Gelincikler nasılsınız
Bayadır foruma giremiyordum hele şükür girebildim yazdıklarınızı şimdi okuyabildim, hazırlıklar tam hız devam ediyor herkeste gördüğüm kadarıyla ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Kızlar sizlere bir sorum olacak... Çevrenizde yada aranızda var mıdır bilmiyorum ama belki bir fikir verebilirsiniz. Ben önceden halledeyim diye acele edip gelinliğimi sipariş etmiştim şubatta, ama şimdi gelinliğimin resmine baktıkça içime sinmiyor. Modelde değişiklik yaptırsam ortaya kötü birşey çıkar diye korkuyorum. Acaba gidip gelinlikçiye sözleşmeyi iptal ettirsem bana verdiğimiz parayı iade ederlermi. Biliyorsunuz bu aralar 3 kuruşun bile hesabını yapar olduk, o parayı oraya bırakıp yakamam da. Ne yapacağım bilmiyorum kızlar bir akıl verin bana yaaa![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Kızlar sizlere bir sorum olacak... Çevrenizde yada aranızda var mıdır bilmiyorum ama belki bir fikir verebilirsiniz. Ben önceden halledeyim diye acele edip gelinliğimi sipariş etmiştim şubatta, ama şimdi gelinliğimin resmine baktıkça içime sinmiyor. Modelde değişiklik yaptırsam ortaya kötü birşey çıkar diye korkuyorum. Acaba gidip gelinlikçiye sözleşmeyi iptal ettirsem bana verdiğimiz parayı iade ederlermi. Biliyorsunuz bu aralar 3 kuruşun bile hesabını yapar olduk, o parayı oraya bırakıp yakamam da. Ne yapacağım bilmiyorum kızlar bir akıl verin bana yaaa
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Son düzenleme: