eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Tatlım en güzel nikah salonu, aleaddin, meram kültür merkezi ve karatay belediyesinin nikah salonları çok güzel...meram kültür merkezini tercih ederdim ama ben :)
Araştırınc yazarım tatlım..düğün ne zaman senin?

eylül 3 te nikah inş:) senin ne zaman olucak?

ya of sizin yazdıklarınızı okudukça bende nikah işlemlerine başlamak istiyorum ama daha çok erkennn :31:

nasıl geçti canım istediğin gibi oluyodur inşallah. fiyatlarda sezon açıldı diye artış var mı acep.
bende konuşmuştum ya o ablayla daha konuşmadım mayısta arayacağım tekrar...

güzel geçti cnm. benm daha ilk provaydı. ilk provada sadece üzerine beyaz bii elbise giydiriyolar ölçülerini alıyolar tatlım. bu provada bişey anlaşılmıo ama istediğim gibi olcağını umuyorum inşallah. gittiğimdede kadınla uzun uzun sohpet ettik. bitmesine yakın olan gelinliklerine bakıp fikir aldım. dikişine baktım. gayet güzeldi. dikişi felan çok iyiydi. daha çok olduğundan da yavaşş yavaş yapıyoruz provaları. bi dahaki ayın 15 inde ikinci provam :1:

güzel geçti cnm. benm daha ilk provaydı. ilk provada sadece üzerine beyaz bii elbise giydiriyolar ölçülerini alıyolar tatlım. bu provada bişey anlaşılmıo ama istediğim gibi olcağını umuyorum inşallah. gittiğimdede kadınla uzun uzun sohpet ettik. bitmesine yakın olan gelinliklerine bakıp fikir aldım. dikişine baktım. gayet güzeldi. dikişi felan çok iyiydi. daha çok olduğundan da yavaşş yavaş yapıyoruz provaları. bi dahaki ayın 15 inde ikinci provam :1:

Ohh ne kadar güzel tatlım..umarım herşeu istediğin gibi olur..gelinliğinin modeli varmı canım?

İnternettende bakın ben çok beğendim hatta pendikdeki şubesine gittim bakdım bayıldım ama fiyatlarr uçukk fiyat konusunda sıkıntı olmayan arkadslara zümrüt diyebilirim bna tanıdık arkaşım olmasına rağmen ıstediğim albüm için 1.500 dedi tabi dış çekim istediğim için bu fiyat..ve vazgeçtim şimdi zümrütle aynı kaliteyi yakaladığım biyerle anlaştım yarında kaporamızı verip halledicez 600 tl ve zümrütten çok daha fazla fotoraf geçicek elime..

ya of sizin yazdıklarınızı okudukça bende nikah işlemlerine başlamak istiyorum ama daha çok erkennn :31:

mmousee aynen bnde iltibata geçtim ve bnada 3 ay sonrası için iptal olduğu söyledi bnde mayısın ortasında gitmeye karar verdim sanırım burdakı kızların coğu eylülden önce nıkahlarını yapıcaklar şimdiden tarıh aldıklarına göre..

mmousee aynen bnde iltibata geçtim ve bnada 3 ay sonrası için iptal olduğu söyledi bnde mayısın ortasında gitmeye karar verdim sanırım burdakı kızların coğu eylülden önce nıkahlarını yapıcaklar şimdiden tarıh aldıklarına göre..

Tatlım 9 Eylülde nikahım olacak..bu yıl araya ramazan girdiğiğ için Eylül en yoğun zaman..o yüzden burada şimdiden tarih saat alınıyor..para falan yatırılıyor elinize belge veriliyor..ben bu yüzden acele ediyorum canım..

selam kızlar :( sizlerden çok uzak kaldım gelemiyorum iş yoğunluğumdan ya :(
hoşgeldin canım bu ara bende çok yoğunum ama dayanamıyorum giriyorum valla :9:
ya of sizin yazdıklarınızı okudukça bende nikah işlemlerine başlamak istiyorum ama daha çok erkennn :31:[/QUOTEB

CANIM EYLÜL İÇİN NİKAH İŞLEMLERİ NİSAN AYI BAŞINDA DEDİLER BİZE BİZ BAŞVURDUK HALLETTİK SİZ NEDEN BAŞVURMADINIZ HALA ?
ben izmitteyim canım sen nerdesin bana öyle dediler. 3 ay önce başlıyomus basvurular..

:1: valla canım yaa biz düğünde istiyoruz nikahı. tabi yoğunluktan memur bulabilirsek bide çok para istemezlerse. gerçi nikahı ayrı yapıp sonra arkadaşlarla eğlenmekte güzel olurdu ama bilemedim :31::9:

Back