Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım azda olsa artıyor ama elimde değil doktorumda dedi bak tutunmuş inşallah dahada yükselir diye
evet elimden hiç bişey gelmiyor canım yatıp duruyorum kalkmıyorun pek fazla tahlil yaptırmaya gidip gelirken bişey olcak diye korkuyorum adetim 2 gün geçti ama bu ağrı beni korkutuyor inşallah kanama felan olmaz
sen napıyon canım
kızlar size gine aynı soruyu soruyorum nolur kızmayın bana topiği işgal ediyon diye benim gibi değeri düşük olupta bebeğine kavuşan varmı ya bide bu ağrılar normalmi nolur kızmayın valla çıkmazda kaldım iyce
kızlar size gine aynı soruyu soruyorum nolur kızmayın bana topiği işgal ediyon diye benim gibi değeri düşük olupta bebeğine kavuşan varmı ya bide bu ağrılar normalmi nolur kızmayın valla çıkmazda kaldım iyce
boyacı canım nasılsın
canım rahat ol evet böyle olan arkadaşlar var. hem bu topikte vardı. hemde benm merkezde de vardı öylee.. yavaş yavaş yükseldi değeri şimdi maşşallah iyi gidiyor hamişliği..sen bol bol olu dua et.. insanın içi rahatlıyor ...
canım şükür iyiyim işte abdest aldım şimdi kur an okucam.. kandil duası falan bilmiyordum onu indirdim netten onu okucam ardından da.. sen nasılsın canım.. az kaldı kontorlüne.. mirage de almıştır bebişi göbüşüne yatıyordur şimdi.. inşallah tutunur son tedavisi olur bu mübarek günde rabbim yanında olsun onun ve hepimizin. dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Canım nasılsın ? Kandilin mübarek olsun. Maalesef ben bebeğimi kaybettim. Çok kötü günler geçirdim Şimdi biraz daha iyiyim. Senin transfer ne zaman ?
kızlar canlar Mübarek Mevlid kandiliniz hayırlara vesile olsun inşallah, bu gece dualarımdasınız, birbirimize dua edelim inşallah. hepinizi çok öpüyorum Hayırlı kandiller
yuks canım nasılsın gribin geçtimi
slm havinim daha iyiyim şükür canım.. benim nette bir problem var sürekli düşüyorum yazını şimdi gördüm:))
Seninde az kaldı doktor kontrolüne manşallah topik hareketlendi çok seviniyorum:)))))
yuks canım hayırlısıyla 14. haftanın içindesin canım cinsiyet konusunda doktor nişey söyledimi yakında kontrolun varmı
Havinim sürekli dualarımdasınız.Bebişimin cinsiyetini çok merakediyorum. 2 defa rüyamda erkek olduğunu gördüm. Belkide tam tersi kız:))) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doktorumuz bişey söylemedi şubatın 1 kontrolümüz var. Kontrolleri bile büyük bir heycanla bekliyorum.Rabbim sizlerede yaşatsın:)))))))
canım seninde kandilin mübarek olsun
duyduğumda çok üzüldüm rabbim bir daha böyle acı yaşatmasın canım bıraz daha iyi olmana sevindim rabbim hepimizi başka türlü sınıyo buda senin imtihanındı rabbim bu kadarıyla bıraksın inş bundan sonra senin içinde herşey istediğin gibi güzel olur canım
burda sana geçmiş olsun dileklerinde bulunduk ama sen o aralar yoktun görmemişsindir canım
benim tedavi iptal oldu şimdi yeniden başladım cuma nasipse ilk kontrolum var herşey yolunda giderse bebişlerime kavuşmama az kaldı rabbimin izniyle
canım bizede dua et ben kuran okuyamıyom sadece tesbih çektim dua ediyom rabbim dualarımızı kabul eylesin evet cuma ilk kontrolum var inş herşey yolundadır ilkinde olumsuzluklar olduya şimdi tedbirli davranıyom inş herşey bu sefer yolunda gider
miragemde bebişini aldı göbüşüne inş bu sefer bebişi sıkı sıkı tutunacak rabbiminde izniyle dokuz ay bırakmıyacak miragemi dokuz ay sonrada sağlıkla kucağına alacak inş
canım rabbim şükrünü arttırsın hep iyi ol bundan sonrasında rabbim sanada hayırlı kapılar açsın inş