• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

MERHABA nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar uzun süredir işlerin yoğunluğundan giremiyorumdum...Umarım hepiniz iyisinizdir.

Evet söyledıgınden berı 2 3 kez dınledım çok hoş gerçekten :1:

Ya bende ya aşkım nıkah gununu alamadık daha dıyorum alırız alırız dıyo, ya of hangı yemek odası daha kullanışlı sence dıyorum ıkısı de guzel dıyo yaa karar veremedım dans muzıgımız ne olsa dıyorum sen ne istersen dıyo, aşkım ya hadı gel ıkea ya gırelım olur dıyo, hangısını beğendın dıyorum sen bılırsın dıyo aşkım bence bız eylulde evlenmeyelım dıyorum olur yıldırım nıkahı kıyalım daha iyi dıyo

bende sınır falan kalmıyo :1: :1:

Hahhaha aynı benim nişanlım :9::9::9::9: Erkeklerin hepsi aynı galiba :9::9:

Evet söyledıgınden berı 2 3 kez dınledım çok hoş gerçekten :1:

Ya bende ya aşkım nıkah gununu alamadık daha dıyorum alırız alırız dıyo, ya of hangı yemek odası daha kullanışlı sence dıyorum ıkısı de guzel dıyo yaa karar veremedım dans muzıgımız ne olsa dıyorum sen ne istersen dıyo, aşkım ya hadı gel ıkea ya gırelım olur dıyo, hangısını beğendın dıyorum sen bılırsın dıyo aşkım bence bız eylulde evlenmeyelım dıyorum olur yıldırım nıkahı kıyalım daha iyi dıyo

bende sınır falan kalmıyo :1: :1:

hehe modeller aynı canım :1:

canım sen niye iş arıyosun patronuna söylesene. ben olsam bende nişanlıma söylemezdim katil olurdu valla :30:

çalıstığım yerde 40 tane erkek var 2 tanede kız tabi benım odam farklı ve bu mal bnım yanımda calısıyo sadece patrunuma dün anlaşamadığımızı söledım yoğundu ve ilgileneceğini söyledi korkum açıkca herseyi söylesem burda herkesın kulağına gider ve adam 10 yıllık buranın çalısanı bense 6 aydır burdayım bunu yenı yanıma koydular ne bılım açık açık söylesem bununla konussalar farklı anlatır benım adımı kötüye cıkarır dıye tahmın ediyorum:/

Kızlar başımda fena bi bela var bn özel bir şirkette musahasebeye bakıorum yanımda 27 yasında ewli çoluk çocuk sahıbı bı adam var ayrıca uzaktanda tanığımız oluyomuş kendisi neyse 1 aydır yanımda işi felan ben gösteriyorum daha çok ona nişanlım başından beri kabul etmedi küçücük mekanda başbaşa çalısamazsınız dedı gereğinden fazla küçük bulunduğumuz mekan bende dedım keyıfden çalısmıyorum en fazla 3 ay daha burdayım sonra saten evlilik durumundan ötürü bırakıcam şuan fazlasıyla masrafımız war haklısın ama çalısmak zorundayım eksiklerimiz var dedım zar zor ikna ettim ama şimdi ne olsa beğenirsiniz yanımdaki adam bana farklı davranışlar içine girdi elini üstümden çekmiyo bi türlü sürekli sırnaşmalar felan yerınden kalkarken bıle elini omuzuma koymalar felan laflarıylada canım hayatım demeler geçen gün müzik acmaya gitti otururken geldi elini omuzuma koyup masaj yapmaya kalktı napıosun sen ya dedım çek elini üstümden dedim sanada iyilik yaramıyo dedi bna bıraz masaj yaparmısın dedı ne sacmalıyosun sen ya iyimisin kendine gel dedım hareketlerıne dıkkat et sewmem ben el şakalarını dedım susdu cvp vermedı dün işten cıkarken ne dese gerızekalı hadı canım ben cıkyorum öpiyim seni defol git şurdan dedım güldü ve gitti şuan işi bırakmayı düşünüyorum ama taksıtlerım var kredi kartı borcum var napıcağımı şasırdım nişanlıma kesınlıkle söylemeyi düşünmüyorum aileme söylesem çık hemen biz halletmeye çalısırız dicekler tabı asla babama söylemem onun napıcağı belli olmaz böyle bı durumda ama onlarda yüklenmek istemiyorum şuan deli gibi internetten iş arıyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olun??

Canım mesafeni daha da sertleştir,anlamıyorsa mousse nin dediği gibi patronuna söyle,çok el kol şakasından hoşlanmıyorum de belki çeker onu uyarır.bende olsam nişanlıma söylemezdim böyle kritik bir zamanda,idare etmeye çalışırdım baktım olmuyor ozman ayrılırdım iş yerinden.

yok canım almadık henüz. ben nikah müdürlüğüyle konuştum 3 ay önce başlıyomus basvurular o yüzden daha erken. 3 ayı geçtimi nikah düşüyomus maalesef. bende haziran gibi basvuru yaparım canım daha 5 ay var çok erken...

canım o test çok önemli benim iş yerinde arkadaşımda eşide anemiymiş bilmiyolarmış çocukları şimdi lösemi..:50: basvuruda istemeseler bile mutlaka yaptırın ...

ah canım banada kına için lazım yaaa. aklıma hiç gelmiyo. yapınca paylaşırmısın bizimleeee... :21:

yaa kızlar anlamadım nikah günü illede 5 ay öncedenmi alınıyor???

Günaydın canım :)

fotografçıyı tam kararlaştırmıştık vazgeçtik ya istanbul da düğün fotografcısı lazım bana bulamıyorum, hem güzel fotograf hem saçma olmayan fiyat istiyoruum :14:

Bende aynısını Konyada istiyorum tatlım ama yok yok...850-1000 tl arasında fiyat veriyorlar...Off yaaa off herşey ateş pahası :20::20:

Aman benimki de öyle hiç heyecan yok bugn düğün 3 saat sürüuyomuş oh oh iyi ben daha uzun sürer sanıyodum yine uzunmuş ama neyse felan diyor:41: benim heyecanımıda götürüyo :41:
canım benim erkekler öyle bizim gibi duygusal değil istemediğinden değil sadece önemsemiyo bizim gibi sıkma canını :34:
Günaydın güzel Eylül gelinleri :3:
günaydın canımmm :16:
Günaydın canım :)

fotografçıyı tam kararlaştırmıştık vazgeçtik ya istanbul da düğün fotografcısı lazım bana bulamıyorum, hem güzel fotograf hem saçma olmayan fiyat istiyoruum :14:

günaydın canım. fotocular maalesef uçmuş durumda nişan fotomuzu arkadaşımın çalıştığı izmitin iyi fotoculaarından birinde çektirdik fiyat olarakta uyguna yaptılar bugün bende onu arayıp sormayı düşünüyorum. size fiyat ne kadar dediler canım bir analiz yapalım :34:

Bende aynısını Konyada istiyorum tatlım ama yok yok...850-1000 tl arasında fiyat veriyorlar...Off yaaa off herşey ateş pahası :20::20:

günaydın canım. fotocular maalesef uçmuş durumda nişan fotomuzu arkadaşımın çalıştığı izmitin iyi fotoculaarından birinde çektirdik fiyat olarakta uyguna yaptılar bugün bende onu arayıp sormayı düşünüyorum. size fiyat ne kadar dediler canım bir analiz yapalım :34:

Ya kızlar burda coşmuşlar hepten ınanın, biz 1000-1500 e razıyız toplamda, ama adam akıllı kareleri olan tum fotografcılar 2000 lıra dıyor, bırde istediğim çekim yerının kırası 300 lıra ordan vazgeçmek istemıyorum, ıyıce ucuyo fıyat, elıne Nıkon makınayı verıp kuzenıme de çektırırım ben fotografları herşey makına değil ki fotografcı da iş olsun istiyorum ama yok yanı paralar ucuyo havada, zaten masraf cok :14:

Ya kızlar burda coşmuşlar hepten ınanın, biz 1000-1500 e razıyız toplamda, ama adam akıllı kareleri olan tum fotografcılar 2000 lıra dıyor, bırde istediğim çekim yerının kırası 300 lıra ordan vazgeçmek istemıyorum, ıyıce ucuyo fıyat, elıne Nıkon makınayı verıp kuzenıme de çektırırım ben fotografları herşey makına değil ki fotografcı da iş olsun istiyorum ama yok yanı paralar ucuyo havada, zaten masraf cok :14:

Benim nişanlımın iş yerinde profosyonel foto makinası var.. Sanal tur için aldılar..makina süper ötesi..hatta bir çok fotoğrafçı gezdik hepsinde nişanlımda olan makinadan daha dandikler..Nişanlımın bir arkadaşı var düğün fotocusu, video çekiyor yıllardı..Ona önce bir deneme çekimi yaptıralım..güzel olursa hiç para vermeyelim diyoruz...elimizde en iyi makina var zaten..

Canım sanırım konyalısın yada düğünün orda olucak benimde nikahım orda bana kuaför ve nikah salonları hakkında bilgi verirmisin?

günaydın kızlar;

kına için nedime taçlarımı yaptım geçen akşam fena olmadı maliyetide hazıra göre baya uygun oldu yakında foto eklerim ayrıntıları paylaşalım birbirimize fikir verelim :)

Canım sanırım konyalısın yada düğünün orda olucak benimde nikahım orda bana kuaför ve nikah salonları hakkında bilgi verirmisin?

Tatlım konyalıyım burada yaşıyorum ve burada kalacağım inş..
Nikah salonu olarak belediyelerde var tatlım..Meram, selçuk, karatay olmak üzere. Konevi kültür merkezi var orada da kıyılıtor nikah..Alleaddin tepesi var konyada orada var nikah salonu..Ama ücret verip düğün salonunda da nikah kıydırıyolar tatlım biz öyle yapacağız.
Kuaför olarakta kuaför yasin var, trend's var, gülten var bu üçünden gelin saçından memnunlar bende henüz kendim için tam araştırmadım tatlım..normal saç kestirmek fön çektirmek kuaförü bilmen için yeterli olmuyor..gezip bakacağım yaptıkları saçlara bakacağım kuaförlerin..
senin düğün ne zaman canım. konyayamı gelin geliosun?

Tatlım konyalıyım burada yaşıyorum ve burada kalacağım inş..
Nikah salonu olarak belediyelerde var tatlım..Meram, selçuk, karatay olmak üzere. Konevi kültür merkezi var orada da kıyılıtor nikah..Alleaddin tepesi var konyada orada var nikah salonu..Ama ücret verip düğün salonunda da nikah kıydırıyolar tatlım biz öyle yapacağız.
Kuaför olarakta kuaför yasin var, trend's var, gülten var bu üçünden gelin saçından memnunlar bende henüz kendim için tam araştırmadım tatlım..normal saç kestirmek fön çektirmek kuaförü bilmen için yeterli olmuyor..gezip bakacağım yaptıkları saçlara bakacağım kuaförlerin..
senin düğün ne zaman canım. konyayamı gelin geliosun?

canım çok sağol bilgiler için bende artık konyalı sayılırım ama konyada sadece nikah olucak iş dururumuz nedeniyle burda yaşamaya devam ama bakarsın ilerde yerleşirizde :6: ben ama konyayı hiç bilmiyorum yani hangi salon hangi kuaför hiç bilemem nikah için düğün salonuna gerek yok ama hangi nikah salonu daha iyi ve güzel onnu bilsem kafi :1: sen araştırdığında en azından kuaförü bana yazarsan sevinirim nikaha bekleriz:46:

canım çok sağol bilgiler için bende artık konyalı sayılırım ama konyada sadece nikah olucak iş dururumuz nedeniyle burda yaşamaya devam ama bakarsın ilerde yerleşirizde :6: ben ama konyayı hiç bilmiyorum yani hangi salon hangi kuaför hiç bilemem nikah için düğün salonuna gerek yok ama hangi nikah salonu daha iyi ve güzel onnu bilsem kafi :1: sen araştırdığında en azından kuaförü bana yazarsan sevinirim nikaha bekleriz:46:

Tatlım en güzel nikah salonu, aleaddin, meram kültür merkezi ve karatay belediyesinin nikah salonları çok güzel...meram kültür merkezini tercih ederdim ama ben :)
Araştırınc yazarım tatlım..düğün ne zaman senin?

Back