selam kızlar. biz evde yoktuk, kocamla kaçamak yaptık gezdik arkadaşlarımızla. hani evin yansa arkanı dönüp bakma muhabbeti var ya tedavide, büyük büyük anneannemiz, yani annemin anneannesi 96 yaşında, hep benim çocuğum olursa tornunun tornunu görecek deyip durduk, ama ben o bebeği ona bir türlü gösteremedim. şu an ölüm döşeğinde. şher ne kadar çok yaşlı olsa da insan burkuluyor tabi. bu kadın vakti zamanında annesini babasını toprağa verdi, sonra askerdeki evladını kaybetti, sonra kocasını kaybetti, sonra amerikada yaşayan oğlunu kaybetti, sonra iki kardeşini kaybetti ve bütün bunlardan sonra devam eden o güçlü duruşu ve yaşama sevincine inanamıyorumi ailenin bütün kadınları olarak duruşça hiç ona çekemeyişimizi anlayamıyorum gerçekten. kadın ölüm döşeğinde bile sizinle bugün ne kadar güzel bir gün geçirdik dedi yaaa. eli kulağında onun acı haberini almak üzere olduğumu hissediyorum.
onun yanısıra güzeller güzeli yengemin hastalığı ile ilgili yine bir pörtlemeler olduğuna dair bir haber aldım bugün.
yani evim yansa arkamı dönüp bakmayayım da nasıl olacak bakalım. benim tedavi sürecimde de hayat bir atağa mı kalkıyor nedir.
merhaba mirage. zeytin dalı uzatıyorum ben de... annaanne için allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. ben de yakın zaman önce çok sevdiğim anneannemi kaybettim. çok yaşlı ve hastaydı. ölüm onun için kurtuluş diyorduk sürekli acı çekiyor ve kendinde değ,ildi. ama insan sanki bi kanadını kaybediyor. acısı baki kalıyor...
gelelim güzel konulara. dondurulmuşla bu ay hamile kalacaksın inş. görüyorum buradan. ayrıca benim için de start :)))))