eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Canım bence çok kabarık olmadığı takdırde( kı prenses tipi gelınlıklerde sanırım mumkun olmuyor) kuyrugu uzatabılırsın bak bu modelı ben çok sevıyorum mesela :34: :

Eki Görüntüle 400301

en iyisi temmuzda gittimde fotosunu çektirip size ekleyim ozaman daha şekillenir yada nette yakın bir model bulayım

aynen canım yakın zamanda bizde pylaşmaya başlarız zaten seninde kafanda fikirler oluşur hiçbirimiz bilmiyoruz ki sora sora öğrenicez artık :9:

Mmousee sen benı eklemedın mı yoksa eylül listesineeee :43:

( Yanlış smıle kullanmışım :1: )

Son düzenleme:
$prenses etek gelinlik modelleri.jpg $f7ba12de6e44b7943f885d932ea09c3b.jpg

kızlar altı bu şekilde ve bir katta alt tülü simli üstü de inci ve swaroski taş işlemeli bel kısmı v şeklinde en yakın örnekler bunlar

Son düzenleme:
ayyy bebeğeeemmmm eklememişim ya ben seniiiiiiiiii ekliyim ayıp ettinnnn :23:
tarih alayım şekerim :emir_bebek:

:1: :1: Hayırlısıyla 22 Eylüll :1: :1:

Eki Görüntüle 400304 Eki Görüntüle 400309

kızlar altı bu şekilde ve bir katta alt tülü simli üstü de inci ve swaroski taş işlemeli bel kısmı v şeklinde en yakın örnekler bunlar

Canım bu modele kuyruk olmaz ama altını daha uzun bırakabılırsın zaten gayet hoş gorunuyor bu halıyle, uzattırılmasına gerek yok ki hem modeli bozar bu tip üstünde, uzun kuyruk ancak dantel kabarık gelmeyen modellerde kullanılabılır daha dogrusu modele uygun durabılır. Tabı denemek lazım,

İçine siner inşallah :)

ya kızlar ben bu konuyu açtığım için çok mutluyum. iyiki açmışım iyiki sizleri tanımısım birbirimizin herşeyine ortak olmamız dertleşmemiz danışmamız çok iyi oldu. birbirimize destek olduğumuz için çok mutluyum.
ben sizlerden bişey istiyorum yaşadığınız şehirleri yaşınızı ve burcunuzu yazarmısınız çok merak ettim :9:

siz nasıl gelinlik bakıyorsunuz ya henüzz yeni başlıcak benim kesip biçemeye modelmi değiştirsem kafam çok karışık yaa:44: nasıl modeller revaçta resim ekleyebilirmisiniz ?

Son düzenleme:
ya kızlar ben bu konuyu açtığım için çok mutluyum. iyiki açmışım iyiki sizleri tanımısım birbirimizin herşeyine ortak olmamız dertleşmemiz danışmamız çok iyi oldu. birbirimize destek olduğumuz için çok mutluyum.
ben sizlerden bişey istiyorum yaşadığınız şehirleri yaşınızı ve burcunuzu yazarmısınız çok merak ettim :9:

Bebeğim bende valla stres attım burası sayesınde ozellıkle :)

Ben Tekirdağ da yaşıyorum, 24 yaşındayımm ve Boğa Burcuyum :1: :1: :1:

Ama Allanın ıznıyle 22 Eylulden ıtıbaren Avrupa Yakasında Halkalı cıvarında yaşıycaz nişanlımla, daha tam belli değil yer :)

Peki sen canımm ? :)

Bebeğim bende valla stres attım burası sayesınde ozellıkle :)

Ben Tekirdağ da yaşıyorum, 24 yaşındayımm ve Boğa Burcuyum :1: :1: :1:

Ama Allanın ıznıyle 22 Eylulden ıtıbaren Avrupa Yakasında Halkalı cıvarında yaşıycaz nişanlımla, daha tam belli değil yer :)

Peki sen canımm ? :)

canım ben izmitteyim evlendikten sonra yakın olucak yani :32: aslan burcuyum ve 27 yaşındayım evlenmeden 28 e giricem ya ayrı mesele :9:
evlenincede yine izmitteyim kısmetse.
gezmek istersen evlendikten sonra buraları ben seni gezdiririm :32:
benim üniv ev arkadaşım boğa burcuydu çooook iyi anlaşırız hala görüşürüz severim boğaları o yüzden :32:

siz nasıl gelinlik bakıyorsunuz ya henüzz yeni başlıcak benim kesip biçemeye modelmi değiştirsem kafam çok karışık yaa:44: nasıl modeller revaçta resim ekleyebilirmisiniz ?

canım paylaşmıştım ben burda istediğim gelinliği ama sanırım almıcam 2500 tl idi. aysirada falan en kral model 2000 tl. bu hafta sonu nişanlımla çıkıcaz bizde bakıcam nasıl gelinlikler bakıyomusum :9:

Afiyet olsun kızlar hepinize :56::56:
Off sıkıldım bugün yaaa..geçmiyor vakit nedense...akşam iş çıkışıda lazere gidicem rutuşa..üşeniyorum valla..dün gitmiştim guya salak kız yanlış randevu vermiş alamadılar yoğunluktan..bugün tekrar gitcem :20::20:

Valla ben modayı hiç takip etmıyorum canım ama kesınlıkle dantel bir gelınlık istiyorum allahın ıznıyle askı istemıyorum belkı şirin dantel askı :)

Aşağıdaki iki modelden birini görürsem anında alıcam, mayısta başlıyorum talan etmeye her yeri :1:

Eki Görüntüle 400349 Eki Görüntüle 400350

Eki Görüntüle 400351

Afiyet olsun kızlar hepinize :56::56:
Off sıkıldım bugün yaaa..geçmiyor vakit nedense...akşam iş çıkışıda lazere gidicem rutuşa..üşeniyorum valla..dün gitmiştim guya salak kız yanlış randevu vermiş alamadılar yoğunluktan..bugün tekrar gitcem :20::20:

ayyy bende gidicem salı günü epilasyona sen neresi için gidiyosun canım. hava çok güzel aslında niye sıkıldın ki :ssz:

Back