eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım ya bu rahim kalınlaşması geçen sefer kabusun olmuştu inşallah bu sefer öyle bir sorunla karşılaşmazsınız
Peki başka bir doktora muayene oldun mu bu rahim kalınlaşması için gerçi doktoruna güveniyorsan no problem

kızlar yarın 3 de randevum var hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah bismillah dedik bakalım Allahın izniyle sonu hayır olsun inşallah...

haydi hayırlısı burcucum.. inşallah sorunsuz bir kontrol geçirirsin ve sonunda da hayırlı haberi alırsın..

canım evet az artmış ama artmış sonuçta bu sana "anneeee bak ben seni bırakmayı hiiiiçççççç istemiyorum , ama sende yat ve stres yapma ve benm vitaminlerimi kullanki bende burda rahat edeyim" çağrısı :))) bebişini dinle bence canım :)

Allah yar ve yardımcın olsun canım
Rabbim hiçbirimizin bunca emeğini boşa çıkarmasın
Gerçek adında mı burcu:26:

amin canım benim Allahım seninde bebeğine sağlık versin inşallah bir ömür boyu size bağışlasın rabbim:) evet canım burcuyum:)

canım zaten kalınlaşmamasının nedeni rahimdeki perdeydi oda ortadan kalktı inş bu sefer ortada sıkıntı kalmadı ve herşey yolunda başladım ilaca ve inş herşey yolunda devam eder canım ilkinde azım yandı şimdi üfleyerek devam ediyorum tedaviye inş bu sefer sonu güzel olacak dua edin

sağolasın boyacım Allah razı olsun inşallah cümlemiz hayırlı haberler alırız.

canım Allah hepinizden razı olsun sayenizde kocaman olan yüküm hafifliyor çünkü parça prça alıyosunuz ve paylaşıyosunuz benden aynı şekilde sizinkini paylaştığımı düşünüyorum bende Allahım kandil gecesi öncesi dualarımızı duysun ellerimizi boş çevirmesin inşallah bol bol dua edelim kandilde hepimiz birbirimize.

amin canım benim Allahım seninde bebeğine sağlık versin inşallah bir ömür boyu size bağışlasın rabbim:) evet canım burcuyum:)

İsminle dua etmek isterim canım sanada kızalrın adını hep sayıyorum inş
Bi tek mirageyi mirage diye söylüyorum dua ederken komik oluyor biraz ama yapacak bişey yok
Gerçek adını bilmiyorum

Aaa bak ne güzel ne kadar umutlu konuşmuş doktorun valla tebrik ettim doktorunu inanki
Snede rahatla biraz canım.Bak bebeğin sana tutunmaya çalışıyo inşallah

İsminle dua etmek isterim canım sanada kızalrın adını hep sayıyorum inş
Bi tek mirageyi mirage diye söylüyorum dua ederken komik oluyor biraz ama yapacak bişey yok
Gerçek adını bilmiyorum

Allah razı olsun canım benim niyetin önemli boş ver mirage olarak et duanı Allahım bilir içimizden geçenleri:)

canım benim rabbim seninde başlıyacağın tedaviyi hakkında hayırlı kılsın sonunda bebişine kavuşursun inş rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin tez zamanda

evet canım mevlid kandili hürmetine rabbim inş dualarımızı kabul eyler

anladım canım inşallah bir aksilik çıkmaz da transferim sorunsuz gerçekleşir birde sonunda güzel haber verdinmi daha ne isteriz.

İçim yanıyoooooo kendime portakal elma hazırladım gelin beraber yiyelim

3 yıl öncesinde bebğimin zor olacağına yorduğum rüyadan sora 3 yıl sonra 3.tedavimde dr.gitmeden 1 gün önce rahmime bebeğin tutunduğunu gördüm çok kısa bir diyalogdu dr.hamilesin rahmine tutunmuş dediğini hatırlıyorum sonrası yok.Dr.a gittiğimde ona bu sefer olacak rüyamda gördüm dedim o da gülmüştü ve inşallh dedi.Besmele ile transferimi yapmıştı ve daha umutluuz demişti:)) hayatımda 3 tane dikkat ettiğim ve gerçekleşmiş olan rüyam var :))

Son düzenleme:
anladım canım inşallah bir aksilik çıkmaz da transferim sorunsuz gerçekleşir birde sonunda güzel haber verdinmi daha ne isteriz.

canım inş bu sefer bende güzel haber paylaşırım bu sayfalarda rabbim hepimizin tez zamanda inş bebişlerimize kavuşturur önce göbüşümüzde büyütür 9 ay sonrada hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Bencede evde dur:)
Eşin bişey demiyor mu benim eşim pek gönlü olmazdı herhal sık gidip gelmeme:26:

canım tam çay demliyoz keyif yapacağız kapım çalıyo gel oturalım eşimin gözüne bakıyom ayıp olur git diyo eşim ve bende hayır dememe huyu var ikimizde kimse kırılmasın düşüncesinde olduğumuzdan bazen çay keyfimiz hep yarım kalıyo bu gün gündüz uğradım komşulara gece rahat bıraksınlar diye ev sahibinin torunlarıyla akşama kadar oynadım yorgun eve geldim zaten akşam gezmesi isteselerde yapamazdım yani

canım afiyet olsun bende yeni yedim oh yarasın annesinede yeğenimede

merve kilo almaya başladınmı kız

Sizleri daha güzel şeyler yapıp çağırmak isterdim ama doğumdan sonra inş şimdilik meyveyle yetinelim
Bugün aylar sonra mutfağa girdim kendime yayla çorbası yaptım kokusu dokundu ama ne yapayım
açtım pencereyi öyle yaptım.
Yaa Havinim bende şimdi hamur işi tariflerine bakıyordum böyle değişik tarifler arıyordum
Bendeki tariflerden sıkıldım
evet başladım kilo almaya kalçalarımdan özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…