• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

yuks canım kendine dikkat et, zencefil bal karışımı ye ben öyle yaptım öksürüğüde kesiyor, anneannene Allah şifa versin
Mirage canım Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin Rabbim şifalalr versin, kötü haber alsan bile metanetli olacaksın. benim transferim olduktan sonra dedem vefat etti burdan yazmadım sanırım, gözlerimden yaşlar süzüldü ağlamamak için kendimi zor tuttum, sırf bebişim benimle olsun üzülmeyeyim diye, üzülemedim bile. ama ateş düştüğü yeri yakıyor acısı hala içimde. hem bak ne güzel haberlerle gelmşsin takmayacaksın kafana bişeyi sadece bebişini düşüneceksin, çok zorlu yollardan geçiyoruz. Mevlam sabır güç versin bizlere..
havincim kırmızı son kez gelsin sonrada 9 ay sonra gelsin inşallah... hadi bakalım hayırlısı

sen tedavşne başla da bir geri dön buralara yavrum yaa, valla olmuyo böyleeeee.

kızlar büyük anneannemiz için güzel yorumlarınıza teşekkür ederim. ben şimdi kontrolümü anlatayım. kayınvalidem bizde bu akşam o yüzden kocama bile anlatamıyoruz size anlatayım :))

rahim kalınlığı 7,5 mm olmuş, daha kalınlaşmasını bekleyeceğiz. şu anki tahmini transfer tarihi perşembe. amerikan hastanesini aradı doktorum ben yanındayken, dondurulmuşlarım orda ya. haber verdi işte önümüzdeki hafta transfer yapacağımızı. benim kalbim küüüt küt atmaya başladı. bu arada ben ordayken doktorumun bir tüp bebek hastası aradı ve sonucunun pozitif olduğunu söyledi, bana umut oldu. estrofeme ve lucrine devam ediyorum. sonraki kontrolüm cumartesi sabah 11de. bana son kontrolde pazartesiye kadar yaparız demişti ben de anlam verememiştim nasıl bu kadar çabuk diye, şimdi benim hesabıma denk geldi.

yukscum senin anneannene de Allah şifa versin canım.

Mirage Allah şifa versin Büyük anneannene elbet hepimizin gideceği yer orası er yada geç:31:
Güzel haberlerle gelmişsin bize maşallah:nazar:
1 hafta sonra frigonu göbüşüne almış olacaksın inşallah:49:

Hkere keyfin keyf valla kayınvaliden sana iyi hizmet diyo anlaşılan:9:

yuks canım kendine dikkat et, zencefil bal karışımı ye ben öyle yaptım öksürüğüde kesiyor, anneannene Allah şifa versin
Mirage canım Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin Rabbim şifalalr versin, kötü haber alsan bile metanetli olacaksın. benim transferim olduktan sonra dedem vefat etti burdan yazmadım sanırım, gözlerimden yaşlar süzüldü ağlamamak için kendimi zor tuttum, sırf bebişim benimle olsun üzülmeyeyim diye, üzülemedim bile. ama ateş düştüğü yeri yakıyor acısı hala içimde. hem bak ne güzel haberlerle gelmşsin takmayacaksın kafana bişeyi sadece bebişini düşüneceksin, çok zorlu yollardan geçiyoruz. Mevlam sabır güç versin bizlere..
havincim kırmızı son kez gelsin sonrada 9 ay sonra gelsin inşallah... hadi bakalım hayırlısı

canım hoş geldin inş kırmızım son defa gelmiş olsun tedavimin sonunda bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsun 9 ay hiç bırakmasınlar beni

canım başın sağolsun

ne acılara göğüs geriyoz inş rabbim mükafatını verir sen sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş bizde bebişlerimizi göbüşümüzde büyütüp sağlıkla alırız kucağımıza inş

canım çok şükür iyiyim inş yarın doktorlada konuşup tedaviye hayırlısıyla start verirsek daha iyi olacağım

Allah iyilik versin
ay ben kaçırmışım bu kısmı:26:
Çok çok sevindim adına hadi bakalım inşallah bu sefer nesibinizde vardır havinim:49:

Allah iyilik versin
ay ben kaçırmışım bu kısmı:26:
Çok çok sevindim adına hadi bakalım inşallah bu sefer nesibinizde vardır havinim:49:

canım sen nasılsın neler yapıyon

inş canım rabbim bunca beklememizin mükafatı verir inş tüm isteyenlerede banada hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş

iyiyim canım ben neolsun yuvarlanıp duruyorum, sen nasılsın

merve kız nerelerdesin sen, keyfim iyi valla nolsun

ne güzel canım yuvarlan dur yuvarlanırken burayada uğra ben iyiyim çok şükür malum kırmızılar gününde geldi bide doktor görüşmem olsaydı daha rahat olacaktım neyse yarın onuda atlatırım inş dua edin tedaviye yarın itibari ile start vermiş olayım rabbiminde izniyle

iyiyim canım ben neolsun yuvarlanıp duruyorum, sen nasılsın

merve kız nerelerdesin sen, keyfim iyi valla nolsun
Burdayım canikom:1: ee neler yapıyo kayınvaliden anlat bakalım sana iyi bakıyormu?
canım sen nasılsın neler yapıyon

inş canım rabbim bunca beklememizin mükafatı verir inş tüm isteyenlerede banada hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş

Bende hep aynı havinim işte evdeyim değişen bişey yok
bugün pikniğe gittik eşimle:1:
Amin canım inşallah

canım o kadar zorlu yollardan süreçlerden geçiyoruzki bunlara dayanmak bile çoğu insan için zor bizler bu yola rabbimde nasip ederse bebeklerimize kavuşmak için çıktık yazdıklarını okudumda kendimden çok şeyler var hepimiz güçlü görünmeye çalışıyoz inş rabbim hepimizin zahmetinin rahmetini sağlıklı hayırlı evlatlarımızı bize hediye eder bu tedavilerimizin sonunda

canım benim inş azar azar kusmalarında biter rabbim kolaylık versin rabbim bebişlerine sağlık versin inş sağlıklı büyüyüp gelişsinler

canım benim annanene rabbim şifa versin

inş canım rabbim bu sefer seninde yüzünü güldürecek bebişini önce göbüşüne inş gününde saatinde de kucağına alacaksın

canım benim bende seninle sohbeti özledim illa yazacak bişey arıyosan havadan sudan konuşuruz canım

kuzummm aminn aminnn bakk topic hareketlendi kırmızıların gelmiş maaşallah son gelişi olur inşallahhhh:1::1::1: :49::49::49::49:

sen tedavşne başla da bir geri dön buralara yavrum yaa, valla olmuyo böyleeeee.

kızlar büyük anneannemiz için güzel yorumlarınıza teşekkür ederim. ben şimdi kontrolümü anlatayım. kayınvalidem bizde bu akşam o yüzden kocama bile anlatamıyoruz size anlatayım :))

rahim kalınlığı 7,5 mm olmuş, daha kalınlaşmasını bekleyeceğiz. şu anki tahmini transfer tarihi perşembe. amerikan hastanesini aradı doktorum ben yanındayken, dondurulmuşlarım orda ya. haber verdi işte önümüzdeki hafta transfer yapacağımızı. benim kalbim küüüt küt atmaya başladı. bu arada ben ordayken doktorumun bir tüp bebek hastası aradı ve sonucunun pozitif olduğunu söyledi, bana umut oldu. estrofeme ve lucrine devam ediyorum. sonraki kontrolüm cumartesi sabah 11de. bana son kontrolde pazartesiye kadar yaparız demişti ben de anlam verememiştim nasıl bu kadar çabuk diye, şimdi benim hesabıma denk geldi.

yukscum senin anneannene de Allah şifa versin canım.

oohhh ohhhh hadi bakalıkk iyi haberler var bugünnnn :52::52::52::52::49::49::49:

Burdayım canikom:1: ee neler yapıyo kayınvaliden anlat bakalım sana iyi bakıyormu?

Amin canım inşallah

canım bu havada ne pikniği kız

canım ona bakarsan benim arada komşu ziyaretlerim olmasa bende hep evdeyim

kuzummm aminn aminnn bakk topic hareketlendi kırmızıların gelmiş maaşallah son gelişi olur inşallahhhh:1::1::1: :49::49::49::49:

oohhh ohhhh hadi bakalıkk iyi haberler var bugünnnn :52::52::52::52::49::49::49:

canım inş bu sefer herşey yolunda gider rabbimin izniyle bende tedavimin sonunda bebişimi göbüşüme hayırlısıyla 9 ay sonrada kucağıma alırım rabbim tüm evlat hasreti çeken anne adaylarınada banada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin inş

ne güzel canım yuvarlan dur yuvarlanırken burayada uğra ben iyiyim çok şükür malum kırmızılar gününde geldi bide doktor görüşmem olsaydı daha rahat olacaktım neyse yarın onuda atlatırım inş dua edin tedaviye yarın itibari ile start vermiş olayım rabbiminde izniyle
hayırlısı inşallah canım Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin bebişini sana..

Amin canım inşallah

iyi bakıyor sağolsun, ne pikniği kız

hayırlısı inşallah canım Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin bebişini sana..

iyi bakıyor sağolsun, ne pikniği kız

eşimle gittik canım mesire alanı vardı bizim bu tarafta temiz hava ormandı mis gibi:):)

Back