eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım ben izmitteyim evlendikten sonra yakın olucak yani :32: aslan burcuyum ve 27 yaşındayım evlenmeden 28 e giricem ya ayrı mesele :9:
evlenincede yine izmitteyim kısmetse.
gezmek istersen evlendikten sonra buraları ben seni gezdiririm :32:
benim üniv ev arkadaşım boğa burcuydu çooook iyi anlaşırız hala görüşürüz severim boğaları o yüzden :32:

Benımde kız kardeşim en yakın 2 arkadaşım ofis arkadaşım kuzenım başta olmak üzere bir sürü aslan burcu var etrafımda ve gayet iyi anlaşıyorum hoş burçlardan pek anlamam ama olsun :1: :1:

Valla çok isterim oraları gezmeyı, kocaelinde okuyan kuzenımın evi yerleştirmiştik gıttık geldık gun yuzu gormedım içimde kalmıştı :14: :20:

siz nasıl gelinlik bakıyorsunuz ya henüzz yeni başlıcak benim kesip biçemeye modelmi değiştirsem kafam çok karışık yaa:44: nasıl modeller revaçta resim ekleyebilirmisiniz ?
canım ben bunları paylaşmıştım..

$526677_10150628275282021_203634867020_9449792_632242942_n.jpg $Screen shot 2012-03-05 at 2.40.52 PM.jpg Eki Görüntüle 400358 $3fys2.jpg

kızlar bide bu var yaa buda hoşuma gidiyo aslında sizce nasıl
$aysira_gelinlik2.jpg

Benımde kız kardeşim en yakın 2 arkadaşım ofis arkadaşım kuzenım başta olmak üzere bir sürü aslan burcu var etrafımda ve gayet iyi anlaşıyorum hoş burçlardan pek anlamam ama olsun :1: :1:

Valla çok isterim oraları gezmeyı, kocaelinde okuyan kuzenımın evi yerleştirmiştik gıttık geldık gun yuzu gormedım içimde kalmıştı :14: :20:

ah canımm kıyamam ben senigezdiririm merak etme :34:

canım ben bunları paylaşmıştım..

Eki Görüntüle 400356 Eki Görüntüle 400357 Eki Görüntüle 400358 Eki Görüntüle 400359

kızlar bide bu var yaa buda hoşuma gidiyo aslında sizce nasıl
Eki Görüntüle 400361

Aysira ya kesın gıdıcem ve bu model çok hoş gerçekten bayıldımmm :)

Afiyet olsun kızlar hepinize :56::56:
Off sıkıldım bugün yaaa..geçmiyor vakit nedense...akşam iş çıkışıda lazere gidicem rutuşa..üşeniyorum valla..dün gitmiştim guya salak kız yanlış randevu vermiş alamadılar yoğunluktan..bugün tekrar gitcem :20::20:

Bende daha 2.seansıma yenı giricem, eylül 15 ınde bıtırmeyı hedeflıyoruz bakalım inşallah :)

Aysira ya kesın gıdıcem ve bu model çok hoş gerçekten bayıldımmm :)

Bende daha 2.seansıma yenı giricem, eylül 15 ınde bıtırmeyı hedeflıyoruz bakalım inşallah :)

kaç seanslık , kaç seans yaptırdın canım durum ne ?benim 4 seans ama bitmez sanırım

kaç seanslık , kaç seans yaptırdın canım durum ne ?benim 4 seans ama bitmez sanırım

Canım benim gittiğim yer ütüleme tekn. kullanıyor, gıden bıtıren tanıdıklarım var max. 6 seans suruyormuş,

Ben 1 seans gittim dokulme oldu bitti çok azaldı tüylerım, düğünüme kadar 3 seans daha giricem, düğünden sonra en kotu ıhtımal bı seans kalan tek tuk olursa onlar için girerim diye dusunuyorum.

Canım benim gittiğim yer ütüleme tekn. kullanıyor, gıden bıtıren tanıdıklarım var max. 6 seans suruyormuş,

Ben 1 seans gittim dokulme oldu bitti çok azaldı tüylerım, düğünüme kadar 3 seans daha giricem, düğünden sonra en kotu ıhtımal bı seans kalan tek tuk olursa onlar için girerim diye dusunuyorum.

Bende 1.61 falanım yanı ama hiç dert değil :1:

çok kalın yüksek topukla durumu kurtarıcam yani kafaya koydumm gelınlıgıde uzun alıcam oh mis :1: :1:

ay bende öle düşünüyorum bazı ayakkabıcılar modeli topuğu beğeniyorsun hazırlıyor şöylee 30 pontluk bişimi yaptırsam acaba :1:

Back