eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ee kızlar uyumayın aşağıda yukarı çıkın, nasılsınız bakalım.. beyaz showda yok bugün ya..

var canım olmazmı elfaesi tanıyormusun bilmem ama onunda çok düşüktü 4..küsürdü sen gibi yani burda ağladı zırladı hep dedik yükselir rahat ol diye şimdi 8 haftalık sorunsuz bi hamileliği var dilek hanım ve fuat bey aradıysa merkezimize güven canım bu gün bende ordaydım belki karşılaştık:))) sen nerde oturuyorsun ne tarafta...

ay canım varsada bugün bu kada sıkıntıya kalmışmıdır bilemiyorum sonradan katıldım aranıza elfeasın sadece kalp atışını duymamak için korktuğunu hatırlıyorum evet canım ikiside aradı doktorlarımız çok iyi allahtan ben asena hanıma başlamak istiyorum sen görüştün mü hiç sen ne zaman başlıyorsun tedaviye doktorun dilek hanım dı demi
canım ben seydişehirde oturuyorum konyada değil yani gidip geliyoruz konyaya tedavi için bugünde seydişehirde yaptırdım talili

ay canım varsada bugün bu kada sıkıntıya kalmışmıdır bilemiyorum sonradan katıldım aranıza elfeasın sadece kalp atışını duymamak için korktuğunu hatırlıyorum evet canım ikiside aradı doktorlarımız çok iyi allahtan ben asena hanıma başlamak istiyorum sen görüştün mü hiç sen ne zaman başlıyorsun tedaviye doktorun dilek hanım dı demi
canım ben seydişehirde oturuyorum konyada değil yani gidip geliyoruz konyaya tedavi için bugünde seydişehirde yaptırdım talili

sen şu andan itibaren karnında bebiş varmış gibi hareket et...son test sonucunu alıncaya kadar moralini yüksek tutmalısın değerinin hayırlı bi şekilde yükselmesi için dua edeceğim...ama yine diyorum ben inanıyorumki yükselecek...bana gelince ben genetik test sonucunu bekliyorum tıp fakültesinde verdik genetikl test için kanı...ve sıra çok olduğu için uzun sürdü...ben asena hanımı tanımıyorum yenimi gelmiş..benim dr.. ali sami gürbüz bana kalırsada dr.. değiştirme inşallahta gerek kalmayacak buna zaten...

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum

cumanız mübarek olsun bu mübarek günde yaptığımız dualar kabul olsun rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda tedavide olanlara bana ve miragemede tedavi sonunda yüce rabbim hamile kalıp 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin doğum için gün sayan tüm anne adaylarına hayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim bu mübarek günde kimin içinden ne dua geçiyorsa hepsini kabul etsin

canlar hepinize günaydın bugün nasipse saat 1.5 da doktor randevum var ve rabbimin izniyle tedavime start veriyoruz inş bundan sonra benim içinde herşey güzel olur

inş sorunsuz geçer canım kontrolün..

amin havinciiiiiim...

canım çok heyecanlıyım senin için de. yeni tedavin hayırlı olsun canım, yeni tedavin kucağına sapasağlam bir bebek getirsin inşallaaah.

beklendiği üzere bizim büyük anneanne bu sabah vefat etti kızlar. öyle karmaşık bir gün ki, kayınvalidem bizim evde yalnız, kayınbiraderim saat 5 bucukta askerden dönüyor, birimizin gidip onu alması lazım, akşam eşimin teyzesinde kayınbiraderimin dönüşü kutlanacak. öteki tarafta yas evi var. karman çorman bir gün.

bu arada müjdeler olsun yarın sempatik mis kokulu jele yeniden kavuşuyormuşum :))) çok özlediydim kendisini

mirage başın sağolsun.Rabbim sizlere sağlıklı hayırlı , evlatlı ömür nasip etsin...tedavinin başlamasına da sevindim.. inş bu son olur rahatlarsın.. hep gülsün yüzün cnm..

slam kızlar benim sonucu malesef negatif ne yapacağımı bilmiyorum sadece sabahtan beri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum benim gücüm kalmadı artık 3. tedavimdede tutmadı sonucun 4.58 doktorumla konuştum tabi ben ağlamakta konuşamadım da iğnelere devam et yükselebilir dedi ama ben inanmıyorum yükseleceğine sadece benim sakinleşmem için dedi artık ben anladım hiç bir zaman anne olamıcağım ne tedavi ne bişey istemiyorum artık nasıl toparlanırım bilemiyorum çok canım yanıyor çaresizce bu bomboş evde oturuyorum kusura bakmayın kızlar sizinde canınızı sıktım

:KK43:( öncedende çok etkileniyordum moralim bozuluyordu ağlama noktasına geliyordum burda arkadaşların negatifini görünce ama kendim negatifi aldıktan sonra her burada negatifi okuduğumda acım tazeleniyor.. yine aynı günü yaşadım sanki senin yazını okuyunca.. canım bana doktorum demişti ki üzülme yaşın çok genç (25 yaşındayım) sen benden4 yaş daha küçüksün yani büyük avantaj .. aa tabiki şuda var bizim olmaz ama 35-40 yaşındaki bayanın olur ki nitekim öylede oldu.. benmle bir transferi olan bir ablanın tuttu ( yaşı 39) benim tutmadı.. yaş önemli bir etken ama en önemlisi nasi,p..senii çook iyi anlamakla beraber bir kaç güne bu üzüntünün azalacağını söylemek isterim.. ve tabi bizim mutluluğumuzun tek yolu yeni bir tedavi ...bu yüzden eğer yükselmezse bile kendini yıpratma zamanı değilmiş diyeceğiz başka çaresi yok .. AMA TÜM KALBİMLE DEĞERİNİN YÜKSELMESİ İÇİN DUA EDECEĞİM CANIM..

ve evet elfaesin değeri 4.90 dı sonra katlanarak yükseldi değeri.. umarım sennde öyle olur..

kedicim nasılsın ne var ne yok bebişler nasıl, kilo aldınmı sen, gün sayıyorum geçmek bilmiyor perşembe gidicem 2. düzey usg için hemde cinsiyetini öğreneceğim inşallah.

cnm ne güzel heyecanlar inş.rabbim bizede nasip eder..

boyacı sen nasıl oldun toparlandın inşallah.
gamze sen de hoş geldin.nasılsın

ayşecim bende iyiym saolasın toparladım tabi artıkk .. ilk günlere göree çok çook iyiyim artık gülebiliyorum , iş yapabiliyorum :) ilk günler elim kolum kalkmadı hiç ama ne yapıcan insanoğlu nelere alışmıyor ki ? sen nasılsın ? inş.. eşinde kendiliğinde gitmek ister de sen hiç uğraşmak zorunda kalmazsın ..

ee kızlar uyumayın aşağıda yukarı çıkın, nasılsınız bakalım.. beyaz showda yok bugün ya..

canım birikmiş sayfalar ancak okudum sonrada çıktım yukarıya :)

kedicik bebişler iyiydir inşallah canım.. iş yerinde çok yormuyorsun kendini değil mi ?

aysegülü canım genetikler sadece istanbulda sonuçlanıyormuş hepsi belli bir sayıda olunca toplu gönderilip dönüyormuş bizimde 1.5 ayda çıkmıştı.. inş sizinde temiz çıkar ..

mervem nasılsın.. bebişin nasıl ? yakında kontrolün falan varmıydı senin ?

yuks çok geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine bebişine de.. eminim ediyorsundur da :)

gamzear nasılsın canım ben kur'an kursu hocamı çook seviyorum onu görünce hep sen geliosun aklıma :) hamile o diyorum onada nasip olur inş.. bizlerede tabiki :)

selam güzel anneler ve adayları nasılsınız ben epeydir gelemedim inşallah güzel haberler vardır yeni hamişlerimiz vardır
bende çok ağrılı zamanlar geçiriyorum malum üçüz çook zormuş Rabbim herkese yardım etsin
cinsiyetimizde 1 kız 1 oğlan ama diğeri göstermiyo bi türlü saklanıyo hayırlısı bakalım

boyacı canım Rabbim sizede nasip etsin inşallah, sen avantajlısın bir dahaki denemede Rabbim nasip edecek inşallah, bebeğinin tutunması çok güzel, ama neden düştü iğnemi yaptı yada yapılan hata nydi onu araştırıp o hatalara tekrar düşmemek önemli, hani hep diyoruz ya transferden sonra uğrmayın buraya diye, ben hep burdaydım nasip olduktan sonra oluyor bitürlü olmayıncada bişiler hep bahane oluyor. bişilere üzülme moralini yüksek tut yeni tedavine odaklan canım..

boyacı canım Rabbim sizede nasip etsin inşallah, sen avantajlısın bir dahaki denemede Rabbim nasip edecek inşallah, bebeğinin tutunması çok güzel, ama neden düştü iğnemi yaptı yada yapılan hata nydi onu araştırıp o hatalara tekrar düşmemek önemli, hani hep diyoruz ya transferden sonra uğrmayın buraya diye, ben hep burdaydım nasip olduktan sonra oluyor bitürlü olmayıncada bişiler hep bahane oluyor. bişilere üzülme moralini yüksek tut yeni tedavine odaklan canım..

canım biz iğnenin dozunu bana yanlış ayarlandığını düşünüyoruz benim eşimde doktor yani o daha iyi anlayabiliyor alanı değil ama az çok tahmn yürütebiliyor onun haricinde dr.um kabul etmedi tabiki ama embriyologum ona benzer birşeyler söyledi .. sende pıhtılaşma yoktu bu iğneyi neden verdikki gibi bişiler dedi yanii.. aslında çok iyi çalışan insanlar ve bu iğne çoğunlukla tutunma için veriliyor ama bazı istisnalarda da kanı sulandırıp düşük yaptırma ihtimali var ki bende de bu oldu .. e hal böyle olunca bende nasip değilmiş nasip olsaydı iğne miğne vız gelirdi diyorum.. o iğne arasında bi dr.um değişti falan o arada bi ihmalkarlık oldu aslında ama tam ne oldu bizde çözemiyoruz ama 2. de bu konuyla alakalı daha dikkatli olacaklarını ümit ediyorum ..moralim de çok iyiydi çok şükür hiç sorun yaşamadım ama dediğin gibi olmayacaksa olmuyor.. dr.de ilkinin tutnmuş olması büyük avantaj şimdi 2.de rahim yabancılık çekmeyecek dedi ama herşey dönüp dolaşıp tek bir yerde kilitleniyor.. NASİP :)

Kızlar kaç zamandır gelemedim yıl sonu hesapları falan evde bile çalışıyorum. Miragem başın sağolsun. Ne denirki birileri gidecek birileri gelecek bu üzücü haberden sonra gelen senin bebişin olur inşallah. Havinim sende start vermişsin hadi herşey güzel olsun bu sefer. Ferihacım sanada çok üzüldüm ama değerin sınırda bi umut var gibi geliyor. Rabbim hayırlısını versin çevredekileri duymamaya bak. Bi şaf var çok severim " kimse sınanmadığı bi şeyin acısını bilemez"
Bebişim olsun maşallah size ne güzel bi lutuf rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

canım biz iğnenin dozunu bana yanlış ayarlandığını düşünüyoruz benim eşimde doktor yani o daha iyi anlayabiliyor alanı değil ama az çok tahmn yürütebiliyor onun haricinde dr.um kabul etmedi tabiki ama embriyologum ona benzer birşeyler söyledi .. sende pıhtılaşma yoktu bu iğneyi neden verdikki gibi bişiler dedi yanii.. aslında çok iyi çalışan insanlar ve bu iğne çoğunlukla tutunma için veriliyor ama bazı istisnalarda da kanı sulandırıp düşük yaptırma ihtimali var ki bende de bu oldu .. e hal böyle olunca bende nasip değilmiş nasip olsaydı iğne miğne vız gelirdi diyorum.. o iğne arasında bi dr.um değişti falan o arada bi ihmalkarlık oldu aslında ama tam ne oldu bizde çözemiyoruz ama 2. de bu konuyla alakalı daha dikkatli olacaklarını ümit ediyorum ..moralim de çok iyiydi çok şükür hiç sorun yaşamadım ama dediğin gibi olmayacaksa olmuyor.. dr.de ilkinin tutnmuş olması büyük avantaj şimdi 2.de rahim yabancılık çekmeyecek dedi ama herşey dönüp dolaşıp tek bir yerde kilitleniyor.. NASİP :)

Canım sen dualarını eksit etme, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah, ama ben transferden sonrada çok ümitliydim senden hala ümidim var..

bebeğimzolsn yeni evin hyırlı olsun.Yeni eve yeni bebek inşallh.Hayırlısı inşallh bu sefer kendini motive et,herşey güzel olacak inşallh
Asilciğimmuhasebe hesapları insanı delirtir Allah yardımcın olsun

Kızlar kaç zamandır gelemedim yıl sonu hesapları falan evde bile çalışıyorum. Miragem başın sağolsun. Ne denirki birileri gidecek birileri gelecek bu üzücü haberden sonra gelen senin bebişin olur inşallah. Havinim sende start vermişsin hadi herşey güzel olsun bu sefer. Ferihacım sanada çok üzüldüm ama değerin sınırda bi umut var gibi geliyor. Rabbim hayırlısını versin çevredekileri duymamaya bak. Bi şaf var çok severim " kimse sınanmadığı bi şeyin acısını bilemez"
Bebişim olsun maşallah size ne güzel bi lutuf rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

amin canım benim inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin
sen nasılsın görüşemiyoruz epeydir nedir durumlar

ASİLCİM SEN NE ZAMAN BAŞLAYACAKSIN NASİPSE ? muhasebeci misin canım sen ?

Canım sen dualarını eksit etme, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah, ama ben transferden sonrada çok ümitliydim senden hala ümidim var..

canım hep ediyorum dua inş. rabbim birgün kabul edecek.. ayy amin canım inş. hamişsin ya inş. içine doğuyordur :))

ayıp olmazsa :) nasıl bebek yaptınız :)))) derrrmişim ama benmkide biraz ona benzer olucak :)))

şimdi ben şöyle düşünüyorum benm tüplerimde kapalıymış ya kasımda rahim filmi çekilmişti o zaman açılmıştı .. belki bir ümit normal hamile kalır mıyım ki .. yani olur mu olur.. oyüzden yeni açılmışken tüplerim 3-4 ay hiç bişi yapmadan bekliyim diyorum tüp bebek adına.. olmazsa sonra bakarım.. soracağım şu ki hani şey oluyormuş hamilelik için en yüksek dönem yani şu günlerde olursa şans yüksek olurmuş gibi bişiler.. bilmem anlatabildim mi :KK37::KK17::KK17: heh işte onu neye göre hesaplıyoruz acep :KK17::KK17:

selam güzel anneler ve adayları nasılsınız ben epeydir gelemedim inşallah güzel haberler vardır yeni hamişlerimiz vardır
bende çok ağrılı zamanlar geçiriyorum malum üçüz çook zormuş Rabbim herkese yardım etsin
cinsiyetimizde 1 kız 1 oğlan ama diğeri göstermiyo bi türlü saklanıyo hayırlısı bakalım

üç melek annesi canım hoş geldin nasılsın bebişlerin biri kız biri erkek demek ötekide kızdır belki göstermiyo cinsiyetini canım rabbim sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin meleklerini canım

ASİLCİM SEN NE ZAMAN BAŞLAYACAKSIN NASİPSE ? muhasebeci misin canım sen ?

canım hep ediyorum dua inş. rabbim birgün kabul edecek.. ayy amin canım inş. hamişsin ya inş. içine doğuyordur :))

inşallah canım inanki dua ediyorum, forumdaki arkadaşlarıma...

üç melek annesi canım hoş geldin nasılsın bebişlerin biri kız biri erkek demek ötekide kızdır belki göstermiyo cinsiyetini canım rabbim sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin meleklerini canım

hoşbulduk canım benim sağol çok şükür iyiyiz çok ağrılarım oluyo diye endişeliydim ama geçen hafta gördüm meleklerimi maşallah iyiler:nazar:
diğeride belki kızdır banada öyle gibi geliyor canm aminnnn içten dualarına karşılık bende hep sizler için dua ediyorum sende durumlar ne canım geçmişi okuyamadım pek

X