8 eylül gelinleri çoğalıyoooo
kızla biz çeyizi 14 temmuzda çıkarmaya karar verdik 20 temmuz 20 ağustos ramazan diye ve ramazandan hemen sonrası bayram sonrada ev işiyle koşturmak zor olur die böle karar alındı
cuma günü 5 yılımızı kutluyoruz
mayıs ayında bindallımı gelinliğimi kına malzemelerini alcas
hürrem tacı denedim ve çok yakıştı o artık kesin alıncak
Eki Görüntüle 398598
kınamı böle dağıtmayı düşünüyorum
Bencede oldukça acelecisin ama olsun planlı gitmek iyidir tatlımPaylaşır mısın eşya gelınlık detaylarını fikrimiz olsun :)
Benım düğün mekanım ve fotografcı rezervasyonum dışında birşeyim yok diyebılırım ama listem hazır mayısta başlıyor koşuşturmacam
Biticek bu haftada göz açıp kapayana kadar bak gör canım :)
Kına ların çok cici bayıldım canım güle güle dağıtmayı nasip etsin Allah :)
Tatlım bu kınaları nerden buldun acaba..fiyatları ne kadar bilgin varmu..çok cici gözüktüler gözüme
İnş biter tatlım...bir garip yoğunluk var..off yani off...
Pazar günü madam burcuya gittik nişanlıma gelinlik beğendik..sanırım bulduk gelinliğimiAma almadan gitmek istediğimiz bir yer var orayada bakıp kesin kararı vericez...
Gelinlik bu kızlar..öndeki fiyonk arkaya takılacak..o saten olan fiyonk kolları uzun olacak arkada..birde tülden askı yapılıp etek kısmındaki güllerden 3 tane eklenecek askıya..yakadaki o fiyonkta çlıkacak
Eki Görüntüle 398636
Canım maşallah bayıldım prenses gibi olucağın kesin o gün çok yakışacak emınım :) Çook zevklı bir seçim Kırkbır bucuk kere maşallaah :)
Beğenmene çok sevindim tatlım...nişanlım ilk kez gördü gelinlikle...ben daha önce gidip denemiştim..ona sadece 2 model dennicem..birini denedim ve o da pamuk prenses yanında halt etmiş dedisatış yapan kızda wowww en güzel iltifatı ettin damat bey dedi...çok güzeldi çok
Çok sevindim canım:) Madam Burcu dedıgın yer nerde peki canım ? Ben daha hiç çıkmadım bakmaya mayısta kısmetse :)
dimi tatlım düşüncemiz aynı çok sağolharika tatlım..çok beğendim..ama şimdi daha emin oldum siyh berjer yerine kesinlikle yastıklarının deseninde berjer olmalı..çünkü mobilyalar koyu ve siyah berjer dahada koyultur odayı bence :) bende 3 günlük tatile girmiş bulunmaktayım :)
teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşşşyemek odasını çok beğendim iyi günlerde kullan canım:)
sağol canımmmba-yıl-dımmm
evet canım izmit. özüerden aldım. mutlaka git bak çok fazla model varhepside çok güzel canım ii günlerde kullan inşallah.sen izmitteydin bildiğim kadarıyla dimi?nerden aldın acaba öğrenebilir miyim tatlım ya bende bakmaya geldiğimde fikir olur.
canım bizim kendi evimiz yok kiraya çıkıcaz ama 120 m2 falan bakıyoruz. biz salonu takım aldık ama istersen ayırabilirsinde. ama ben yine de 1 vitrin 1 konsol isterim. konsola tabaklarını koyarsın vitrine bardaklarını bir düzen olur en azından.canım harika hepsi yaaa bizim daha ev piyasada olmadığı için mobilyada bakamıyoruz mayısı bi atlatalım ondan sonra ev mobilya bakacağız bide şey sorcam vitrini konsolu hepsini aldın mı ya ben istemiyorum çok yer kaplıyorlar evim çok büyük olursa alırımda salonu tıklım tıkış yapmak istemiyorum çevremdeki herkes vitrinini atmaya yer arıyor valla senin evin durumu nasıl ben ferah ferah bi ev hayal ediyorum ama eve bağlı tabi
sizin evleriniz nasıl alanlar metrekaresi odaları falan?
canım git bütün çingeneliğini kullan vermezler gibime geliyo ama sen sonuna kadar diretGelincikler nasılsınızBayadır foruma giremiyordum hele şükür girebildim yazdıklarınızı şimdi okuyabildim, hazırlıklar tam hız devam ediyor herkeste gördüğüm kadarıyla
Kızlar sizlere bir sorum olacak... Çevrenizde yada aranızda var mıdır bilmiyorum ama belki bir fikir verebilirsiniz. Ben önceden halledeyim diye acele edip gelinliğimi sipariş etmiştim şubatta, ama şimdi gelinliğimin resmine baktıkça içime sinmiyor. Modelde değişiklik yaptırsam ortaya kötü birşey çıkar diye korkuyorum. Acaba gidip gelinlikçiye sözleşmeyi iptal ettirsem bana verdiğimiz parayı iade ederlermi. Biliyorsunuz bu aralar 3 kuruşun bile hesabını yapar olduk, o parayı oraya bırakıp yakamam da. Ne yapacağım bilmiyorum kızlar bir akıl verin bana yaaa
sağol canım.iyi günlerde kullan canım çok güzeller allah hepimize kısmet etsin bizde alalım koyalım :) bu arada kızlar ben tv ünite arkasına duvar kağıdı yapptırmayı düşünüyorum sizce yatak başınada koydursammı ev 85 m2 ama içi ölçünce daha da ufaldı:)) sizce evi boğarmı?
teşekkür ederim canım. kahve tonu hiç düşünmemiştim. büyüklerimede danışıyımSiyah berjer yerine kahve tonlarda bir berjer de hoş olabılır canım bence. Gule gule kullan çok güzeller :)
evet canım bize göre maşallahın varmerhabalar:) bu başlığı okumakta çok geç kalmışım, bütün sayfaları okuyamadım:) benimde düğünüm 8 eylülde, ev, eşyalar, çeyiz düğün mekanı hepsi hazır sayılır, hatta gelinliğim bile tamam:) çok aceleciyim sanırım ama heyecandan herşey biran önce olsun istiyorum
kınaların çok güzelmiş canım. bu arada bizde 30 unda 3. yılımızı kutlucaz. hediye ne yaptın merak ettimmm8 eylül gelinleri çoğalıyoooo
kızla biz çeyizi 14 temmuzda çıkarmaya karar verdik 20 temmuz 20 ağustos ramazan diye ve ramazandan hemen sonrası bayram sonrada ev işiyle koşturmak zor olur die böle karar alındı
cuma günü 5 yılımızı kutluyoruz
mayıs ayında bindallımı gelinliğimi kına malzemelerini alcas
hürrem tacı denedim ve çok yakıştı o artık kesin alıncak
Eki Görüntüle 398598
kınamı böle dağıtmayı düşünüyorum
canım çok güzelmiş gerçekten prensesler gibi olursun içindeTatlım bu kınaları nerden buldun acaba..fiyatları ne kadar bilgin varmu..çok cici gözüktüler gözüme
İnş biter tatlım...bir garip yoğunluk var..off yani off...
Pazar günü madam burcuya gittik nişanlıma gelinlik beğendik..sanırım bulduk gelinliğimiAma almadan gitmek istediğimiz bir yer var orayada bakıp kesin kararı vericez...
Gelinlik bu kızlar..öndeki fiyonk arkaya takılacak..o saten olan fiyonk kolları uzun olacak arkada..birde tülden askı yapılıp etek kısmındaki güllerden 3 tane eklenecek askıya..yakadaki o fiyonkta çlıkacak
Eki Görüntüle 398636
kızlar günaydınnnn benim işler çok yoğun bakamıyorum ki yaaaaama siz mobilyalara güzel yorumlar yapmışsınız çok mutlu oldum
dimi tatlım düşüncemiz aynı çok sağol
teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşşş
sağol canımmm
evet canım izmit. özüerden aldım. mutlaka git bak çok fazla model var
canım bizim kendi evimiz yok kiraya çıkıcaz ama 120 m2 falan bakıyoruz. biz salonu takım aldık ama istersen ayırabilirsinde. ama ben yine de 1 vitrin 1 konsol isterim. konsola tabaklarını koyarsın vitrine bardaklarını bir düzen olur en azından.
canım git bütün çingeneliğini kullan vermezler gibime geliyo ama sen sonuna kadar diret
sağol canım.bende duvar kağıdı düşünüyorum ama yemek masasının bir köşe duvarına. yatak odasınında 1 duvarına düşünüyorum seviyorum bende.
teşekkür ederim canım. kahve tonu hiç düşünmemiştim. büyüklerimede danışıyım
evet canım bize göre maşallahın varyaptıklarını paylaşırsan hepimiz çok seviniriz...
kınaların çok güzelmiş canım. bu arada bizde 30 unda 3. yılımızı kutlucaz. hediye ne yaptın merak ettimmm
canım çok güzelmiş gerçekten prensesler gibi olursun içinde
Kızlar başımda fena bi bela var bn özel bir şirkette musahasebeye bakıorum yanımda 27 yasında ewli çoluk çocuk sahıbı bı adam var ayrıca uzaktanda tanığımız oluyomuş kendisi neyse 1 aydır yanımda işi felan ben gösteriyorum daha çok ona nişanlım başından beri kabul etmedi küçücük mekanda başbaşa çalısamazsınız dedı gereğinden fazla küçük bulunduğumuz mekan bende dedım keyıfden çalısmıyorum en fazla 3 ay daha burdayım sonra saten evlilik durumundan ötürü bırakıcam şuan fazlasıyla masrafımız war haklısın ama çalısmak zorundayım eksiklerimiz var dedım zar zor ikna ettim ama şimdi ne olsa beğenirsiniz yanımdaki adam bana farklı davranışlar içine girdi elini üstümden çekmiyo bi türlü sürekli sırnaşmalar felan yerınden kalkarken bıle elini omuzuma koymalar felan laflarıylada canım hayatım demeler geçen gün müzik acmaya gitti otururken geldi elini omuzuma koyup masaj yapmaya kalktı napıosun sen ya dedım çek elini üstümden dedim sanada iyilik yaramıyo dedi bna bıraz masaj yaparmısın dedı ne sacmalıyosun sen ya iyimisin kendine gel dedım hareketlerıne dıkkat et sewmem ben el şakalarını dedım susdu cvp vermedı dün işten cıkarken ne dese gerızekalı hadı canım ben cıkyorum öpiyim seni defol git şurdan dedım güldü ve gitti şuan işi bırakmayı düşünüyorum ama taksıtlerım var kredi kartı borcum var napıcağımı şasırdım nişanlıma kesınlıkle söylemeyi düşünmüyorum aileme söylesem çık hemen biz halletmeye çalısırız dicekler tabı asla babama söylemem onun napıcağı belli olmaz böyle bı durumda ama onlarda yüklenmek istemiyorum şuan deli gibi internetten iş arıyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olun??
tünaydın herkese:) gelinliğim tam bi süpriz oldu, bir fikrim olsun diye henna'ya girdim katalogtan begendim denedim veee işte bu dedim:) başka hiçbiryere ve modele bakmadım kafam karışsın istemedim, madem begendim niye bekleyim dedim vee aldım şimdi onlarda gelinlik son hafta gidecem almaya bir sorun çıkarsa bedende düzeltme yapacaklar ama arkası ipli o yüzden sorun çıkacağını düşünmüyorum:)
işteee...
Eki Görüntüle 398710 Eki Görüntüle 398712 Eki Görüntüle 398710 Eki Görüntüle 398712
ama duvağı böyle değil.
mobilyalarımın fotoğraflarınıda bulduğum an göndericem size:) şimdi sırada kına yeri var, kız kınası yapacam ama adanada uygun bir yer bulmakta zorlanıyorum ferah bir yer olması şart çok büyük olmasına da gerek yok kesinlikle pahalı olmamalı ama:) bakalım şimdide onu araştıryoruz. bugunde nikah günümüzü aldık ve 8 eylül daha şimdien dolmuştu nikah memuru 8 eylülde ne var böyle diyor:)
tünaydın herkese:) gelinliğim tam bi süpriz oldu, bir fikrim olsun diye henna'ya girdim katalogtan begendim denedim veee işte bu dedim:) başka hiçbiryere ve modele bakmadım kafam karışsın istemedim, madem begendim niye bekleyim dedim vee aldım şimdi onlarda gelinlik son hafta gidecem almaya bir sorun çıkarsa bedende düzeltme yapacaklar ama arkası ipli o yüzden sorun çıkacağını düşünmüyorum:)
işteee...
Eki Görüntüle 398710 Eki Görüntüle 398712 Eki Görüntüle 398710 Eki Görüntüle 398712
ama duvağı böyle değil.
mobilyalarımın fotoğraflarınıda bulduğum an göndericem size:) şimdi sırada kına yeri var, kız kınası yapacam ama adanada uygun bir yer bulmakta zorlanıyorum ferah bir yer olması şart çok büyük olmasına da gerek yok kesinlikle pahalı olmamalı ama:) bakalım şimdide onu araştıryoruz. bugunde nikah günümüzü aldık ve 8 eylül daha şimdien dolmuştu nikah memuru 8 eylülde ne var böyle diyor:)
Şk bir gelinlik canım güle güle giy inşallah :) Sade bir gelinlik olduğundan ayakkabını ve çiçeğini renklı abartılı kullanmanı tavsıye ederım, beyaz ciceğinin içinde mor cıcekler canlı cıcekler mesela, takılarını da bol tutabılırsın gelınlık musaıt.
Duvagını da almadıysan uzun dantel alabılırsın gelınlıgın sade oldugundan hıcbısey abartılı kalabalık durmayacaktır canım, mutluluklar :)
canım sen niye iş arıyosun patronuna söylesene. ben olsam bende nişanlıma söylemezdim katil olurdu vallaKızlar başımda fena bi bela var bn özel bir şirkette musahasebeye bakıorum yanımda 27 yasında ewli çoluk çocuk sahıbı bı adam var ayrıca uzaktanda tanığımız oluyomuş kendisi neyse 1 aydır yanımda işi felan ben gösteriyorum daha çok ona nişanlım başından beri kabul etmedi küçücük mekanda başbaşa çalısamazsınız dedı gereğinden fazla küçük bulunduğumuz mekan bende dedım keyıfden çalısmıyorum en fazla 3 ay daha burdayım sonra saten evlilik durumundan ötürü bırakıcam şuan fazlasıyla masrafımız war haklısın ama çalısmak zorundayım eksiklerimiz var dedım zar zor ikna ettim ama şimdi ne olsa beğenirsiniz yanımdaki adam bana farklı davranışlar içine girdi elini üstümden çekmiyo bi türlü sürekli sırnaşmalar felan yerınden kalkarken bıle elini omuzuma koymalar felan laflarıylada canım hayatım demeler geçen gün müzik acmaya gitti otururken geldi elini omuzuma koyup masaj yapmaya kalktı napıosun sen ya dedım çek elini üstümden dedim sanada iyilik yaramıyo dedi bna bıraz masaj yaparmısın dedı ne sacmalıyosun sen ya iyimisin kendine gel dedım hareketlerıne dıkkat et sewmem ben el şakalarını dedım susdu cvp vermedı dün işten cıkarken ne dese gerızekalı hadı canım ben cıkyorum öpiyim seni defol git şurdan dedım güldü ve gitti şuan işi bırakmayı düşünüyorum ama taksıtlerım var kredi kartı borcum var napıcağımı şasırdım nişanlıma kesınlıkle söylemeyi düşünmüyorum aileme söylesem çık hemen biz halletmeye çalısırız dicekler tabı asla babama söylemem onun napıcağı belli olmaz böyle bı durumda ama onlarda yüklenmek istemiyorum şuan deli gibi internetten iş arıyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olun??
hayırlı olsun tatlımHaftasonu fotografcımızla anlaşıcaz ya çoook mutluyum
Merhabalar kızlar... Mmousee tatlım arayıp konuştum kadınla telefonda iki saat ama verdiğiniz para yanar dedi 600 TL az da değil... Nişanlımla konuştuk iptal edemeyiz öyle giyeceksin artık geçti o fasıl diyor o da ayrı bir inatçı.Ama ben o gelinliğin içinde hiç güzel olacağımı düşünmüyorum. Kendimi çok kötü hissedeceğim en güzel günümde. Ne yapacağım bilmiyorum kızlar ya bende suç o dönemde nişanlım acele ettirdi beni bende önüme ilk güzel gelen gelinliği kabul ettim ama şu an modellere baktıkça ne kadar hata yaptığımı anlyıorum
Liberte11 gelinliğin çok güzelmiş canım güle güle giy inş...
işteee...
ama duvağı böyle değil.
Tatlım siz nikah tarihini aldınızmı? Off nişanlım yoğunluktan bir türlü çıkamyor...bu gidişle dolacak oturuo kalacağız yerimize :18::18:
Tatlım siz nikah tarihini aldınızmı? Off nişanlım yoğunluktan bir türlü çıkamyor...bu gidişle dolacak oturuo kalacağız yerimize :18::18:
Merhabalar kızlar... Mmousee tatlım arayıp konuştum kadınla telefonda iki saat ama verdiğiniz para yanar dedi 600 TL az da değil... Nişanlımla konuştuk iptal edemeyiz öyle giyeceksin artık geçti o fasıl diyor o da ayrı bir inatçı.Ama ben o gelinliğin içinde hiç güzel olacağımı düşünmüyorum. Kendimi çok kötü hissedeceğim en güzel günümde. Ne yapacağım bilmiyorum kızlar ya bende suç o dönemde nişanlım acele ettirdi beni bende önüme ilk güzel gelen gelinliği kabul ettim ama şu an modellere baktıkça ne kadar hata yaptığımı anlyıorum
Liberte11 gelinliğin çok güzelmiş canım güle güle giy inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?