniz çok sevinirim
Allah rahatlık versin hayırlı geceler
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

iyi geceler canım, yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
mirage canım sanada iyi geceler bende kaçtım

mervem canım yarın güzel haberlerle geleceksin rabbimin izniyle inş

hkerem canım ne güzel bugün gezmişsin

miragem canım ayşenin kulakları çınlasın rabbimin izniyle o bebekler bizim evlerimize gelecek inş rabbim tez vakitte bizleride sevindirecek bu bekleyişlerimiz son olacak rabbimin izniyle hepimiz önce bebişlerimizi göbüşümüzde büyüteceğiz hayırlısıyla gününde saatinde kucağımıza alacağız inş.

ben komşu komşu gezdim bu saatte gelince kimsecikler olmuyo hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar

günaydın kızlar.

mervecik dualarımız seninle.

ay dün bir rüya gördüm ki bilinçaltımı apaçık gözler önüne seriyor. tanıdığım bir kadın ve ben aynı anda benim doktoruma tüp bebek tedavisine gidiyoruz. test günümüz de kadınla aynı. getiriyorlar test sonucunu. doktorum ona diyor ki başardık. benimki yine olmamış. sonra benim ikincisini doğuran yakın arkadaşım var ya, onunla aynı şekilde aynı doktora gidiyoruz, o yine doğuruyor bende yine birşey yok bu defa çıldırıp ağlamaya başlıyorum. sonra beni ileri bir tetkike alıyorlar niye olmuyor diye. dişimde implant var benim. diyorlar ki o vücutta bir uyumsuzluk yaratıyor olabilir sana bir uydu takacağız diyorlar :)))))))))))))))) töbeler olsun ya rabbimm :)) inşallah akıl sağlığım yerindedir :)))) ben ne kadar güçlü dursam da bilinçaltı işliyor işte. ama hala kötü bir his yok içimde. geçen seferkinde hissim yoktu. bu defa olumluya yönelik var. inşallah hayal kırıklığına uğramam.

günaydın kızlar.

ay dün bir rüya gördüm ki bilinçaltımı apaçık gözler önüne seriyor. tanıdığım bir kadın ve ben aynı anda benim doktoruma tüp bebek tedavisine gidiyoruz. test günümüz de kadınla aynı. getiriyorlar test sonucunu. doktorum ona diyor ki başardık. benimki yine olmamış. sonra benim ikincisini doğuran yakın arkadaşım var ya, onunla aynı şekilde aynı doktora gidiyoruz, o yine doğuruyor bende yine birşey yok bu defa çıldırıp ağlamaya başlıyorum. sonra beni ileri bir tetkike alıyorlar niye olmuyor diye. dişimde implant var benim. diyorlar ki o vücutta bir uyumsuzluk yaratıyor olabilir sana bir uydu takacağız diyorlar :)))))))))))))))) töbeler olsun ya rabbimm :)) inşallah akıl sağlığım yerindedir :)))) ben ne kadar güçlü dursam da bilinçaltı işliyor işte. ama hala kötü bir his yok içimde. geçen seferkinde hissim yoktu. bu defa olumluya yönelik var. inşallah hayal kırıklığına uğramam.

güldürdün benii :) demek dişine uydu taktıracağa kadar gitti senin beyin dalgaları:))miragem içini ferah tut bunlar bilinçaltındaki şeyler zamanında yaşamış oldukların birikimin senin karşına rüyalarda çıkıyor şekerim.Sallaa gitsin bn de rüyamda ayşeyi gördüm,ayşenin bebek dükkanı varmış ama bnm bebeğim olmadığı halde onun dükkanına bebek battaniyesi satın almaya gidiyorum ve ayşenin eşi diyoki sizin bebeğiniz var mı?bn de yook ama olucak diyorum ayşe de diğer taraftan diyor ki yaaaa offf gene mi aynı konu hani biz bu konuda konuşmayacaktık diye ortaya söylüyor ve evet bu meseleyi konuşmak istemiyorum diyorum bnde .sonra ayşe dükkandan uğurluyor:))) kalkınca çok güldüm bn de galiba ayşeyi özledim.Nerde bu ayşe,ayşegül yaaa

günaydın kızlar.

Mirage merhaba,
Gecen Çarşamba Amerikan hastanesinde elinde kitaplarıyla bekleyen güzel iri gözlü anne adayı sen miydin acaba? Benim de o gün transferim gerçekleşti orada.

akasya,gamzeciğim nasılsınız?Gamzeciğim van da hava nasıl?

Çok sağol canım. İyiyim çok şükür. Sen nasılsın ? Bebiş nasıl ? Herşey yolunda görünüyor.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :KK16:

akasyam nasılsın canım? toparlandın mı biraz?

Canım Miragem.. İyiyim. İyi olduğumu telkin ediyorum kendime. Tuhaf ama gün günden acılar külleniyor. İnsan yeniden ümitleniyor. Dünyanın kanunu bu galiba. Zaten küllenmeseydi yaşayamazdık. Yeni tedavi için umutlanmaya çalışıyorum. Allah kısmet ederse haziran gibi tekrar deneyeceğim.. Cumartesi senin güzel haberlerini bekliyorum canım :KK16:

günaydın kızlar.

Rüyaların tersi çıkar Miragem.. Test sonucun hamile olarak gelecek inş :KK16:

günaydın kızlar.

kahkahalarla güldüm ben de de bir sürü kanal var onlarda uyumsuzluk yapıyo olabilir uydumu çıkarttırıcam tek kanal olucam :))) sen çok yaşa emi bol bebikle yaşa :))))

havinim gece kuşum beni sormuştun hayatım :) geç oldu ama temiz ocak cevabım ::) haftaya pazartesi 2 buçukta adım atıyoruz kalbim küt küt :)

bu arada benim idrarım koyulaştı acep hamilemiyim :))) :KK37::KK37::KK37::KK37: son durumum bu :)
insan tuvaletle bu kadar içli dışlı olmamalı durumum vahimmmm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

kızlar bana da aklınızdan bunu okuduğunuz anda minicik dua edin pazartesi herşey yolunda gitsin ben de göbüşüme alıcağım yavrular için tedaviye başlayayım :):KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

X