eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

MERHABA nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar uzun süredir işlerin yoğunluğundan giremiyorumdum...Umarım hepiniz iyisinizdir.

Hahhaha aynı benim nişanlım Erkeklerin hepsi aynı galiba

oh oh ne güzel eylül gelinciklerinin sayısı her geçen gün artıyor :)

hehe modeller aynı canım

Canım mesafeni daha da sertleştir,anlamıyorsa mousse nin dediği gibi patronuna söyle,çok el kol şakasından hoşlanmıyorum de belki çeker onu uyarır.bende olsam nişanlıma söylemezdim böyle kritik bir zamanda,idare etmeye çalışırdım baktım olmuyor ozman ayrılırdım iş yerinden.

yaa kızlar anlamadım nikah günü illede 5 ay öncedenmi alınıyor???

Günaydın canım :)

fotografçıyı tam kararlaştırmıştık vazgeçtik ya istanbul da düğün fotografcısı lazım bana bulamıyorum, hem güzel fotograf hem saçma olmayan fiyat istiyoruum

Bende aynısını Konyada istiyorum tatlım ama yok yok...850-1000 tl arasında fiyat veriyorlar...Off yaaa off herşey ateş pahası

Aman benimki de öyle hiç heyecan yok bugn düğün 3 saat sürüuyomuş oh oh iyi ben daha uzun sürer sanıyodum yine uzunmuş ama neyse felan diyor benim heyecanımıda götürüyo
canım benim erkekler öyle bizim gibi duygusal değil istemediğinden değil sadece önemsemiyo bizim gibi sıkma canını
Günaydın güzel Eylül gelinleri
günaydın canımmm
Günaydın canım :)

fotografçıyı tam kararlaştırmıştık vazgeçtik ya istanbul da düğün fotografcısı lazım bana bulamıyorum, hem güzel fotograf hem saçma olmayan fiyat istiyoruum

günaydın canım. fotocular maalesef uçmuş durumda nişan fotomuzu arkadaşımın çalıştığı izmitin iyi fotoculaarından birinde çektirdik fiyat olarakta uyguna yaptılar bugün bende onu arayıp sormayı düşünüyorum. size fiyat ne kadar dediler canım bir analiz yapalım

Bende aynısını Konyada istiyorum tatlım ama yok yok...850-1000 tl arasında fiyat veriyorlar...Off yaaa off herşey ateş pahası

Ya kızlar burda coşmuşlar hepten ınanın, biz 1000-1500 e razıyız toplamda, ama adam akıllı kareleri olan tum fotografcılar 2000 lıra dıyor, bırde istediğim çekim yerının kırası 300 lıra ordan vazgeçmek istemıyorum, ıyıce ucuyo fıyat, elıne Nıkon makınayı verıp kuzenıme de çektırırım ben fotografları herşey makına değil ki fotografcı da iş olsun istiyorum ama yok yanı paralar ucuyo havada, zaten masraf cok

Benim nişanlımın iş yerinde profosyonel foto makinası var.. Sanal tur için aldılar..makina süper ötesi..hatta bir çok fotoğrafçı gezdik hepsinde nişanlımda olan makinadan daha dandikler..Nişanlımın bir arkadaşı var düğün fotocusu, video çekiyor yıllardı..Ona önce bir deneme çekimi yaptıralım..güzel olursa hiç para vermeyelim diyoruz...elimizde en iyi makina var zaten..

Canım sanırım konyalısın yada düğünün orda olucak benimde nikahım orda bana kuaför ve nikah salonları hakkında bilgi verirmisin?

günaydın kızlar;

kına için nedime taçlarımı yaptım geçen akşam fena olmadı maliyetide hazıra göre baya uygun oldu yakında foto eklerim ayrıntıları paylaşalım birbirimize fikir verelim :)

Canım sanırım konyalısın yada düğünün orda olucak benimde nikahım orda bana kuaför ve nikah salonları hakkında bilgi verirmisin?

Tatlım konyalıyım burada yaşıyorum ve burada kalacağım inş..
Nikah salonu olarak belediyelerde var tatlım..Meram, selçuk, karatay olmak üzere. Konevi kültür merkezi var orada da kıyılıtor nikah..Alleaddin tepesi var konyada orada var nikah salonu..Ama ücret verip düğün salonunda da nikah kıydırıyolar tatlım biz öyle yapacağız.
Kuaför olarakta kuaför yasin var, trend's var, gülten var bu üçünden gelin saçından memnunlar bende henüz kendim için tam araştırmadım tatlım..normal saç kestirmek fön çektirmek kuaförü bilmen için yeterli olmuyor..gezip bakacağım yaptıkları saçlara bakacağım kuaförlerin..
senin düğün ne zaman canım. konyayamı gelin geliosun?

canım çok sağol bilgiler için bende artık konyalı sayılırım ama konyada sadece nikah olucak iş dururumuz nedeniyle burda yaşamaya devam ama bakarsın ilerde yerleşirizde ben ama konyayı hiç bilmiyorum yani hangi salon hangi kuaför hiç bilemem nikah için düğün salonuna gerek yok ama hangi nikah salonu daha iyi ve güzel onnu bilsem kafi sen araştırdığında en azından kuaförü bana yazarsan sevinirim nikaha bekleriz

Tatlım en güzel nikah salonu, aleaddin, meram kültür merkezi ve karatay belediyesinin nikah salonları çok güzel...meram kültür merkezini tercih ederdim ama ben :)
Araştırınc yazarım tatlım..düğün ne zaman senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…