- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
saol tatlım almadım haftaya nasipse almaya gitcemBencede oldukça acelecisin ama olsun planlı gitmek iyidir tatlımPaylaşır mısın eşya gelınlık detaylarını fikrimiz olsun :)
Benım düğün mekanım ve fotografcı rezervasyonum dışında birşeyim yok diyebılırım ama listem hazır mayısta başlıyor koşuşturmacam
Biticek bu haftada göz açıp kapayana kadar bak gör canım :)
Kına ların çok cici bayıldım canım güle güle dağıtmayı nasip etsin Allah :)
anaaaaaammmm gece kuşu nun gelinliğide bu harika olmuştu onada sanada çok yakışmıştırTatlım bu kınaları nerden buldun acaba..fiyatları ne kadar bilgin varmu..çok cici gözüktüler gözüme
İnş biter tatlım...bir garip yoğunluk var..off yani off...
Pazar günü madam burcuya gittik nişanlıma gelinlik beğendik..sanırım bulduk gelinliğimiAma almadan gitmek istediğimiz bir yer var orayada bakıp kesin kararı vericez...
Gelinlik bu kızlar..öndeki fiyonk arkaya takılacak..o saten olan fiyonk kolları uzun olacak arkada..birde tülden askı yapılıp etek kısmındaki güllerden 3 tane eklenecek askıya..yakadaki o fiyonkta çlıkacak
Eki Görüntüle 398636
kızlar günaydınnnn benim işler çok yoğun bakamıyorum ki yaaaaama siz mobilyalara güzel yorumlar yapmışsınız çok mutlu oldum
dimi tatlım düşüncemiz aynı çok sağol
teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşşş
sağol canımmm
evet canım izmit. özüerden aldım. mutlaka git bak çok fazla model var
canım bizim kendi evimiz yok kiraya çıkıcaz ama 120 m2 falan bakıyoruz. biz salonu takım aldık ama istersen ayırabilirsinde. ama ben yine de 1 vitrin 1 konsol isterim. konsola tabaklarını koyarsın vitrine bardaklarını bir düzen olur en azından.
canım git bütün çingeneliğini kullan vermezler gibime geliyo ama sen sonuna kadar diret
sağol canım.bende duvar kağıdı düşünüyorum ama yemek masasının bir köşe duvarına. yatak odasınında 1 duvarına düşünüyorum seviyorum bende.
teşekkür ederim canım. kahve tonu hiç düşünmemiştim. büyüklerimede danışıyım
evet canım bize göre maşallahın varyaptıklarını paylaşırsan hepimiz çok seviniriz...
kınaların çok güzelmiş canım. bu arada bizde 30 unda 3. yılımızı kutlucaz. hediye ne yaptın merak ettimmm
canım çok güzelmiş gerçekten prensesler gibi olursun içinde
canım erkekleri sıkıştırmak lazım ama dha zaman var yaaa panik yapma bulursunuz illa bi memur
22 eylul düğünümüz canım bız daha işlemleri halledemedık bıle
Vesıkalık fotografları cektırıcez sağlık raporu alıcaz sonra başvuru, başka ne işlem vardı yahu ?
ya bizim nikah, nişanlımın memlekette olucak 3 ay öncesinden verilmiyor dediler belkiyoruz ya dolarsabilgisi olan varmı işlemlerle ilgili
Şk bir gelinlik canım güle güle giy inşallah :) Sade bir gelinlik olduğundan ayakkabını ve çiçeğini renklı abartılı kullanmanı tavsıye ederım, beyaz ciceğinin içinde mor cıcekler canlı cıcekler mesela, takılarını da bol tutabılırsın gelınlık musaıt.
Duvagını da almadıysan uzun dantel alabılırsın gelınlıgın sade oldugundan hıcbısey abartılı kalabalık durmayacaktır canım, mutluluklar :)
Kızlar evimizi alsak artık ta evin şeklini şemalını olcusunu bılsem ona göre eşyaya karar versem ya
Salonum çok buyuk olmazsa vitrin almamayı düşünüyorum, birde bir odamı mutlaka boş bırakıcam ıvır zıvır supurge vs. doldurucam, ilerde bebek odası olsun ınsallah :)
Amerıkan mutfaga cok heveslıyım ama galıba mumkun olmayacak alan olarak..
ya evımı gormek içeriye girmek istiyorum artık off..
Kızlar evimizi alsak artık ta evin şeklini şemalını olcusunu bılsem ona göre eşyaya karar versem ya
Salonum çok buyuk olmazsa vitrin almamayı düşünüyorum, birde bir odamı mutlaka boş bırakıcam ıvır zıvır supurge vs. doldurucam, ilerde bebek odası olsun ınsallah :)
Amerıkan mutfaga cok heveslıyım ama galıba mumkun olmayacak alan olarak..
ya evımı gormek içeriye girmek istiyorum artık off..
22 eylul düğünümüz canım bız daha işlemleri halledemedık bıle
Vesıkalık fotografları cektırıcez sağlık raporu alıcaz sonra başvuru, başka ne işlem vardı yahu ?
evet tavsiyesini önceden duymuş gibi ayakkabımı pembe aldım:) çiçekler beyaz pembe karışık, duvağımında gelinlikteki işlemeler var:) gelinliğin arkasındaki çiçeği toz pembe mi yaptırsam diye düşünüorum ama çookk kararsızımnikah 8 eylül akşamı evet, biz zaten nikah kokteyl yapıcaz bir buçuk iki saatlik bir organizasyon, sevgili nişanlım tam bir düğün karşıtı olduğu için onu da sıkmak istemedim:)
evet tavsiyesini önceden duymuş gibi ayakkabımı pembe aldım:) çiçekler beyaz pembe karışık, duvağımında gelinlikteki işlemeler var:) gelinliğin arkasındaki çiçeği toz pembe mi yaptırsam diye düşünüorum ama çookk kararsızımnikah 8 eylül akşamı evet, biz zaten nikah kokteyl yapıcaz bir buçuk iki saatlik bir organizasyon, sevgili nişanlım tam bir düğün karşıtı olduğu için onu da sıkmak istemedim:)
evin belli oluncada ben gibi kafayı evle bozarsın canım
ne görsem alıyorum evimize
şimdi kumaş aldım pembe ve mor koltuk kırlenti yapcam
10 milyon maliyetle 8 tane çıkıyo tekini 20ye sorduydum
Evmi alacaksınız tatlım ne güzel..Allahım sağlıkla huzula oturacağınız bir ev nasip etsin inş..biz kirada oturacak olunca aldım eşyalarımızı tatlım..her eve uyum sağlayabilecek olanları seçtik..perde halıyı ev tutulunca ortalama şekilde ayarlıcaz inş canım..seninki en güzeli..kendi evin ohh misss gibi
akdeniz anemisi testi istiyorlar birde çiftlerden biri yaptırsa yeterli oluyormuş canım. o testin sonucu iki günde çıkıor zamanınızı ona göre ayarlayın:)
Bizimde ikindin otelde 15-17 arası nikah töreni olacak...saat 18-23 arasındada otelde üst katta teraslı bir kısım var 150 kişilik yemek vericez sadece yakınlarımıza ve eğlence olacak..benim nişanlımda tam şekli ile oynamalı düğün karşıtı bende çok severim oynamayı bizde bu şekilde bir orta yol bulduk.akşam sadece yakınlarımızla eğlenicez inş
canım sen niye iş arıyosun patronuna söylesene. ben olsam bende nişanlıma söylemezdim katil olurdu valla
hayırlı olsun tatlım
canım yaa üzüldüm evet acele etmişsiniz ama paranı almasanda başka model diktir olmazmı?
en güzelini yapmıssınız:) bende hevesimi kınada alacam inş:) bizimde 18.30- 20.30 arası kır nikahı:) olacak inş:)
Ya sözlerı saçma olmayan rıtmı yuksek oynanabılır halay cekılebılır sarkılar söyleyın kızlar bana da listeme yazayım yahu vardır fıkrı olanlarrr ?
yok canım almadık henüz. ben nikah müdürlüğüyle konuştum 3 ay önce başlıyomus basvurular o yüzden daha erken. 3 ayı geçtimi nikah düşüyomus maalesef. bende haziran gibi basvuru yaparım canım daha 5 ay var çok erken...Sıkıştırıyoum bu seferde kavga ediyor...çok fazla takıyormuşum kafaya..siz almışmıydınız tatlım nikah gününü
Başka bir işlem yoktu canım :)
Demekki her memlekette değişiyor..normalde 5 ay önceden veriliyor canım.
canım o test çok önemli benim iş yerinde arkadaşımda eşide anemiymiş bilmiyolarmış çocukları şimdi lösemi..akdeniz anemisi testi istiyorlar birde çiftlerden biri yaptırsa yeterli oluyormuş canım. o testin sonucu iki günde çıkıor zamanınızı ona göre ayarlayın:)
Ya sözlerı saçma olmayan rıtmı yuksek oynanabılır halay cekılebılır sarkılar söyleyın kızlar bana da listeme yazayım yahu vardır fıkrı olanlarrr ?
en güzelini yapmıssınız:) bende hevesimi kınada alacam inş:) bizimde 18.30- 20.30 arası kır nikahı:) olacak inş:)
yok canım almadık henüz. ben nikah müdürlüğüyle konuştum 3 ay önce başlıyomus basvurular o yüzden daha erken. 3 ayı geçtimi nikah düşüyomus maalesef. bende haziran gibi basvuru yaparım canım daha 5 ay var çok erken...
canım o test çok önemli benim iş yerinde arkadaşımda eşide anemiymiş bilmiyolarmış çocukları şimdi lösemi..basvuruda istemeseler bile mutlaka yaptırın ...
ah canım banada kına için lazım yaaa. aklıma hiç gelmiyo. yapınca paylaşırmısın bizimleeee...
İnş güzel olut herşey tatlım..bakalım bir orta tol bulduk..herkez nasıl bri düğünmüş madem normal düğün yapsaydınız diyor anlamıyorlar...nişanlım oynamaktan nefret ediyor...hele öyle oyun havaları falan asla tarzı değil..o yüzden benide kıramadı ve bu şekilde bir plan yaptık :)
Valla tatlım inş erkendir yani...ne bileyim taktım ben fena halde nikah meselesine :)
Allah korusun tatlım..ben aldım sağlık raporu anemş testi yaptılarmı bilmiyorum..3 tüp kan verdim ama :44::44:
Candan erçetinden ( vay halime) şarkısını çok seviyorumn ben çom eğlenceli oluyor kınada düğünde falan.
düğünün ortasında ben dinlemedım annecımı dustum zalıme dıye şarkı söylersem emrenın bı omur dılınden dusmem sanıyorum
Hhahaha ama kınada süper oluyor...zaten sözler değil müzik çok eğlenceli...
ah canım erkekler bizim gibi heyecan yapmıyo ki. dün sordum bende kaç gün kaldı düğüne diye bön bön baktı suratıma dedim pislikkkkama napalım erkekler biizm kadar ayrıntıcı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?