canım başınız sağolsun. sen kendini çok yormamaya bak.amin havinciiiiiim...
canım çok heyecanlıyım senin için de. yeni tedavin hayırlı olsun canım, yeni tedavin kucağına sapasağlam bir bebek getirsin inşallaaah.
beklendiği üzere bizim büyük anneanne bu sabah vefat etti kızlar. öyle karmaşık bir gün ki, kayınvalidem bizim evde yalnız, kayınbiraderim saat 5 bucukta askerden dönüyor, birimizin gidip onu alması lazım, akşam eşimin teyzesinde kayınbiraderimin dönüşü kutlanacak. öteki tarafta yas evi var. karman çorman bir gün.
bu arada müjdeler olsun yarın sempatik mis kokulu jele yeniden kavuşuyormuşum :))) çok özlediydim kendisini
havincim dualarına canı gönülden amin diyorum. hadi güzel haberlerler gelselam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun bu mübarek günde yaptığımız dualar kabul olsun rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda tedavide olanlara bana ve miragemede tedavi sonunda yüce rabbim hamile kalıp 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin doğum için gün sayan tüm anne adaylarına hayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim bu mübarek günde kimin içinden ne dua geçiyorsa hepsini kabul etsin
canlar hepinize günaydın bugün nasipse saat 1.5 da doktor randevum var ve rabbimin izniyle tedavime start veriyoruz inş bundan sonra benim içinde herşey güzel olur