• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ayşe kız nasılsın
iyiyim canım bugün pek bir ihmal ettim buraları eşimin işleri vardı yardım ettim sen nasılsın iyisin inş.
canlar, bilmiyorum belki de ilaçla alakası yoktur ya da herkese yapmıyor etkileri o kesin. baş ağrısı yapıyoo çok. bir de yorgunluk hissi. çamaşır asmaya giderken bile 1 saat düşünüyorum :) acayip ağırlaştım ve huysuzlaştım. kesin kilo da aldım ama tartılmıyorum korkudani kıyafetler söylüyor. işin kötüsü günde ikiyle başladım, sonra doktor günde 3e çıkardı, yarın günde 4 olacakk. Allah benimle ve kocamla birlikte size de sabır versin, benden çekeceğiniz olabilir :)) şimdiden peşin peşin özür dilerim hepinizdennn :))))
dibine kadar kullan bizi çektirbileceğin kadar çektir kendi adıma konuşayım istediğini yap bağır çağır küfret istersen:::)))yeterki sonunda güzel haberler ver.
Herkese iyi geceler güzellikler naparsınız bakalım?
iyi canım ne olsun uğraşıyoruz bugün bunu çok dedim gün tüketiyoz valla endişeli bekleyiş devam.sen nasılsın iyisin inş.

canım benim diyetisyeninde randevu günü var demek canım inş haftaya görüşürsün diyetisyenle canım inş bundan sonra seninde istediğin gibi gelişir herşey canım
İnşallah canım inşallah bi ucundan başlayacam artık. Yoksa başka türlü zaman geçmiyor. Hepimiz için herşey yolunda gitsinde artık bebişlerin cinsiyetini alınacakları doğum çantasına konulacakları falan hep birlikte konuşalım inşallah inşallah :16:

dibine kadar kullan bizi çektirbileceğin kadar çektir kendi adıma konuşayım istediğini yap bağır çağır küfret istersen:::)))yeterki sonunda güzel haberler ver.

sağolasın canım benim :)) yok o kadar da değil canım. belki ummadığınız şekilde uslu olurum bu defa. havin de korkuttu şimdi anında kediye dönüştüm :)))

iyiyim canım bugün pek bir ihmal ettim buraları eşimin işleri vardı yardım ettim sen nasılsın iyisin inş.

iyi canım ne olsun uğraşıyoruz bugün bunu çok dedim gün tüketiyoz valla endişeli bekleyiş devam.sen nasılsın iyisin inş.

canım biz hep burdayız sen eşinle ilgilen ucundan yetişirsin sohbete

İnşallah canım inşallah bi ucundan başlayacam artık. Yoksa başka türlü zaman geçmiyor. Hepimiz için herşey yolunda gitsinde artık bebişlerin cinsiyetini alınacakları doğum çantasına konulacakları falan hep birlikte konuşalım inşallah inşallah :16:

canım benim inş rabbim tez vakitte hepsini yaşamayı sonunda bebişlerimizi kucağımıza almayı rabbim nasip etsin

sağolasın canım benim :)) yok o kadar da değil canım. belki ummadığınız şekilde uslu olurum bu defa. havin de korkuttu şimdi anında kediye dönüştüm :)))

canım hep tebessüm et heo iyi düşün herşey güzel olsun tedavi sürecinde stresi en aza indirelim inş bebişlerimize giden yolda her basamağı yavaş yacvaş çıkarken sonunda inş bebişlerimizide kucağımıza aldığımız günü görürüz

ay gelecek demi o günlerde. bazen diyorum ki kendi kendime merak etme evde birgün seninde çocuğun koşturucak koltukta hoplayıp zıplıcak eşinle kudurmasını izliceksin uzaktan gülerek bazen de imkansız görünüyor..çok zor zamandayız Allah biran önce nasip etsin hepimize inş.

canım benim dondurulmuşta şans daha yüksek oluyor diyorlar vücut daha az stresli oluyormuş iğnede yokya. o yüzden daha umutluyum senden.inşallah sevinelim sonunda.

bu estrofem beni bitirdi arkadaşlar yaa. oyyy oy. ilkinde tutsaydı şu bebiş olmaz mıydııı

kız bana bak çekicem artık senin kulaklarını el insafff benimki 3.de tuttu bi seneye 1 aşılama 1 ameliyat 3 tüp sığdırdım bu ne sabırsızlıkkk :20:
estrofem baş ağrısı yapar stressiz bendim diyebilirim sonuncuda bu da olamayacak ve ben bi sene tedaviyi bırakacağım diye kendimi şartlandırmıştım işyerimde çok sıkıntı oluyor diye kimseye söylemedim nitekim yinede son anda işyerim yine arıza çıkardı herkesle tartıştım sigara içtim ki zaten günde 3-4 tane içiyordum hep olmayacak gözüyle bakmıştım bi sene bekleyip para biriktirip tekrar denemek falan iştee olacağı varsa zamanı gelmişse sen ne yaparsan yap oluyor sen yüreğini ferah tut

kızlarr ben bu gece rüyamda çok eski bi arkadaşımı gördüm. hamile olduğunu gerçek hayatta duymuştum zaten bi yere börek almaya gidiyorum bakıyorum ki onun eşininmiş orası ve doğum yapmış bi kız iki erkek mi yoksa iki kız bi erkekmiydi net hatırlamıyorum üçüzleri olmuş ama sanırım bi kız iki erkekti neye yoracağımı şaşırdım

kız bana bak çekicem artık senin kulaklarını el insafff benimki 3.de tuttu bi seneye 1 aşılama 1 ameliyat 3 tüp sığdırdım bu ne sabırsızlıkkk :20:
estrofem baş ağrısı yapar stressiz bendim diyebilirim sonuncuda bu da olamayacak ve ben bi sene tedaviyi bırakacağım diye kendimi şartlandırmıştım işyerimde çok sıkıntı oluyor diye kimseye söylemedim nitekim yinede son anda işyerim yine arıza çıkardı herkesle tartıştım sigara içtim ki zaten günde 3-4 tane içiyordum hep olmayacak gözüyle bakmıştım bi sene bekleyip para biriktirip tekrar denemek falan iştee olacağı varsa zamanı gelmişse sen ne yaparsan yap oluyor sen yüreğini ferah tut

e hem diosunuz stres yapmıycaksın olumlu düşüneceksin, hem diodun ki ben olumsuz düşündüm olmayacak dedim oldu :))) ben de şaşırdım napcaamı. senin de dediğin gibi olacağı varsa oluyor işte be tubacım.

kızlarr ben bu gece rüyamda çok eski bi arkadaşımı gördüm. hamile olduğunu gerçek hayatta duymuştum zaten bi yere börek almaya gidiyorum bakıyorum ki onun eşininmiş orası ve doğum yapmış bi kız iki erkek mi yoksa iki kız bi erkekmiydi net hatırlamıyorum üçüzleri olmuş ama sanırım bi kız iki erkekti neye yoracağımı şaşırdım

normaldir, hep bu konuları düşündüğün için çeşitli şekillerde rüyana giriyor. muhtemelen sen de düşünüyorsun senin bebişlerin cinsiyetlerini ondan görmüşsündür bu rüyayı.

e hem diosunuz stres yapmıycaksın olumlu düşüneceksin, hem diodun ki ben olumsuz düşündüm olmayacak dedim oldu :))) ben de şaşırdım napcaamı. senin de dediğin gibi olacağı varsa oluyor işte be tubacım.

normaldir, hep bu konuları düşündüğün için çeşitli şekillerde rüyana giriyor. muhtemelen sen de düşünüyorsun senin bebişlerin cinsiyetlerini ondan görmüşsündür bu rüyayı.

kuzucum önemli olan bence olacak diye düşünmek değil bi şekilde rahat olmak çünkü ben stres yapmadım normalde tedavilerde olmazsa ne yaparım olmazsa olmaz düşüncemiz var ya bizim bende o yoktu doktorum bana lütfen ara vereceksen bundan sonra ver bunu deneyeceğiz demişti bende hayır diyememiştim sırf doktorum için denemiştim diyebilirim onun için öyle ya olmazsa ben naparım aman sonuç ne olacak stresim yoktu nasıl olsa ben ara vermeyi koymuştum kafama ve ne olmazsa ne de illa tutmalıya odaklamadım kendimi öylesine denedim bilmem anlatabildim mi?
ve onun yanında geleceğe dair planlar yapmıştım işyerimle görüşmeler yaptım tedavi sonucuna göre yer değişikliği için bu beni mutlu eden bi gelişmeydi artık tedavi yüzünden son sorun yaşamam olacaktı eşim iş değişikliğini düşünecekti bişeyler daha iyiye giderse belki ev alacaktık yani tutmaması durumunda da kendime umut olacak şeyler düşündüm kısacası bu denemeyi hayatımın odak noktası yapmadım buna rağmen eşim şehir dışına gitti diye kızdım kavga ettim senin yüzünden tutmayacak dedim eşime 3.gün progesteronum düşük çıktı iğne başladık bu düşüklükle acaba tutmaz mı diye korktum tabi ki belli bi dozda umut bağladım tamamen ucunu bırakmadım kendime dikkat ettim neler yiyip içtiğimi yazmıştım daha önce tabiki umut dünyası ister istemez tamamen rahat olamıyorsun ama ben minimum düzeyde tuttum sıkıntıyı ve en önemlisi tutmazsa bu hayatın sonu gibi düşünmedim kendime şans verdim param bitti şimdi deneyemem ama bi sene sonra kendimi toplar yeniden başlarım dedim ve hiç tutunca hayali kurmadım ama tutmazsa yaşayacağım acıyı da düşünmedim :46::46::46:

bunu son diye düşünme olmazsa ne yaparım deme geleceği güzel düşünmeyi başaramıyorsan bile en azından hiç düşünme doktorumda bana bunu bi oyun gibi düşün demişti sonunu düşünme rahat olmaz için bi görev gibi algıla dedi ve ben sık sık ardarda denediğim için hayatımın bi parçası sanki süregelebi tedavi migren tedavisi gibi sıradan bişeymiş gibi görmeye başlamıştım biraz da inada binmişti işyerim tedaviyi bırak dedikçe bırakmam diye :)

ne çok konuşmuşummm beee

canım benim listeden benim bilgileri son olarak düzeltebilirsin merkezimiz beylikdüzü medicana doktorumuz selman laçin tedaviye paşlama tarihi 21 ocak 2012 sorunumuz azosperm canım.bu arada tanıdık bi doktor bulduk bize burayı önerdi kesin buraya gidin ve benim ismimi verin dedi selman beyin arkadaşı oluyomuş kendisi o yüzden böyle bi değişiklik yaptık tatlım.

bu arada ocak 2012 yazmışım 2013 olacak tabiki de kafa gitmiş iyice.burası bugün bomboş kızlar hayırdır yaa:(( aranızda selman beyin hastası olan varmı kızlar anlatın bakalım bana birazcık inşallah burası hayırlı olur hakkımızda...

tubama bak yazmış da yazmış geveze :)))) teşekkür ederim canım. söylediklerini hep kulağıma küpe...

canım benim listeden benim bilgileri son olarak düzeltebilirsin merkezimiz beylikdüzü medicana doktorumuz selman laçin tedaviye paşlama tarihi 21 ocak 2012 sorunumuz azosperm canım.bu arada tanıdık bi doktor bulduk bize burayı önerdi kesin buraya gidin ve benim ismimi verin dedi selman beyin arkadaşı oluyomuş kendisi o yüzden böyle bi değişiklik yaptık tatlım.

düzeltiyorum canım şimdi.

bizimkiler gece kuşu. akşam olunca gelirler :)

Back