Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız, ohkeyfime dicek yok yiyorum içiyorum yatıyorum :)) yemek derdi mutfak derdi yok, bu hafta benden iyisi yok
canım benim sanada iyi akşamlar oh ne güzel bu günlerin tadını çıkart canım
ama sayılı gün çabuk geçer canım ya...
canım sayılıda olsa bu günlerin tadını çıkart bana gelen hep gözüme bakıyo ne güzel allah razı olsun sana hizmet ediyo kayınvaliden
evet canım allah razı olsun, tadını çıkarıyorum valla.. sen neler yapıyorsun. bende birazdan komşuya gidicem 8 gibi çaya çağırdı..
tubama bak yazmış da yazmış geveze :)))) teşekkür ederim canım. söylediklerini hep kulağıma küpe
kızzz bak bi de geeze dedi banaa şaka bi yana sana yazarken geçmişle yüzleştim aslında farkettim ki ben her negatiften sonra ağladım belki hayatımda sayılıdır öyle içten ağladığım benim için acı bi kaç olay vardır sadece beni öylesine ağlatan ama hep sığınacak bişeyler bulmuşum kendime aşılamadan sonra tüp birinci tüpten sonra ameliyat, ameliyattan sonra bu da olmazsa dondurulmuş o da olmazsa ara vereceğim diye demekki rabbim sabrını verdi
bi de ben gerçekten güçlü bi kadınım sanırımm kararına vardımm
herkes nerede :)) muhteşem sülümanda mı yoksam herkes :)
selam kızlar. biz evde yoktuk, kocamla kaçamak yaptık gezdik arkadaşlarımızla. hani evin yansa arkanı dönüp bakma muhabbeti var ya tedavide, büyük büyük anneannemiz, yani annemin anneannesi 96 yaşında, hep benim çocuğum olursa tornunun tornunu görecek deyip durduk, ama ben o bebeği ona bir türlü gösteremedim. şu an ölüm döşeğinde. şher ne kadar çok yaşlı olsa da insan burkuluyor tabi. bu kadın vakti zamanında annesini babasını toprağa verdi, sonra askerdeki evladını kaybetti, sonra kocasını kaybetti, sonra amerikada yaşayan oğlunu kaybetti, sonra iki kardeşini kaybetti ve bütün bunlardan sonra devam eden o güçlü duruşu ve yaşama sevincine inanamıyorumi ailenin bütün kadınları olarak duruşça hiç ona çekemeyişimizi anlayamıyorum gerçekten. kadın ölüm döşeğinde bile sizinle bugün ne kadar güzel bir gün geçirdik dedi yaaa. eli kulağında onun acı haberini almak üzere olduğumu hissediyorum.
onun yanısıra güzeller güzeli yengemin hastalığı ile ilgili yine bir pörtlemeler olduğuna dair bir haber aldım bugün.
yani evim yansa arkamı dönüp bakmayayım da nasıl olacak bakalım. benim tedavi sürecimde de hayat bir atağa mı kalkıyor nedir.
tuba canım aslında yazını okurken hepimizi gördüm hep bir sonrakini yahutta başka şeyleri düşünerek kendimizi avutuyoruz.
inş rabbim sizlerin sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı bizimde hayırlısıyla bu tedavilerimizle hamile kalmamızı nasip etsin
tuba canım nasılsın
HAVİNİM - annemin anneannesi için imkansızı dileyemem Allahtan. 96 yaşında ve biliyoruz ki hiçbirmizim ölümsüz değiliz bu hayatta. ama hani her olan şeyde bir umut arıyoruz ya, belki söylediğim şey size saça gelecek ama Allahım bir kulunu ailemizden alırken diğerini getiriyor mu acaba diye düşündüm bir an.
TUBAM - Dillendikçe büyüyor acılar, çok çok haklısın, çok sevdim bu tabirini. bende de bir sürü şey oldu. ilk başta düşük ve kürtaj, kürtajdan sonra spazm oluştu regl olamadım, kanülle açıldı. sonra rahim filmi ardından polip ameliyatı. şimdi de tüp bebek serüveni ki inşallah bu defa hedefi 12den vururum. ama ben her bir aşamayı yedi ceddime duyurdum, herkese ağladım. ne kadar güçsüzmüşüm meğer. ilginçtir söylemeyince daha güçlü hissediyorum kendimi. ama bence bende büyük ihtimal psikoloğun payı var. topladı o kadın beni bayağa. içinde biriktirdiğin ne varsa yaz yaz dök burda tuba. bunu yapmak için burdan güzel yer mi var?
MİRAGEM kuzucum acılar bizim için... güçlü olmaktan başka çaremiz var mı ki? biz burdayız içine atma ben çok yoğunum sık gelemesemde aklımdasın hep...
havinim tubacım sizlerle sohbeti de çok özlüyorum...
ama dönem sonu notlar falan çok yoruluyorummm
birde vericek haberim olmuyor bu ara
öpüyorum herkesleri