- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
saol tatlım almadım haftaya nasipse almaya gitcemBencede oldukça acelecisin ama olsun planlı gitmek iyidir tatlımPaylaşır mısın eşya gelınlık detaylarını fikrimiz olsun :)
Benım düğün mekanım ve fotografcı rezervasyonum dışında birşeyim yok diyebılırım ama listem hazır mayısta başlıyor koşuşturmacam
Biticek bu haftada göz açıp kapayana kadar bak gör canım :)
Kına ların çok cici bayıldım canım güle güle dağıtmayı nasip etsin Allah :)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
anaaaaaammmm gece kuşu nun gelinliğide bu harika olmuştu onada sanada çok yakışmıştırTatlım bu kınaları nerden buldun acaba..fiyatları ne kadar bilgin varmu..çok cici gözüktüler gözüme
İnş biter tatlım...bir garip yoğunluk var..off yani off...
Pazar günü madam burcuya gittik nişanlıma gelinlik beğendik..sanırım bulduk gelinliğimiAma almadan gitmek istediğimiz bir yer var orayada bakıp kesin kararı vericez...
Gelinlik bu kızlar..öndeki fiyonk arkaya takılacak..o saten olan fiyonk kolları uzun olacak arkada..birde tülden askı yapılıp etek kısmındaki güllerden 3 tane eklenecek askıya..yakadaki o fiyonkta çlıkacak
Eki Görüntüle 398636
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
kızlar günaydınnnn benim işler çok yoğun bakamıyorum ki yaaaaama siz mobilyalara güzel yorumlar yapmışsınız çok mutlu oldum
dimi tatlım düşüncemiz aynı çok sağol
teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşşş
sağol canımmm
evet canım izmit. özüerden aldım. mutlaka git bak çok fazla model var
canım bizim kendi evimiz yok kiraya çıkıcaz ama 120 m2 falan bakıyoruz. biz salonu takım aldık ama istersen ayırabilirsinde. ama ben yine de 1 vitrin 1 konsol isterim. konsola tabaklarını koyarsın vitrine bardaklarını bir düzen olur en azından.
canım git bütün çingeneliğini kullan vermezler gibime geliyo ama sen sonuna kadar diret
sağol canım.bende duvar kağıdı düşünüyorum ama yemek masasının bir köşe duvarına. yatak odasınında 1 duvarına düşünüyorum seviyorum bende.
teşekkür ederim canım. kahve tonu hiç düşünmemiştim. büyüklerimede danışıyım
evet canım bize göre maşallahın varyaptıklarını paylaşırsan hepimiz çok seviniriz...
kınaların çok güzelmiş canım. bu arada bizde 30 unda 3. yılımızı kutlucaz. hediye ne yaptın merak ettimmm
canım çok güzelmiş gerçekten prensesler gibi olursun içinde![]()
kınaları almaya haftaya gidince size sölerim fiyatları kızlar...
ben kurabiye yapıyorum onlarıda paylaşırım yine bide yalancı agac yaptım evimize süs
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
el emegi olsun istedim
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)