eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Bende iyiyim canım çok şükür. Az kaldı inşallah Şubat'a kadar kendime planlamalar yaptım hemen geçecek günler böyle olunca :)

İyiyim kuzum nolsun kahvaltıdan misafirler vardı gelen giden uğraşıyoz işte. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz tabi. Bak ne güzel farkedilmiş o perde nasıl bişeyse. Bu bekleyişin sonu güzel olacak inşallah. Her sıkıntı geride kaldı bak sona yaklaştın maşallah

canım seninde misafirler maşallah rabbim eksikliklerini göstermesin canım çok şükür tüm sıkıntılar ortadan kalktı inş rabbim bundan sonrasınıda güzel eylesin rabbim hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme almamı nasip etsin bebişlerim inş bana sıkı sıkı tutunur hiç bırakmazlar beni rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

bunu geç gördümmm tam işaretledimm diğerini gördümmm :) hiç olur muu kuzumm hiç küser miyimm ne yapmış olabilirsin kii ben mirageye yazarken aynı anda yazdık sanırım o anda sayfa değişmiş atlamışımm atladğım bişey varmı diye bakarken tesadüfen gördümm bu ara girsem de hemen bakıp çıkıyorumm iki gündür pek keyfim yok esasında psikolojik olarakk... sanırım onun için bugün kusmalarım falan aniden çok arttıı çok şükür bebişlerim iyilerdir inşallahhh aslında sorun da yok ama dün babam saçma sapan bi konuda bi an sert çıktı istem dışı benim de çok canım sıkıldı ağladım bi sürü sanırım hormonlardan sonra da etkisini atamadım üzerimden

senden nbr kuzuuuu

kızz keçiyle manda sütünü nerden buldunnn ??? iş yapmadım ama sürekli yatmadım da evde keyfe keder gezdimm

şekerim bizim kahvaltıcıya geliyor haftada 2 kez çatalca tarafından:))bn hala kndi yğurdumu kndim mayalıyorum.artık hazır almıyorum

kızlar bişey sorcam bu kullandığımız jel varya bitmiş eczaneler kapalı nöbetçi eczanedede bulamamış eşim bugün kullanmasam bi sorun olurmu varsa bebek düşermi ay korktum sabahtan beri sanki varsa bişey olacakmış gibi

jel yoksa progestan hap iç cnm bırakma ama birgünden de 1şey olmz bnde kullnmamıştım.ilacım yoktu dye ama hep yatmıştım.
hkere nasılsın cnm prşmbe gelmez sana şimd:)) heyecanlı şeker anneee

jel yoksa progestan hap iç cnm bırakma ama birgünden de 1şey olmz bnde kullnmamıştım.ilacım yoktu dye ama hep yatmıştım.
hkere nasılsın cnm prşmbe gelmez sana şimd:)) heyecanlı şeker anneee
iyiyim canım sen nasılsın, ay gelmek bilmiyor perşembe sorma, rüyalarıma bile giriyor, hastaneden arıyorlar doktorun randevusu boş öne alalımmı sizi filan diye, o derece sapıttım.
Kimsecikler kalmamış ayy uykum gelmiyorr:KK31::KK31:

nerelerdesin kaçak, bebiş iyimi..

Boyacı-bebişimolsun canlar benim tedavi aşamasını sormuşsunuz. Şubat'ta bi kontrole gitmeyi düşünüyorum duruma göre değerlendirecez bakalım Dr.um ne derse tahlil falan bişeyler yapılacaksa ona göre bakacaz artık.
miragem- havinim hadi bakalım iyice yaklaştınız bebişlerinize Allah'ın izniyle olacak bu sefer dualar sizlerle.
ferihacım o kadar endişelenme jel için 1 günden bişey olmaz çünkü içinde birikiyor zaten idare eder diye düşünüyorum ama ihmal etme yarın ve lütfen güzel haberlerle gel dikkat et kendine.
Diğer kızlar sizlerde iyisiniz inşallah karda kışta dikkat edin kendinize haa heleki hamişler:KK16:

cnm hadi hayırlısı inş.son tedavin olur..

şekerim bizim kahvaltıcıya geliyor haftada 2 kez çatalca tarafından:))bn hala kndi yğurdumu kndim mayalıyorum.artık hazır almıyorum

ohh süpersin cnm bende öyle yapıyorum sütçü geliyor bizimde her c.tesi bende evde yapıyorum..hiç hazır almıyorum :) hele içinde ki domuz jolesini duyunca hayattaaaa almam :S

canım nasipse kontrolum cuma günü inş güzel haberlerle gelirim cuma günü inş bu sefer hayırlısıyla herşey yolunda gider bende bebişlerimi göbüşüme alırım canım

canım benim negüzel meşgaleler bulmuşsun inş rabbim seninde hayırlısıyla yüzünü güldürür canım hiç ummadığın beklemediğin anda mucizen kendiliğindende gelebilir belki belli olmaz

hayırlısı canım inş.cuma hayırlı haberlerle gelirsin..evet canım pastacılık kursuna gidiyorum .. kur an kursuna gidiyorum bol bol kitap okuyorum iş yapıyorum derken vakit geçiyor işte :) ne yapıcan çalışmadığım için boş oturulmuyor :)

canım inş.hayırlı haberlerle dönersin....

tubacım
sennde kontrolün inş.çookk iyi geçer cnm

sende hulusiye gibi tek tek yazmışn :) hulusiye 2 :KK52::KK52: yok cnm başlamıyorum henüz tedaviye.. miragenin transferi de olmadı. bugün kontrolü olabilir yanlış hatırlamıyorsam

Amanınnn tövbe de kız hulusiyeyemi benzettin beni kış kışşş tövbe deee:KK53::KK52:
Hımm bende tedavi planın var sandım:KK34:

arkadaşlar sizde de baş dönmesi oluyor mu. bir süredir var. dengemi bile sağlamakta zorlanıyorum. bebekle falan alakalı bir durum olabilir mi.
bu arada hala cinsiyeti öğrenemedik. göstermedi. sırtını dönmüştü son gittiğimiz de de. şubata bıraktık bizde sık sık gitmek yerine.

canım inş.hayırlı haberlerle dönersin....

tubacım
sennde kontrolün inş.çookk iyi geçer cnm

inşallahh canımm işte bi haftamız kaldı gidelim görelimmmm sen napıosunnn

arkadaşlar sizde de baş dönmesi oluyor mu. bir süredir var. dengemi bile sağlamakta zorlanıyorum. bebekle falan alakalı bir durum olabilir mi.
bu arada hala cinsiyeti öğrenemedik. göstermedi. sırtını dönmüştü son gittiğimiz de de. şubata bıraktık bizde sık sık gitmek yerine.

canım dün biyerde okudum bu aylarda olabilecek bişeymiş diye yazıyorduu sen yinede doktoruna bi sor istersenn

Çok normal canım bu endişe etmene gerek yok
Sonuçta daha fazla kan pompalıyor vücudumuz kan hacmimizde arttı
Ama çok fazlaysa eğer doktorunla paylaş bu durumu
Tansiyonun felanda düşebilir.geçmiş olsun:KK34:

X