eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Tatlım bu kınaları nerden buldun acaba..fiyatları ne kadar bilgin varmu..çok cici gözüktüler gözüme

İnş biter tatlım...bir garip yoğunluk var..off yani off...
Pazar günü madam burcuya gittik nişanlıma gelinlik beğendik..sanırım bulduk gelinliğimi Ama almadan gitmek istediğimiz bir yer var orayada bakıp kesin kararı vericez...

Gelinlik bu kızlar..öndeki fiyonk arkaya takılacak..o saten olan fiyonk kolları uzun olacak arkada..birde tülden askı yapılıp etek kısmındaki güllerden 3 tane eklenecek askıya..yakadaki o fiyonkta çlıkacak

Canım maşallah bayıldım prenses gibi olucağın kesin o gün çok yakışacak emınım :) Çook zevklı bir seçim Kırkbır bucuk kere maşallaah :)

Son düzenleme:
Canım maşallah bayıldım prenses gibi olucağın kesin o gün çok yakışacak emınım :) Çook zevklı bir seçim Kırkbır bucuk kere maşallaah :)

Beğenmene çok sevindim tatlım...nişanlım ilk kez gördü gelinlikle...ben daha önce gidip denemiştim..ona sadece 2 model dennicem..birini denedim ve o da pamuk prenses yanında halt etmiş dedi satış yapan kızda wowww en güzel iltifatı ettin damat bey dedi...çok güzeldi çok

Çok sevindim canım:) Madam Burcu dedıgın yer nerde peki canım ? Ben daha hiç çıkmadım bakmaya mayısta kısmetse :)

kızlar günaydınnnn benim işler çok yoğun bakamıyorum ki yaaaa ama siz mobilyalara güzel yorumlar yapmışsınız çok mutlu oldum
dimi tatlım düşüncemiz aynı çok sağol

yemek odasını çok beğendim iyi günlerde kullan canım:)
teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşşş
sağol canımmm
hepside çok güzel canım ii günlerde kullan inşallah.sen izmitteydin bildiğim kadarıyla dimi?nerden aldın acaba öğrenebilir miyim tatlım ya bende bakmaya geldiğimde fikir olur.
evet canım izmit. özüerden aldım. mutlaka git bak çok fazla model var
canım bizim kendi evimiz yok kiraya çıkıcaz ama 120 m2 falan bakıyoruz. biz salonu takım aldık ama istersen ayırabilirsinde. ama ben yine de 1 vitrin 1 konsol isterim. konsola tabaklarını koyarsın vitrine bardaklarını bir düzen olur en azından.

canım git bütün çingeneliğini kullan vermezler gibime geliyo ama sen sonuna kadar diret
sağol canım. bende duvar kağıdı düşünüyorum ama yemek masasının bir köşe duvarına. yatak odasınında 1 duvarına düşünüyorum seviyorum bende.
Siyah berjer yerine kahve tonlarda bir berjer de hoş olabılır canım bence. Gule gule kullan çok güzeller :)
teşekkür ederim canım. kahve tonu hiç düşünmemiştim. büyüklerimede danışıyım
evet canım bize göre maşallahın var yaptıklarını paylaşırsan hepimiz çok seviniriz...

kınaların çok güzelmiş canım. bu arada bizde 30 unda 3. yılımızı kutlucaz. hediye ne yaptın merak ettimmm
canım çok güzelmiş gerçekten prensesler gibi olursun içinde

Son düzenleme:
Kızlar başımda fena bi bela var bn özel bir şirkette musahasebeye bakıorum yanımda 27 yasında ewli çoluk çocuk sahıbı bı adam var ayrıca uzaktanda tanığımız oluyomuş kendisi neyse 1 aydır yanımda işi felan ben gösteriyorum daha çok ona nişanlım başından beri kabul etmedi küçücük mekanda başbaşa çalısamazsınız dedı gereğinden fazla küçük bulunduğumuz mekan bende dedım keyıfden çalısmıyorum en fazla 3 ay daha burdayım sonra saten evlilik durumundan ötürü bırakıcam şuan fazlasıyla masrafımız war haklısın ama çalısmak zorundayım eksiklerimiz var dedım zar zor ikna ettim ama şimdi ne olsa beğenirsiniz yanımdaki adam bana farklı davranışlar içine girdi elini üstümden çekmiyo bi türlü sürekli sırnaşmalar felan yerınden kalkarken bıle elini omuzuma koymalar felan laflarıylada canım hayatım demeler geçen gün müzik acmaya gitti otururken geldi elini omuzuma koyup masaj yapmaya kalktı napıosun sen ya dedım çek elini üstümden dedim sanada iyilik yaramıyo dedi bna bıraz masaj yaparmısın dedı ne sacmalıyosun sen ya iyimisin kendine gel dedım hareketlerıne dıkkat et sewmem ben el şakalarını dedım susdu cvp vermedı dün işten cıkarken ne dese gerızekalı hadı canım ben cıkyorum öpiyim seni defol git şurdan dedım güldü ve gitti şuan işi bırakmayı düşünüyorum ama taksıtlerım var kredi kartı borcum var napıcağımı şasırdım nişanlıma kesınlıkle söylemeyi düşünmüyorum aileme söylesem çık hemen biz halletmeye çalısırız dicekler tabı asla babama söylemem onun napıcağı belli olmaz böyle bı durumda ama onlarda yüklenmek istemiyorum şuan deli gibi internetten iş arıyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olun??

Merhabalar kızlar... Mmousee tatlım arayıp konuştum kadınla telefonda iki saat ama verdiğiniz para yanar dedi 600 TL az da değil... Nişanlımla konuştuk iptal edemeyiz öyle giyeceksin artık geçti o fasıl diyor o da ayrı bir inatçı. Ama ben o gelinliğin içinde hiç güzel olacağımı düşünmüyorum. Kendimi çok kötü hissedeceğim en güzel günümde. Ne yapacağım bilmiyorum kızlar ya bende suç o dönemde nişanlım acele ettirdi beni bende önüme ilk güzel gelen gelinliği kabul ettim ama şu an modellere baktıkça ne kadar hata yaptığımı anlyıorum

Liberte11 gelinliğin çok güzelmiş canım güle güle giy inş...

Ben olsam nişanlımdan kesınlıkle saklamazdım buyuk haksızlık canım, bence çift dediğin birbririnden birşey saklamamalı, ne yaparsan nişanlınla ortak karar verıp fıkrını alıp yapmalısın, ben onun benı ve fıkırlerımı onemsemesını istediğimden bende öyle yapmak zorunda hıssedıyorum her zaman.

tünaydın herkese:) gelinliğim tam bi süpriz oldu, bir fikrim olsun diye henna'ya girdim katalogtan begendim denedim veee işte bu dedim:) başka hiçbiryere ve modele bakmadım kafam karışsın istemedim, madem begendim niye bekleyim dedim vee aldım şimdi onlarda gelinlik son hafta gidecem almaya bir sorun çıkarsa bedende düzeltme yapacaklar ama arkası ipli o yüzden sorun çıkacağını düşünmüyorum:)
işteee...

ama duvağı böyle değil.

mobilyalarımın fotoğraflarınıda bulduğum an göndericem size:) şimdi sırada kına yeri var, kız kınası yapacam ama adanada uygun bir yer bulmakta zorlanıyorum ferah bir yer olması şart çok büyük olmasına da gerek yok kesinlikle pahalı olmamalı ama:) bakalım şimdide onu araştıryoruz. bugunde nikah günümüzü aldık ve 8 eylül daha şimdien dolmuştu nikah memuru 8 eylülde ne var böyle diyor:)

Tatlım güle güle giyin gelinliğini inş...çok mutlu bir hayata başlangıcın olsun bu gelinlikle...arkası çok hoşuma gitti ama önde sanki bişey eksik gibi geldi bana..ama şık bir gelinlik tatlım...Rabbim hayırlı etsin inş..8 eylülde düğün akşammı tatlım.

Şk bir gelinlik canım güle güle giy inşallah :) Sade bir gelinlik olduğundan ayakkabını ve çiçeğini renklı abartılı kullanmanı tavsıye ederım, beyaz ciceğinin içinde mor cıcekler canlı cıcekler mesela, takılarını da bol tutabılırsın gelınlık musaıt.

Duvagını da almadıysan uzun dantel alabılırsın gelınlıgın sade oldugundan hıcbısey abartılı kalabalık durmayacaktır canım, mutluluklar :)

Tatlım siz nikah tarihini aldınızmı? Off nişanlım yoğunluktan bir türlü çıkamyor...bu gidişle dolacak oturuo kalacağız yerimize :18::18:

canım sen niye iş arıyosun patronuna söylesene. ben olsam bende nişanlıma söylemezdim katil olurdu valla
Haftasonu fotografcımızla anlaşıcaz ya çoook mutluyum
hayırlı olsun tatlım

canım yaa üzüldüm evet acele etmişsiniz ama paranı almasanda başka model diktir olmazmı?

canım çok güzelmiş güle güle giy inşş

Tatlım siz nikah tarihini aldınızmı? Off nişanlım yoğunluktan bir türlü çıkamyor...bu gidişle dolacak oturuo kalacağız yerimize :18::18:

canım erkekleri sıkıştırmak lazım ama dha zaman var yaaa panik yapma bulursunuz illa bi memur

22 eylul düğünümüz canım bız daha işlemleri halledemedık bıle

Vesıkalık fotografları cektırıcez sağlık raporu alıcaz sonra başvuru, başka ne işlem vardı yahu ?

ya bizim nikah, nişanlımın memlekette olucak 3 ay öncesinden verilmiyor dediler belkiyoruz ya dolarsa bilgisi olan varmı işlemlerle ilgili

Tatlım beğenmene çok sevindim...bende çok beğendim ama henüz almadık...gideceğimiz bir yer daha var ikisi arasında karar vericem bakalım..
Canım gelinlik bir kez giyiniliyor..bence git o gelinlikçiye hakkını ara..tmm kaporayı vermesin 200-300 daha fazla var senin istediğin gelinliği diksinler..bu kadar zor olmamalı bu yani... insan istemediği bir gelinliği giyemezki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…