Tatlım en güzel nikah salonu, aleaddin, meram kültür merkezi ve karatay belediyesinin nikah salonları çok güzel...meram kültür merkezini tercih ederdim ama ben :)
Araştırınc yazarım tatlım..düğün ne zaman senin?
eylül 3 te nikah inş:) senin ne zaman olucak?
9 eylül tatlım inş..aramızda 1 hafta var
sen gün alabildinmi neler istiyorlar ?
selam kızlarsizlerden çok uzak kaldım gelemiyorum iş yoğunluğumdan ya
selam canım naber nasılsın? gittin mi gelinlik provana:34:
gittim cnm bi dahakini de 1.5 ay sonra ya aldım
ya of sizin yazdıklarınızı okudukça bende nikah işlemlerine başlamak istiyorum ama daha çok erkennn[/QUOTEB
CANIM EYLÜL İÇİN NİKAH İŞLEMLERİ NİSAN AYI BAŞINDA DEDİLER BİZE BİZ BAŞVURDUK HALLETTİK SİZ NEDEN BAŞVURMADINIZ HALA ?
nasıl geçti canım istediğin gibi oluyodur inşallah. fiyatlarda sezon açıldı diye artış var mı acep.
bende konuşmuştum ya o ablayla daha konuşmadım mayısta arayacağım tekrar...
güzel geçti cnm. benm daha ilk provaydı. ilk provada sadece üzerine beyaz bii elbise giydiriyolar ölçülerini alıyolar tatlım. bu provada bişey anlaşılmıo ama istediğim gibi olcağını umuyorum inşallah. gittiğimdede kadınla uzun uzun sohpet ettik. bitmesine yakın olan gelinliklerine bakıp fikir aldım. dikişine baktım. gayet güzeldi. dikişi felan çok iyiydi. daha çok olduğundan da yavaşş yavaş yapıyoruz provaları. bi dahaki ayın 15 inde ikinci provam
ya of sizin yazdıklarınızı okudukça bende nikah işlemlerine başlamak istiyorum ama daha çok erkennn
mmousee aynen bnde iltibata geçtim ve bnada 3 ay sonrası için iptal olduğu söyledi bnde mayısın ortasında gitmeye karar verdim sanırım burdakı kızların coğu eylülden önce nıkahlarını yapıcaklar şimdiden tarıh aldıklarına göre..
hoşgeldin canım bu ara bende çok yoğunum ama dayanamıyorum giriyorum vallaselam kızlarsizlerden çok uzak kaldım gelemiyorum iş yoğunluğumdan ya
ben izmitteyim canım sen nerdesin bana öyle dediler. 3 ay önce başlıyomus basvurular..ya of sizin yazdıklarınızı okudukça bende nikah işlemlerine başlamak istiyorum ama daha çok erkennn[/QUOTEB
CANIM EYLÜL İÇİN NİKAH İŞLEMLERİ NİSAN AYI BAŞINDA DEDİLER BİZE BİZ BAŞVURDUK HALLETTİK SİZ NEDEN BAŞVURMADINIZ HALA ?
mmousee aynen bnde iltibata geçtim ve bnada 3 ay sonrası için iptal olduğu söyledi bnde mayısın ortasında gitmeye karar verdim sanırım burdakı kızların coğu eylülden önce nıkahlarını yapıcaklar şimdiden tarıh aldıklarına göre..
valla canım yaa biz düğünde istiyoruz nikahı. tabi yoğunluktan memur bulabilirsek bide çok para istemezlerse. gerçi nikahı ayrı yapıp sonra arkadaşlarla eğlenmekte güzel olurdu ama bilemedim
benim daha 157 günüm var geçermi beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?