• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Hadi inşallah Ya nasip deyip başlayın canım
Ohh erkekler ne rahat diyorum biz çekiyoruz bütün yükü:31:

valla öyle canım rabbim bunca çektiklerimizi görüyo inş sonunuda hayırlı eyler bu sefer bebişlerim bebnimle olur dua edin yarın doktorla konuşayım yazarım buraya inş

hkere hkere anlat bakalım bize çocuk nasıl yapılıyooo? bak bu zaman oldu biz daha yapamadık????? :)))))

mervecim sen deme bari bunu :)) eşine yaptırmadığın kalmadı temziliğinden tut, kelle paçaya,pişi ye kadar ne varsa yaptırdın kız :)

ayy canım ben neler çektim neler ee oda babası yapsın gayrı
ne yapalım şu gurbet elde birbirimzden başka kimsemiz yok
sağolsun bir bardak bile kaldırtmıyor bana:1::1:

valla öyle canım rabbim bunca çektiklerimizi görüyo inş sonunuda hayırlı eyler bu sefer bebişlerim bebnimle olur dua edin yarın doktorla konuşayım yazarım buraya inş

Bize yaz muhakkak dualarımız seninle canım yarın güzel haberlerle geleceksin inş

evet tatlım bu ara kimse yok nedense.sana geçmiş olsun kendine dikkat et.ballı süt tek çare.yarın içinde umarım herşey güzel geçer.bebeğinin ensesini yerim yaa çok güzel duygular bizede nasip olsun inşallah.

Teşekürederim canım rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguları en kısa zamanda inşallah.

Hızını alamamış birde konu açmış baksana
soru yağmuruna tutmuş millet başını alıp kaçmış:27:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/587435-tup-bebek.html
merve hafiyeliğe başlamışsın kuzum :)) yazık ya, ne bilim gelse adam gibi sorsa cvp mı vermicez ama yazılanları bile okumuyorlar ancak soruyorlar acaba net kullanmayı mı bilmiyorlar.
ayy canım ben neler çektim neler ee oda babası yapsın gayrı
ne yapalım şu gurbet elde birbirimzden başka kimsemiz yok
sağolsun bir bardak bile kaldırtmıyor bana:1::1:
halimize şükürler olsun canım, bende evde aynıyım yapabildiklerimi yapıyorum yapamadıklarımı eşime bırakıyorum..
hkere süpersin yaaa :)) hakkaten çok haklısın.

bak adı bile yetiyo bizi güldürmeye. kesin çağırmak lazım onu.
ama öyle ya, ben şüphe ettim aşçı flan heralde bu mervenin kocişi. yapmadığı yemek yok maşallah. aman aman hulusiye gelmesin gerçi bu sfer sen anlatcan nasıl hamile kaldığını inşallah..

Bize yaz muhakkak dualarımız seninle canım yarın güzel haberlerle geleceksin inş

inş canım inş yarın hele bir arayım bakalım ona göre ne sonuç çıkacak inş hayırlı güzel sonuç çıkar böyle iş uzadımı ben bıraz geriliyom galiba

tatlım ananen için çok üzüldüm..ama allahtan geldik ona döneceğiz kimimiz biraz erken kimimiz daha geç..allahım sizlere ömür versin...inşallah rabbim onada hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin....sana gelince çok sevindim sanki hızlı gelişti bu tedavin dondurulmuş olduğun için tabiki:))) allahım inşallah bu defa senide sevindirsin..ama transferden sonra lütfen en az4 gün uğrama buralara nolur gelme....bu arada alanyatubi...salı gün taransfer oldu bilgine ..10 gün sonra test tarihi sizlerede slm var....

merve hafiyeliğe başlamışsın kuzum :)) yazık ya, ne bilim gelse adam gibi sorsa cvp mı vermicez ama yazılanları bile okumuyorlar ancak soruyorlar acaba net kullanmayı mı bilmiyorlar.

halimize şükürler olsun canım, bende evde aynıyım yapabildiklerimi yapıyorum yapamadıklarımı eşime bırakıyorum..

ama öyle ya, ben şüphe ettim aşçı flan heralde bu mervenin kocişi. yapmadığı yemek yok maşallah. aman aman hulusiye gelmesin gerçi bu sfer sen anlatcan nasıl hamile kaldığını inşallah..

Hehe :9: ne yapayım Hulusiyenin hasretinden hafiyeliğe başladım:):)
geçende söylemiştim eşim hep yalnızmış annesi babası bırakıp yurt dışına gitmiş
buda başının çaresine bakmış çok şükür
hee geçende lahmacun yaptı bana:27:
önümüzdeki 20 yıl ne ev işi nede yemek yapacağım diyo
ben zaten yaptıran bir tip değilim ama iş başa düştü muhtacım şuan ona:)

Hkere canım teşekürederim nerden geldi bu grip anlamadım:(

Mirage canım hayırlı olsun bebişini almaya az kalmış ne güzel manşallah manşallah:))

Havinim seninde tedavin başlıycak nasipse gelsin bebişler:))

hkere hkere anlat bakalım bize çocuk nasıl yapılıyooo? bak bu zaman oldu biz daha yapamadık????? :)))))
bizimkide biraz zaman aldı canım öyle hemen pıt diye olmadı. ama sen anlatacaksın bundan sonra soranlara inşallah. bi hulusiye gider başka bi hulusiye gelir bu soruların ardı arkası kesilmez

canım bu seferde kimse banayazmıyo diye kapris falan yapmasın

aman aman yapan yapsın, bi ben yapamıyorum o kaprisi

Mirage canım hayırlı olsun bebişini almaya az kalmış ne güzel manşallah manşallah:))

Canım girp mi oldun çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al valla
çok çok iyi geliyo

bende çalışırken eşime diyordumki neden evleri hep ben süpürüyorum arada sende süpür diyordum, şimdi diyorki bana bak yapmıyor deme herşey vaktinde, ben hiç yapmam demem ama amanı gelince yaparım yapılcaksa diyor. allah ta razı olsun gerçekten bir ev süpürüyor maşallah yani..:nazar::nazar:

canım bizim orda derlerki iş öğren at tıraftan aşşağıya birgün gelir sana lazım olur eşininde yemek yapmayı öğrenmesi iyi olmuş bak senin zor zamanlarında kimseye muhtaç olmadan yuvarlanıp gittiniz i

dua et yuks canım inş yarın bende tedavime start vereyim rabbim bu sefer bebişlerime kavuşmamı nasip etsin

bende çalışırken eşime diyordumki neden evleri hep ben süpürüyorum arada sende süpür diyordum, şimdi diyorki bana bak yapmıyor deme herşey vaktinde, ben hiç yapmam demem ama amanı gelince yaparım yapılcaksa diyor. allah ta razı olsun gerçekten bir ev süpürüyor maşallah yani..:nazar::nazar:

Allah razı olsun eşlerimizden canım valla
Şurda az kaldı inşallah demi:1:
Her şeyin bir vakti zamanı var işte

Back