• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

evet canım üzülmenin faydası yokta ama elide değil hele etrafımdaki insanlar ardı ardına doğum yapınca kendimi çok yanlız hissediyorum yanlarına duaların için çok teşekkü ederim canım bizde sorun bende polikistk over var eşimdede sperm sayısında azlık var yaşımda21

bana ilk deneemmde teksen çamlıbel demişti ki hiç unutmam'' sen de yumurta kalitesi çok düşük,fsh da çok yüksek -14 falandı-sürekli deneyeceksin demişti ne yapacağımı bilemedim sordum bnde polikistikovermi var diye o da bana keşke pko olsaydı o daha kolay :( düşün yani allahım isteyince veriyor sen niye bu kadar endişelisin ki bn anlayamıyorum .Belki yükselecek ne biliyoruz ne olacağını ,ümit yoksa bebkte yok unutma!

evet caım değelerim sınırda bi değer ama ne bileyim pek yükslceğini tahmin etmiyorum 12 gün boyunca okdar dua etmiştimki ama tutmadı alahım nasip etmedi ben bu 3 dnemeyi 1 sene içinde yaptırdım artık yaptırırmıyım bilemiyorum bugün kendi kendime dedim ki olmicak bişey için uğraşma inallah canım senin emeklerin boşa çıkmaz kucağın dolar şu anda bütün kalbimle dua ediyorum sana

canım benim rabbim sana çocuk nasip etmiyecek olsaydı bu yolu açmazdı sakın böyle konuşup isyan etme bizler herşeyi hemen istiyoruz ama rabbim vaktini saatini bizden daha iyi bilir ondan vakti geldiğinde inş olacak bu forumda o kadar hikayeler okudumki 13 denemesinde bebeğine kavuşanına kadar canım hepimiz erken pes ediyoz rabbim inş değerinin katlanmasını nasip eder ve sende bebeğini düşün canım bebeğin sana şuan tutunmaya çalışırken sen de bebeğine odaklan olumsuz düşünme sakın

inş canım rabbim benimde seninde bu topikte herkesinde rabbim tez zamanda kucağını doldurur

şekerim nasılsın ?bak 21.hafta ne güzzel yawww .bn de peşinden geliyom.Merve doğum için ne düşünyon hangi hastane ve yöntemi deneyceksin?

Havinsu ne yaptın canım doktor kontrolün nasıl geçti:31:

canım evet gittim herşey yolunda rabbimin izniyle bu akşam itibari ilede ilacıma başladım haftaya cumaya kadar inş rahim kalınlaşır ve transfer gününe kadar doktorun istediği kalınlığa ulaşır

şekerim nasılsın ?bak 21.hafta ne güzzel yawww .bn de peşinden geliyom.Merve doğum için ne düşünyon hangi hastane ve yöntemi deneyceksin?

Çok şükür iyiyim canım midem haricinde:) anam şimdide ne biçim ekşiyo ağrıyo
hamur işi yiyince oluyor bu dikkat ettim:25:
Neyse ben doğum için Emsey hospıtalı tercih edeceğm inşallah
hem temiz hastane hemde yeni.
Tabiki sezeryan canım inşallah benim durumum riskli olduğu için malum:/
sen nasılsın iyimisin?

canım evet gittim herşey yolunda rabbimin izniyle bu akşam itibari ilede ilacıma başladım haftaya cumaya kadar inş rahim kalınlaşır ve transfer gününe kadar doktorun istediği kalınlığa ulaşır

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım bugün muayene ettimi peki?

bol bol nar suyu iç araştır istersen rahimi kalınlaştırıyormuş öyle okumuştum

canım ibrahim saraçoğlunun rahim kalınlaştırmak için kürü var zaten günde 2 bardak nar suyu öneriyo bende nar suyu yerine bol bol nar yerim ikiside aynı canım bu geceden onada başlıyom rabbimin izniyle

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım bugün muayene ettimi peki?

canım saat 1.5 da kontrole gittim evet muayenede oldum canım doktor rahime yumurtalıklara baktı rabbime şükürki herşey yolundaydı sıkıntı yoktu bende bu akşam itibari ile alaca başladım işte

canım saat 1.5 da kontrole gittim evet muayenede oldum canım doktor rahime yumurtalıklara baktı rabbime şükürki herşey yolundaydı sıkıntı yoktu bende bu akşam itibari ile alaca başladım işte

Çok sevindim senin adına canım ama daha rahim kalınlığını ölçmedi demi doktorun

kızlar herkeze iyi akşamlar keyifler nasıl bakalım.feriha Allahtan ümit kesmeki oda seni nasiplendirsin tatlım.
havincim tekrar hayırlı olsun tedavin inş. sende mirage de bizlere müjdelersiniz.
kedicik ikizleirin annesi sana böyle hitap etmek istiyorum hkere aldığınız kiloları bende istiyorum ne mübarek kilolar onlar.
aysegul sen nasılsın genetik çıkmadı heralde daha.inş.temiz çıkar.

kızlar herkeze iyi akşamlar keyifler nasıl bakalım.feriha Allahtan ümit kesmeki oda seni nasiplendirsin tatlım.
havincim tekrar hayırlı olsun tedavin inş. sende mirage de bizlere müjdelersiniz.
kedicik ikizleirin annesi sana böyle hitap etmek istiyorum hkere aldığınız kiloları bende istiyorum ne mübarek kilolar onlar.

Allah sanada nasip etsin canım bir an önce, Evvela eşine yeni tedavi için güç sabır versin inşallah seni yormadan hadi ayşeaabb kalk gidelim desin bir an önce

canım sen nasılsın tekrar sağol canım hayırlısıyla başladık yine tedaviye rabbim bu sefer inş sonunda güldürür yüzümü doldurur kucağımı

canım sen nasılsın tekrar sağol canım hayırlısıyla başladık yine tedaviye rabbim bu sefer inş sonunda güldürür yüzümü doldurur kucağımı

inş. Allah emeklerinin sonunda beklediğin müjdeni verir.bende iyiyim sağolasın beklemelerdeyim.bu arada havin kendi isminmiydi.çok beğenirim bu ismi.

Son düzenleme:
inş. Allah emeklerinin sonunda beklediğin müjdeni verir.bende iyiyim sağolasın beklemelerdeyim.bu arada havin kendi isminmiydi.çok beğenirim bu ismi.

canım gerçek ismim meryem adımla kayıt olamayınca havin ismiyle oldum canım sende sabret eminim tedaviye başladığında tedavin son tedavin olacak inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür kucağını doldurur tez zamanda şuandaki bekleyişlerimiz son olsun rabbim tedavide olanlarında benimde tedavimi son tedavimiz eylesin rabbim hepimizi hayılısıyla bebişlerimize kavuştursun inş

Back