• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

konuşmayalı değişik bişey yok be canım. daha beyaz eşya araştırıyoruz işte. bosch alıcam sanırım siyah seriden. gelinliğede daha karar veremedim. bu hafta sonu aysiraya bi bakıcaz. haftaya da ist gidicez bakıcaz beğendiğim modele 2500 tl demişlerdi çünkü çok geldi. daha uygun daha güzelini bulurum belki diye bekliyorum. kredi çekmeyi bekliyoruz bide bişeylere başlamak için. sen neler yaptın canım... değişiklikler varmı?

canım beyaz eşyadan bahsetmıssin bizde nişanlımla derin bi araştırma yaptıkdan sonra bosch tercih ettik yıllarca kullanabıleceğin bi marka ben hepsini gri aldım ve inox tercıh ettım parmak izi yapmayan son çıkan modelini siyah çevremdekiler önermedi onun parmak izi yapmayanı bile izi belli ediyomus cok güzel duruyo ewet ama sürekli temizlenmen gerebılır bilgine..:)

soğukluk girmedi nişandan sonra çok tartıştık ettık herkesin yaşadığı klasık kavgalarımız oldu toparladık ama allaha şükür suan çok iyiyiz nişanlım dün gece çözdü sorunu hastalanmama yakın ben böle saçmalıyorum oda genelde alttan alıyodu bu sefer ıkımızınde aklına gelmedı regl olucağım bende bu dönem gerçekten dengesizlikler çok fazla oluyo çok sinirli geciriyorum olmadan 3-4 gün önce başlıyo öle kapandı gitti bıdaha daha cok dıkkat edıcem kötü oldumm aşkımı öle bırakıp gidince:/

hehe sende bendensin canımcım bende öyle oluyorum regl dönemince canım sevgilim alttan alıyo anlıcaklar artık napalım :27:

canım beyaz eşyadan bahsetmıssin bizde nişanlımla derin bi araştırma yaptıkdan sonra bosch tercih ettik yıllarca kullanabıleceğin bi marka ben hepsini gri aldım ve inox tercıh ettım parmak izi yapmayan son çıkan modelini siyah çevremdekiler önermedi onun parmak izi yapmayanı bile izi belli ediyomus cok güzel duruyo ewet ama sürekli temizlenmen gerebılır bilgine..:)

evet canım onu bizde düşündük parmak izi olayını ama çok güzellr yaaa :18: sırayla sileriz dedik bizde ama son anda cayabiliriz belki aklımı kurcalamıyodeğil :31:

kızlar salon takımımı geçen hafta sonu almıştım bi salon takımıyla oturma odam eksikti şimdi bi oturma odası kaldı onuda evlendikten sonra bile alabliriz diyorum.
şimdi takım bu fakat rengi bir ton daha açık olucak ondan sonra tahta olan yerler bambu rengi olucak berjerler siyah olucak. birde yastıklar benim yemek takımımın iki başındaki sandalye desenli onun deseninden olucak. yemek takımımıda konu açmıştım orda var .sizce nasıllllll :17:
$Fotoğraf0527.jpg $Fotoğraf0528.jpg $Fotoğraf0529.jpg $Fotoğraf0530.jpg

kızlar salon takımımı geçen hafta sonu almıştım bi salon takımıyla oturma odam eksikti şimdi bi oturma odası kaldı onuda evlendikten sonra bile alabliriz diyorum.
şimdi takım bu fakat rengi bir ton daha açık olucak ondan sonra tahta olan yerler bambu rengi olucak berjerler siyah olucak. birde yastıklar benim yemek takımımın iki başındaki sandalye desenli onun deseninden olucak. yemek takımımıda konu açmıştım orda var .sizce nasıllllll :17:
Eki Görüntüle 396209 Eki Görüntüle 396210 Eki Görüntüle 396211 Eki Görüntüle 396212

Bence çok şık tatlım ama siyah berjer çok toz kapmazmı? Anında tozu alır üstüne sürekli çırpıp silmek zorunda kalırsın..berjerin yastıklarının deseninde olursa nasıl olur?

Eki Görüntüle 396209 Eki Görüntüle 396210 Eki Görüntüle 396211 Eki Görüntüle 396212

Bence çok uyumlu olur canım böyle, siyahı kullanmak zor evet ama gayet uyumlu duruyo kombının canım.

Benım takımımda da berjerler sıyah olacak yastıkları beyaz cıceklı olacak.

Bence çok şık tatlım ama siyah berjer çok toz kapmazmı? Anında tozu alır üstüne sürekli çırpıp silmek zorunda kalırsın..berjerin yastıklarının deseninde olursa nasıl olur?

Bence çok uyumlu olur canım böyle, siyahı kullanmak zor evet ama gayet uyumlu duruyo kombının canım.

Benım takımımda da berjerler sıyah olacak yastıkları beyaz cıceklı olacak.

kızlar başka şansım yokki yemek takımını alırken hata yaptım şimdiki aklım olsa beyaz alırdım. herşeyimi değiştirebiliyorum bitek onu değiştiremiyorum. son üretim demişlerdi karar verin demişlerdi hiç önemsememiştik. siyah toz kaparsa silicem süpürücem artık napimm. berjerlede açık renk olursa yemek takımıyla uyumu bozulur gibime geldi bilemedim poff :31:

kızlar başka şansım yokki yemek takımını alırken hata yaptım şimdiki aklım olsa beyaz alırdım. herşeyimi değiştirebiliyorum bitek onu değiştiremiyorum. son üretim demişlerdi karar verin demişlerdi hiç önemsememiştik. siyah toz kaparsa silicem süpürücem artık napimm. berjerlede açık renk olursa yemek takımıyla uyumu bozulur gibime geldi bilemedim poff :31:

Berjelerin yastıklarla aynı renk olursa ton farkı olmazki tatlım..hatta evi açabilir..mobilyalarda koyu ise oda çok kapalı durabilir..Ben simsiyah bir berjeri kullanamazdım şahsen...siyah bir şal aldığınde bile omzuna hemen her yeri beyaz toz oluyor yada böyle bişeyler yapılıyor belli oluyor :44::44:

canım yemek takımını paylaştıgın lınkı atar mısın?

kızlar yatak odam yemek odam beğenilerinize sunulur. fikirlerinizi eksik etmeyin. link verip uğraştıracağıma buraya ekliyim dedim:34:
$2011-07-16 16.29.55.jpg
$2011-07-16 16.30.07.jpg
$2011-07-16 16.30.18.jpg
$2011-07-16 16.30.34.jpg
$2011-07-16 16.32.39.jpg
$2011-07-16 16.32.49.jpg
$2011-07-16 16.33.05.jpg
$2011-07-16 16.33.15.jpg

Günaydın şekerler :3::3: Hepinizi gülümseten bir gün olsun :)
Tatlım önce düğün salonunu tutuyorsun
1) Nikah saatinizi belirleyin düğün salonunda
2) sağlık raporu alın ( sağlık ocağında kan veriyorsun. verem dispanserinde akciğer filmi çektiriyorrsun. bunu zaten doktor sana söler :) )
3) belediyeye gidip başvuruyorsunu tatlım bu kadar

Canım teşekkür ederim :) Şimdi şöyle, biz mayısın 2si 3 ü gibi kesin salondan günümüzü tutcaz.daha 2 hafta var.bu 2 hafta içinde sağlık raporu işlerimizi halletsek,salondan günümüzü tutup sonra belediyeye gitsekte olur dimi.yani bu hafta sağlık raporlarını halletsek salonu tutmadan bir sorun çıkmaz dimi.

harika tatlım..çok beğendim..ama şimdi daha emin oldum siyh berjer yerine kesinlikle yastıklarının deseninde berjer olmalı..çünkü mobilyalar koyu ve siyah berjer dahada koyultur odayı bence :) bende 3 günlük tatile girmiş bulunmaktayım :)

hepside çok güzel canım ii günlerde kullan inşallah.sen izmitteydin bildiğim kadarıyla dimi?nerden aldın acaba öğrenebilir miyim tatlım ya bende bakmaya geldiğimde fikir olur.

canım harika hepsi yaaa bizim daha ev piyasada olmadığı için mobilyada bakamıyoruz mayısı bi atlatalım ondan sonra ev mobilya bakacağız bide şey sorcam vitrini konsolu hepsini aldın mı ya ben istemiyorum çok yer kaplıyorlar evim çok büyük olursa alırımda salonu tıklım tıkış yapmak istemiyorum çevremdeki herkes vitrinini atmaya yer arıyor valla senin evin durumu nasıl ben ferah ferah bi ev hayal ediyorum ama eve bağlı tabi

sizin evleriniz nasıl alanlar metrekaresi odaları falan?

Back