eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydın güzel gelinlerrr 1 gün daha geçtiiiii

canım çok doğru söylüyosun hep buralarda oluruz zaten paylaşırızda herşeyimizi çok güzel olur

Son bi ay çıkıcam az kaldı diye savsaklarım işlerimi raporlarımı bugün tum serdiklerimi topluyorum sabahtan beri

Günaydın canım fotografçımızla bulusmaktan vazgeçtik, başka bir yerle görüşeceğiz off ya yolunda gitmeyınce birşeyler moralım bozuluyo

Kesinlikle tatlım...Hiç dağılmayalım..Hatta bugün ne yemek yapsak diye fikir bilr alırız birbirimizden

günaydın kız kardeşlerim

kızlar çok fena hasta oldum geçen hafta sonu bir ark. nişana gitmiştim üşütmüşüm hiç halim yok bide çalışıyorum aman akşam olmaz artık:2:

günaydın kız kardeşlerim

kızlar çok fena hasta oldum geçen hafta sonu bir ark. nişana gitmiştim üşütmüşüm hiç halim yok bide çalışıyorum aman akşam olmaz artık:2:

Çookkk geçmiş olsun tatlım benim...ıhlamur falan iç ılık şeyler iç kuzucum :2::2: Bahar havasıda yapıyor insanı böyle...

kızlar birşey sormak istiyorum benim gelinliğim prenses etek modeli kabarık tülden olucak üstüde inci ve taş işlemeli şimdi sorum şu ki prenses etekte uzun kuyruk nasıl olur ben böle uzuuun olsun istiyorum boyum çok uzun değil 1.56 falan 21 pont ayakkabı giyicem muhtemelen ayrıca belime renkli bir kemer(kurdele) takmak istiyorum mesele uçuk pembe yada mor elimede canlı aynı renk çiçek kır düğünü konsept sizce nasıl olmalı ? ben böle bi konu açtım ama pek önemsenmedi hadi kızlar yorumları göreyim:2:

canım telaşlanma herşey yolunda gidicek orası olmazsa başka biyer olur
Günaydın canlarımmmm Bugün geç kaldım...Annemim kontrolleri vardı...doktor geldi tahlil falan derken anca oldu...nasılsınız bakalım, keyifler ne alemde
hayırdır canım geçmiş olsun önemli bişey yoktur inş
günaydın kız kardeşlerim

geçmiş olsun tatlım. vitamin al canım iyi gelir..

canım bence kabarık etekte uzun kuyruk güzel olmaz gibime geliyo..kemer olayı olabilir bende çok istiyordum bir ara ama vazgeçirdiler beni gelinliği gelinlik gibi giymek lazımmış

tatlım prenses etelğin altı düz tül olunca kuyruk arkada buruş buruş oluyor sürekli toplanıyor..ben güpüde gelinlerde tercih ederdim yada tafta kumaşta... prenses eteki kurdele tamam ama bence kuyruk yaptırma çok derim.

Tatlım rutin kontrolleri vardı...tahlilleri yapıldı bakalım..şu anda korkulacak bişey yok şükür...sağol canım sorduğun için.

ama ama ama ben uzun istiyordum ama siz haklısınız sulugöz ve hasta triplerindeyim acele mi ettim acaba gelinlik için of ya

Son düzenleme:
ama ama ama ben uzun istiyordum ama siz haklısınız sulugöz ve hasta triplerindeyim acele mi ettim acaba gelinlik için of ya

bende liberteye katılıyorum canım modelini paylaş yorumlayalım birlikte. sen siparişini verdinmi gelinliğin kuyrukmu yaptırıcaksın..

bende liberteye katılıyorum canım modelini paylaş yorumlayalım birlikte. sen siparişini verdinmi gelinliğin kuyrukmu yaptırıcaksın..

canım modelin bende resmi yok zaten moda evinde istediğim bir tane vardı onunda üstünü farklı yaptıırcam denemedim bile hiç şöle olsun böle olsun dedik tülü seçtik okadar geçen provaya gittiğimde dedim acaba ölçülerden önce bir tane giysemmi acelemi ediyorum kadın tamam ben giydircem sana dedi ama aldı ölçülerimi tek başıma gitmiştim bidahada bişi diyemedim sanki bedava dikiyor :2: hayır diyemiyorum insanlara ya ama klasik bi model straplez ve altı kabarık tül okadar uzun duvak ve kısa duvak olucak

Son düzenleme:

canım keşke tek başına gitmeseydin. anneni yada nişanlını al git para veriyosun içine sinen olması lazım hem bir kere giyiceksin bunu en önemli gününde. ben ağızlarından girer burunlarından çıakrdım sanırm.

canım seçerken nişanlım ve ablam vardı bu ilk prova için kendim gittim giderkende düşüncelerim vardı acaba erkenmi karar verdim die sade şık bir gelinlik olcak birde kızlar kısa uzun duvak ve taç gelin çiçeği vercek başka birşey veriyorlarmı kadın bana bahsetmedi içimede büstiyer ve jartiyer çorap falan aldım bu altın kesesinide sorucam yapmasını isticem atladığım birşey varmı?

Canım bence çok kabarık olmadığı takdırde( kı prenses tipi gelınlıklerde sanırım mumkun olmuyor) kuyrugu uzatabılırsın bak bu modelı ben çok sevıyorum mesela :

Birde ıkılı fotograf çekiminde bir kısmında mor sade bir kuşak mor beyaz el çiçeği istiyorum mutlaka, düğünde kullanmayacağım ama. Bence kuşak hoş duruyo ozellıkle istediğin tip gelınlıkte belde harıka duracaktır.

Teşekkürler canım, bakacağım heryere iyice, sonra karar vereceğim, gelınlık bakmaya başladığımda 18 hafta olacağı için önümde çok dert etmıyorum karar vermek için şuan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…