eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

topikimizde ara tatile başladı :))) herkesler kaçmış :)
miragem sahalara dönmüşsünn :))) yavyular ve sen umarım iyisinizdir..
havinim transfere az kaldı değil mi :) ne heyecan :)))

kızlar herkesler nerelere kaçtınızzzz

boyacı canım hoş geldin nasılsın bugün kızlar firari

canımm hakkını helal et kusura bakma valla yeni gördüm.. iyiyim şükür sen nasılsın. 3 günün kaldı ne güzel inş hayırlısıyla gider kontrolün

meraba arkadaşlar...
bende eylül ayında sizlerle bu yolculuğa çıktım..hatta bu bölümün sıkı takipçilerindendim.sonucu çok güzel oldu ikizlerime hamile kaldım. ama önemli bir sorunumuz vardı bebişlerim rahimin en köşesine yerleşmişlersi.Doktor benim iç kanama tehlikesiyle hayatımın tehlikeye gireceğini söyledi ve bebeklerimiz kürtajla alındı:KK43:(((şimdi tekrar başladık salı günü yumurta toplama işlemi var ben dualarınızı bekliyorum.Rabbim hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin:)))

çok geçmiş olsun rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın inş ... son tedavin bu olsun inş..

kızlarrrr nerdesiniiiz?? kediciiik bırak beni gezicem dedimmmmm. :)) niye engelliyorsun gezinti hareketleri. çocuklar gezmek istiyor, çekiştirmeleri o yüzden sanırım :)) çekiştirilir gibi birşeyler oluyor rahmimde ya da kasıklarımda yerini tam anlayamıyorum. ama regl ağrısı gibi değil sanki, zaten erken daha onun için Allah korusun. ahh ah bu kırmızılar da şaşırdı napcaklarını bir gel diyoruz bir git diyoruz. kocacım kardeşiyle köpek gezdirmeye gitti. ben de buralardayım hadi gelin.

miragemm gelmişşşş :) maşallah canım benm boşver sen kmseleri duyma içerdekinin sesini dinle bir tek sen... az kalmış hee teste ama tabi sana zaman geçmek bilmiyordur.. gerçi ben o konuda çok rahattım hiç acelem yoktu ama seni bilmiyorum :) canım 2 bebiş mi transfer edildi sana...

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

canımm hakkını helal et kusura bakma valla yeni gördüm.. iyiyim şükür sen nasılsın. 3 günün kaldı ne güzel inş hayırlısıyla gider kontrolün

çok geçmiş olsun rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın inş ... son tedavin bu olsun inş..

miragemm gelmişşşş :) maşallah canım benm boşver sen kmseleri duyma içerdekinin sesini dinle bir tek sen... az kalmış hee teste ama tabi sana zaman geçmek bilmiyordur.. gerçi ben o konuda çok rahattım hiç acelem yoktu ama seni bilmiyorum :) canım 2 bebiş mi transfer edildi sana...

canım benim önemli değil ne hakkı varsa helal olsun bende iyiyim şükür dediğin gibi inş çarşamba güzel geçer kontrolum ve rahim istenilen kalınlığa hayırlısıyla ulaşır inş dua edin canım

topikimizde ara tatile başladı :))) herkesler kaçmış :)
miragem sahalara dönmüşsünn :))) yavyular ve sen umarım iyisinizdir..
havinim transfere az kaldı değil mi :) ne heyecan :)))

kızlar herkesler nerelere kaçtınızzzz

canım benim hoş geldin nasılsın sende durumlar nasıl

canım çarşamba hayırlısıyla transfer günüm belli olur heralde dua ediyom rahim istenilen kalınlığa ulaşsında bu sefer sıkıntısız sorunsuz bebişlerimi alayım göbüşüme ve dokuz hiç bırakmasın meleklerim beni

bende iyiyim elh. canım artık hayırlısıyla haziran gelsin istiyorum

canım benim dualarımdasınız inş. bu tedavide hamile kalacaksın ve dua sırası size geçecek :KK1:

canım sende burdaki herkesde duamdasınız inş bizde hamile kervanına katılacağız bu tedavilerimiz rabbimin izniyle son tedavilerimiz olacak

kızlarrrr nerdesiniiiz?? kediciiik bırak beni gezicem dedimmmmm. :)) niye engelliyorsun gezinti hareketleri. çocuklar gezmek istiyor, çekiştirmeleri o yüzden sanırım :)) çekiştirilir gibi birşeyler oluyor rahmimde ya da kasıklarımda yerini tam anlayamıyorum. ama regl ağrısı gibi değil sanki, zaten erken daha onun için Allah korusun. ahh ah bu kırmızılar da şaşırdı napcaklarını bir gel diyoruz bir git diyoruz. kocacım kardeşiyle köpek gezdirmeye gitti. ben de buralardayım hadi gelin.

canım benim yazdıklarını okuduğumda moralinin yüksek olması beni çok mutlu ediyo bu sefer rabbimin izniyle olacak sen ne kadar pozitif olursan bebişin rabbimin izniyle sana dahada sıkı tutunacak canım rabbim bu sefer sevindirecek seni inş

iyi akşamlar kızlar nerelerde geziyorsunuz, bende bugün ikeaya gittim çok yoruldum gez gez bitmiyor

iyi geceler kızlar okuduğuma göre her şey yolunda bi aksilik yok inşallah:KK31:

Hkere nasıldı canım ıkeada güzel şeyler varmıydı bebek mobilyaları felan?

Hkere nasıldı canım ıkeada güzel şeyler varmıydı bebek mobilyaları felan?

canım ben hiç beğenmedim çok basit şeyler ve fiyatları gereksiz derece de yüksek geldi bana,tabi zevk meselesi, beşik içi için bişiler vardı ama kalitesini filan hiç beğenmedim, ordan bişey alınmaz kanaatindeyim

h.bulduk canım nasılsın iyimisin?
Yarın randevum 10 inşallah canım
senin prenses ne alemde:KK1:

iyiyim canım yaramazlığımız yok çok şükür tepikler güçlenmeye başladı artık, hee iyi ben kalkıp kahvaltı yapana kadar gelirsin inşallah, bu arada pendikte civil mağazası var fiyatlar çok uygun haberin olsun hastane dönüşü uğrayabilirsin, bende bi ara gitmeyi düşünüyorum

canım ben hiç beğenmedim çok basit şeyler ve fiyatları gereksiz derece de yüksek geldi bana,tabi zevk meselesi, beşik içi için bişiler vardı ama kalitesini filan hiç beğenmedim, ordan bişey alınmaz kanaatindeyim

Zaten oranın tekstil ürünlerinin kaliteli olacağını sanmıyorum
ama mobilyaları merak etmiştim açıkçası
Fos çıktı desene:KK1:
Bide hep ithal demi oranın malları
ben Made in Turkey istiyorum

Zaten oranın tekstil ürünlerinin kaliteli olacağını sanmıyorum
ama mobilyaları merak etmiştim açıkçası
Fos çıktı desene:KK1:
Bide hep ithal demi oranın malları
ben Made in Turkey istiyorum

canım ümraniyede belis mağazası var çok güzel beşikler var bir ara uğra ben ordan almayı düşünüyorum, ama yarın modokoya bi bakıcam kar yağmazsa

iyiyim canım yaramazlığımız yok çok şükür tepikler güçlenmeye başladı artık, hee iyi ben kalkıp kahvaltı yapana kadar gelirsin inşallah, bu arada pendikte civil mağazası var fiyatlar çok uygun haberin olsun hastane dönüşü uğrayabilirsin, bende bi ara gitmeyi düşünüyorum

Ya ben bigün kuvvetli hissediyorum bigün normal bu durum nasılki?
dün sabah kıpır kıpırdu bugün pek hareketli değil sakin
doktora soracağım bu durumu bakalım
canım dediğin iyi oldu internetten adresine bakayımda
çünkü kendimi sokaklara bebek mağazalarına atacağım
İnşallah güzel haberlerle döneriz eşimin telinden girer yazarım zaten inş

canım ümraniyede belis mağazası var çok güzel beşikler var bir ara uğra ben ordan almayı düşünüyorum, ama yarın modokoya bi bakıcam kar yağmazsa

Belisten çok güzel bi beşik beğendim canım ya ama kız bebeğe uygun olurmu terddütte kaldım
du sana özelden atayım fotosunu bakta yorumla.
evet modokoyu bende düşünmüştüm.sen oda yapacakmısın

X