- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 149 günüm kalmış ahhh ahhh geçmiyorrr geçmiyorrr :)
merhaba canım benımde 9 eylül nikahım 16 eylül düğün ikiside farklı şehirlerde :)
kızlar böyle gün sayıyoruz ama ben aslında çok korkuyorum. ya evlilik umduğum gibi çıkmazsa diye. valla derdim var bölümüne giremiyorum artık eskisi gibi. psikolojim bozulmaya başladı sanırım![]()
Tatlım o bölüme hiç girme ben uğramıyorum bile.. İnsan onu düşünerek kendine yormaya başlıyor..evlenincede o korku ile o şekilde davranıyorsun..aklına kötü şeyler getirme tatlım...yaşayıp görücez...biz dua edelim rabbimize...hayırlısı olsun herşeyin..Rabbim aldığımız karardan utandırmasın ömür boyunazarlara gelmeyelim inş.
nişanlımda bu halimden korkmuş sanırım araşştırma yapmış biraz dün akşam diyo ki evlenince ilk zamanları atlatabilmek için birlikte bişeyler yapmamız lazımmış. maket gibi puzzle gibi yada hergün aynı saatte belgesel izlemek gibi yaparız bunları dedi. birlikte yemek yaparız kendi tadlarımızı yaparız kendimiz isim buluruz dedi. zaman boşa kaygılandığını göstericek korkma dedi. dedide dedi ama yine de insanın içinde bir tedirginlik oluyo.
düşünüyorum 3 senemizi deviriciez e bazı şeyler tekdüze olmaya bşladı eskisi gibi deli aşık değiliz ya evlenince daha kötü olursa diyorm. alışkanlık olursa sevgimiz. amaannn öyle işte şiştimmm![]()
nişanlımda bu halimden korkmuş sanırım araşştırma yapmış biraz dün akşam diyo ki evlenince ilk zamanları atlatabilmek için birlikte bişeyler yapmamız lazımmış. maket gibi puzzle gibi yada hergün aynı saatte belgesel izlemek gibi yaparız bunları dedi. birlikte yemek yaparız kendi tadlarımızı yaparız kendimiz isim buluruz dedi. zaman boşa kaygılandığını göstericek korkma dedi. dedide dedi ama yine de insanın içinde bir tedirginlik oluyo.
düşünüyorum 3 senemizi deviriciez e bazı şeyler tekdüze olmaya bşladı eskisi gibi deli aşık değiliz ya evlenince daha kötü olursa diyorm. alışkanlık olursa sevgimiz. amaannn öyle işte şiştimmm![]()
kızlar böyle gün sayıyoruz ama ben aslında çok korkuyorum. ya evlilik umduğum gibi çıkmazsa diye. valla derdim var bölümüne giremiyorum artık eskisi gibi. psikolojim bozulmaya başladı sanırım![]()
Tatlım konyalıyım burada yaşıyorum ve burada kalacağım inş..
Nikah salonu olarak belediyelerde var tatlım..Meram, selçuk, karatay olmak üzere. Konevi kültür merkezi var orada da kıyılıtor nikah..Alleaddin tepesi var konyada orada var nikah salonu..Ama ücret verip düğün salonunda da nikah kıydırıyolar tatlım biz öyle yapacağız.
Kuaför olarakta kuaför yasin var, trend's var, gülten var bu üçünden gelin saçından memnunlar bende henüz kendim için tam araştırmadım tatlım..normal saç kestirmek fön çektirmek kuaförü bilmen için yeterli olmuyor..gezip bakacağım yaptıkları saçlara bakacağım kuaförlerin..
senin düğün ne zaman canım. konyayamı gelin geliosun?
yalnız değilsin canım hepimiz böyle hisler içindeyiz ama birşey diyimmi ben nişanlanınca ertesi gün ve daha sonraki zamanlar mutluluktan uçmuştum bir güven gelmişti sevdiğimiz kişiyle beraber inş. uzun ömürlü hayat geçiricezama illaki korkuyor insan eskiden kızınca evime bıraktırıyordum kendimi şimdi napcaz bilmem
bu arada benim düğün tarihini de ekler misin canım 6 eylül düğün 3 nikah :)
ekledim tatlım![]()
güzel geçti cnm. benm daha ilk provaydı. ilk provada sadece üzerine beyaz bii elbise giydiriyolar ölçülerini alıyolar tatlım. bu provada bişey anlaşılmıo ama istediğim gibi olcağını umuyorum inşallah. gittiğimdede kadınla uzun uzun sohpet ettik. bitmesine yakın olan gelinliklerine bakıp fikir aldım. dikişine baktım. gayet güzeldi. dikişi felan çok iyiydi. daha çok olduğundan da yavaşş yavaş yapıyoruz provaları. bi dahaki ayın 15 inde ikinci provam![]()
Geçmiyor yahuuuuu 100 günü bir göreyim oynayacağım vallahi..şıkıdım şıkıdım...küçük kına gecemi yapıcam kendi kendime...ohhh ohhh şıkıdım şıkıdım![]()
güzel geçtiğine sevindim canım.bende bir gidebilsem ahh, başlasam artık gelinlik olayına yaaa,
dikişi falan çok iyi demekki benimde gidip bakmam gerek, eminönünde hürriyet çarşısındaydı dimi?
canım yalnız değilsin bende bende![]()
Ya benım eylul 22 de düğünüm zaman var aslında ama dıktırmeye cesaret edemıyorum
Bırde kuzenlerim 36 beden gelınlık bır suru vitrinde çeşit çeşit bulursun ne gerek var dıyor daha gıdemedım bakmaya mayıs ortasından ıtıbaren cıkacagım heryeri talan edecegımm![]()