eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Gelincikler nasılsınız Bayadır foruma giremiyordum hele şükür girebildim yazdıklarınızı şimdi okuyabildim, hazırlıklar tam hız devam ediyor herkeste gördüğüm kadarıyla
Kızlar sizlere bir sorum olacak... Çevrenizde yada aranızda var mıdır bilmiyorum ama belki bir fikir verebilirsiniz. Ben önceden halledeyim diye acele edip gelinliğimi sipariş etmiştim şubatta, ama şimdi gelinliğimin resmine baktıkça içime sinmiyor. Modelde değişiklik yaptırsam ortaya kötü birşey çıkar diye korkuyorum. Acaba gidip gelinlikçiye sözleşmeyi iptal ettirsem bana verdiğimiz parayı iade ederlermi. Biliyorsunuz bu aralar 3 kuruşun bile hesabını yapar olduk, o parayı oraya bırakıp yakamam da. Ne yapacağım bilmiyorum kızlar bir akıl verin bana yaaa

Son düzenleme:
canım diktiyorsan eğer ve başladılarsa sanırım aldıkları parayı komisyon gibi geri vermezler ama hazır siparişse azıcık cadılık yap belki bişeyler yapabilirler:):) bende biraz acele ettim kafamda standart prenses modeli vardı sorsanız hiç denemedim bile hemen karar verdim dikime başlıyorlar geçen ilk provaya gittim acabalarla doldu kafam ama hemen alıverdi kadın ölçülerimi inş güzel olur

iyi günlerde kullan canım çok güzeller allah hepimize kısmet etsin bizde alalım koyalım :) bu arada kızlar ben tv ünite arkasına duvar kağıdı yapptırmayı düşünüyorum sizce yatak başınada koydursammı ev 85 m2 ama içi ölçünce daha da ufaldı:)) sizce evi boğarmı?

Canım hazır modeli kiraladım ayrıca dikiyorlarmış zaten ve dikmeye mayıs haziran gibi başlarız demişlerdi. Bilmiyorum çok kafam karıştı elimden gelen cadılığı yapcam ama umarım sorun çıkarmazlar

canım harika hepsi yaaa bizim daha ev piyasada olmadığı için mobilyada bakamıyoruz mayısı bi atlatalım ondan sonra ev mobilya bakacağız bide şey sorcam vitrini konsolu hepsini aldın mı ya ben istemiyorum çok yer kaplıyorlar evim çok büyük olursa alırımda salonu tıklım tıkış yapmak istemiyorum çevremdeki herkes vitrinini atmaya yer arıyor valla senin evin durumu nasıl ben ferah ferah bi ev hayal ediyorum ama eve bağlı tabi

sizin evleriniz nasıl alanlar metrekaresi odaları falan?

Canım bizim tutacağımız ev 120 mt2 bende aynen senin gibi düşünüyorum ferah seviyorum.benim salona aldıklarım; oturma grubu,duvar ünitesi,orta sehpa,yemek masası ve konsol, hepside sade düz çizgileri olan mobilyalar,bu kadar :) tabi bu konu zevk meselesi canım geniş salonu olanlar daha çok şey alabilir benim rahat spor almamın bir sebebi de oturma odası diye ayırmıcam kendimizde salonda oturcaz misafir gelincede o yüzden.

tünaydın kızlar:)

aaa iyi henüz dikmemişler bak nekadar çok bakınırsan okadar kafan karşır ben hiç denemedim bile benimki ayrı bi olay sonra baktımki acele mi ettim die ama bakıyorum vitrinlere vs. prenses modeli hep beğeniyorum e ozaman boşwer dedim dikilsin :) :) sende hayalet bu istediğin modellmi eğer öyleyse sıkma canını her gelin güzeldir :)

Of ya yanlış alıntı yapmışım KIRMIZIPAPATYA senin yazına cevaptıı :)

merhabalar:) bu başlığı okumakta çok geç kalmışım, bütün sayfaları okuyamadım:) benimde düğünüm 8 eylülde, ev, eşyalar, çeyiz düğün mekanı hepsi hazır sayılır, hatta gelinliğim bile tamam:) çok aceleciyim sanırım ama heyecandan herşey biran önce olsun istiyorum

Eylül evlenmek için en uygun zaman yaprak size hayran hayran sallanıyor sanki dallarda, gökyüzü mahcup alkış tutuyor umutlu yarınlara. Mutlu olun Eylülcüler

Günaydın Eylül ün güzel gelinleri :)

Ya 3 gün nasıl geçti anlamadım ama olsun bu hafta çabuk biticek bari

Ev olayımız netleşsede bende ne alıcam kararımı versem ya sabırsızlanıyoruum :)

Günaydın Eylül ün güzel gelinleri :)

Ya 3 gün nasıl geçti anlamadım ama olsun bu hafta çabuk biticek bari

Ev olayımız netleşsede bende ne alıcam kararımı versem ya sabırsızlanıyoruum :)

Günaydın canım...Evet yaaa...3 günün sonunda bugün kötü oldu

benimde düğünüm 8 eylülde zaman nasıl geçiyo sence neler yapıyorsunuz

Eylül evlenmek için en uygun zaman yaprak size hayran hayran sallanıyor sanki dallarda, gökyüzü mahcup alkış tutuyor umutlu yarınlara. Mutlu olun Eylülcüler

8 eylül gelinleri çoğalıyoooo
kızla biz çeyizi 14 temmuzda çıkarmaya karar verdik 20 temmuz 20 ağustos ramazan diye ve ramazandan hemen sonrası bayram sonrada ev işiyle koşturmak zor olur die böle karar alındı
cuma günü 5 yılımızı kutluyoruz
mayıs ayında bindallımı gelinliğimi kına malzemelerini alcas
hürrem tacı denedim ve çok yakıştı o artık kesin alıncak

kınamı böle dağıtmayı düşünüyorum

Son düzenleme:

Tatlım hoşgeldin...gelinlik ve ev eşyalarının fotolarını görmek isteriz :)

Bencede oldukça acelecisin ama olsun planlı gitmek iyidir tatlım Paylaşır mısın eşya gelınlık detaylarını fikrimiz olsun :)
Benım düğün mekanım ve fotografcı rezervasyonum dışında birşeyim yok diyebılırım ama listem hazır mayısta başlıyor koşuşturmacam

Günaydın canım...Evet yaaa...3 günün sonunda bugün kötü oldu

Biticek bu haftada göz açıp kapayana kadar bak gör canım :)

Kına ların çok cici bayıldım canım güle güle dağıtmayı nasip etsin Allah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…