• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Bende şimdiki çok güzel tatlım..bende bu renklere dönücem...
O koyu renk ne bilemiyorum tatlım ama en iyisi kuaföre gidip yaptırmak..risk alabilceğimiz bir zamanda değilizi güzelim :21::21:

Haklısın canım galıba :21:

Tepesiyle ucu arasındakı farkı gördun mu canım ama :44:

bence riske atma ben çikolata kahve yapmıştım sanırım o bakırın en kötü halinde boyadım ama kapkara oldu baştan aka aka 1 senede kendine geldi bi kuaföre sormanı öneririm

Evet galıba ya :44:

Son düzenleme:
canım biz rahat bi 25-28000 gibi çekmemiz lazım malum o kadar verirlermi bilmiyorum ama bak kafadan 11-12 mobilyaya gidiyor gezdik hep 2 bin salona borç kaldı nişanlım arabanın son 2 taksitini ödücek 2bin oraya diğer şehirde nikah varya ordada yemek vercekelermiş (nişanlım karşılıyorrr) yakınlara 1-2bin gibi oraya gelinliğin kaldı 1500 halı perde arabası saçı başı derken yani tek tek kalem kalem bakınca rahat bi 25 buluyor geçiyor hattaa bi beyaz eşyalarımda fırın+ocak+davlumbazı kaldı diğerlerini ödüyoruz yavaş yavaş
siz çok çekicekmissiniz yaa ama bizim avantajımız mobilya borcumuzu bitirmiş olmamız.10000 tl ödedik mobilyalara geçen seneden beri başta nişanlıma kızmıştım ama şimdi iyiki almış diyorum o derdimiz yok çok şükür.

wooowww bu süper habermiş tatlım çok mutlu oldum :46::46: Benimki hala bizi nasıl mutsuz edeceği hakkına planlar yapıyor ne yazıkki :14:

Teşekküler tatlım...daha güzelleri senin olsun inş. :21::21:
boşver canaım hiç takma beni memnun edebildimi hayırrr. artık sevmiyorum ağzıyla kuş tutsa bana yaşattığı o sıkıntıları ben unutamam..

Benim kayınvalidemin kızı yok tatlım..anlamıyor...ailesi hep yanında olmuş..kayınvalidesi il dışındaymış zaten..hep kendi ailesi ile yatmış kalkmış..anlamıyor o yüzden hiç..çok acımasız biri...çok şansızmışım çok :14:
benimkininde kızı yok alla alla aslında ablamın kvalidesininde yok ama kızımsınız siz diyo ama bizimkiler kıskanç sanırıım :31:
Ohhh yat tatlım..ben çalışıcam canım..zaten evdede yapamam gibi geliyor..kirada oturacağız nişanlıma destek olmam lazım..eşsya, düğün borcu olacak gibi görünüyor..Allah yardımcımız:44::44: olsun

Kızlar ben saçlarımı belkı 6 7 ay oldu boyamıyorum diplerim açık kumral çıkıyo ve uçları bakır içeren bir renk oldugundan güneşte turuncuya donuyo iğrencım anlayacağınız.

Düğünümden 1 ay once falan boyamak istiyorum,

Bu şuankı hali:

Eki Görüntüle 395876

Ama ben 1.5 yıl oncekı saç rengımı istiyorum ya hangi markanın hangi rengını boyasam? :44: :44:

Şu da 1.5 yıl oncekı hali:

Eki Görüntüle 395877

valla ben şimdiki halini daha çok beğendim canım :9:

Nişanlımla dün buluştuk yemek yedik gezdik sonra sinemaya gittik sinemada bana bi haller oldu ne alakaysa sarılma bana felan elini çek sıkıldım :/ sonra durduk yere surat asmalar felan film araya girincede gidelim artık dedım hayırdır senın neyın var bısyım yok dedım ısrarla sordu bısy olmadıgını söledım bozuldu halıyle ama kızgındım nedense ona o anda ama sebeb yok senınde yolun var 1.5 saat dedım oda hemen tamam dedı sonra ben daha cok kızdım kalktık gıdıyoruz sonra elini tutmadım benı ewe bırakacağını söledı gerek yok gelme felan sonra hayırdır neoluyo sana felan dedı gelme tamam dedım kızdı sonra tren ıstasyonun oraya geldık sen gıt burdan dedım bnde ewe gecıyorum dedım ölesıne yaklasdm öptüm oda hıc oralı olmadı ölesıne yüzüme bakdı öle bakınca tek kelıme sölemeden çektim gittim mala bağladım durduk yere ve bir üzüldüm yaptığım bu hareketlere giderken çocuk hasta hasta yanıma gelmiş ayakda durucak halı olmamasına rağmen cok kızdım kendıme ama yınede gerı dönmedim :/ niye böyle yaptım bilmiyorumm

:emir_bebek:
Nişanlımla dün buluştuk yemek yedik gezdik sonra sinemaya gittik sinemada bana bi haller oldu ne alakaysa sarılma bana felan elini çek sıkıldım :/ sonra durduk yere surat asmalar felan film araya girincede gidelim artık dedım hayırdır senın neyın var bısyım yok dedım ısrarla sordu bısy olmadıgını söledım bozuldu halıyle ama kızgındım nedense ona o anda ama sebeb yok senınde yolun var 1.5 saat dedım oda hemen tamam dedı sonra ben daha cok kızdım kalktık gıdıyoruz sonra elini tutmadım benı ewe bırakacağını söledı gerek yok gelme felan sonra hayırdır neoluyo sana felan dedı gelme tamam dedım kızdı sonra tren ıstasyonun oraya geldık sen gıt burdan dedım bnde ewe gecıyorum dedım ölesıne yaklasdm öptüm oda hıc oralı olmadı ölesıne yüzüme bakdı öle bakınca tek kelıme sölemeden çektim gittim mala bağladım durduk yere ve bir üzüldüm yaptığım bu hareketlere giderken çocuk hasta hasta yanıma gelmiş ayakda durucak halı olmamasına rağmen cok kızdım kendıme ama yınede gerı dönmedim :/ niye böyle yaptım bilmiyorumm

daha önce kavga felan mı etmiştiniz cnm :S niye böyle bişey yaptın ki. inşallah bi soğukluk girmemiştir içine . yada her hangi bi hareketinden mi iğrendin o anda öyle oldu. çok üzüldüm cnm yaa. yapma öyle şeyler yazık sanada onada.

aaaa napıyoduk sinirlere hakim oluyoduk :16: olur bu zamanlarda kafan karışır kuşkuya düşersin korkarsın ama o gün geçtiktenn sonra şüphen falan kalmaz canım benim. son zamanlarda kafana neler takıyosun ki öyle oldu. nişanlın tarafından kötü olmuş bence ara gönlünü al. çok streslisin belli durumunu anlat anlıcandan eminim. bu zamanlar en stresli geçen zamanlarımız bu zamanları atlattıkmı yolun sonu güzel :34:

sağol canım ya ama işte dibim çıktı sorunum o aslında tam olarak rengıde bılmıyorum ben :9:

En iyisi tatlı koyu bir renk gelınbaşı güzel dursun :9:

canım o zaman açık kahve tonlarına boya çok koyultma rengni yazda geliyo açık renkler daha güzel olur :34:

kıs mmousee napıosun tatlım konuşamadık uzun zamandır hazırlık felan yaptın mı konuşmayalı. gelinliğini naptın?

kıs mmousee napıosun tatlım konuşamadık uzun zamandır hazırlık felan yaptın mı konuşmayalı. gelinliğini naptın?

konuşmayalı değişik bişey yok be canım. daha beyaz eşya araştırıyoruz işte. bosch alıcam sanırım siyah seriden. gelinliğede daha karar veremedim. bu hafta sonu aysiraya bi bakıcaz. haftaya da ist gidicez bakıcaz beğendiğim modele 2500 tl demişlerdi çünkü çok geldi. daha uygun daha güzelini bulurum belki diye bekliyorum. kredi çekmeyi bekliyoruz bide bişeylere başlamak için. sen neler yaptın canım... değişiklikler varmı?

canım o zaman açık kahve tonlarına boya çok koyultma rengni yazda geliyo açık renkler daha güzel olur :34:

Haklısın canım galıba :9:

Ya gelınlık bakıyorum hepsi güzel ama gidip giymek daha mantıklı, arkadaşım temmuzda evlenıyo bın model baktım begendım cogunu gıydım yakışmadı hiç bakmadıgım farklı modellerde tam ustume güzel oldu bakmakla bişey olmuyo dedı bana öyle mı ya acaba :(

Ya gelınlık bakıyorum hepsi güzel ama gidip giymek daha mantıklı, arkadaşım temmuzda evlenıyo bın model baktım begendım cogunu gıydım yakışmadı hiç bakmadıgım farklı modellerde tam ustume güzel oldu bakmakla bişey olmuyo dedı bana öyle mı ya acaba :(

Aynen öyle oluyor tatlım...forumda ilk sayfada bir gelinlik var baştan beri öyle bir model istiyordum..güpürlü sade ve şık diyorum..gittim önce öyle modelleri denedim..bana sana yakışmaz dediler ama ben inatla denedim..uzun boylu ve zayıf olunca değnek gibi oldum...sonra prenses denettirdiler..ben kesinlikle giymem dedim başta dene bak harika olcak dediler ve gerçekten öyle oldu harikaaaa durdu üstümde..modelimi belirledim..mayıs sonu gibide gidip anlaşıcaz inş. :9::9:

Aynen öyle oluyor tatlım...forumda ilk sayfada bir gelinlik var baştan beri öyle bir model istiyordum..güpürlü sade ve şık diyorum..gittim önce öyle modelleri denedim..bana sana yakışmaz dediler ama ben inatla denedim..uzun boylu ve zayıf olunca değnek gibi oldum...sonra prenses denettirdiler..ben kesinlikle giymem dedim başta dene bak harika olcak dediler ve gerçekten öyle oldu harikaaaa durdu üstümde..modelimi belirledim..mayıs sonu gibide gidip anlaşıcaz inş. :9::9:

Bende şimdi eylulde giymek istediğim gelınlık tarzında modeller paylaştım canım, işte hayalım onlardan biri :)

İstersen bak fikrin olur belkı.

kesinlikle bana da öyle diyolar canım boşuna bakma üstüne giymeden anlamazsın diye. deniyek görek o zaman dedim bende :9:

canım bende bu hafta sonu bakıcam kısmetse bakalım bana ne tarz yakışıcak ben acuk dobik oldum bu sırada :9:

:emir_bebek:

daha önce kavga felan mı etmiştiniz cnm :S niye böyle bişey yaptın ki. inşallah bi soğukluk girmemiştir içine . yada her hangi bi hareketinden mi iğrendin o anda öyle oldu. çok üzüldüm cnm yaa. yapma öyle şeyler yazık sanada onada.

soğukluk girmedi nişandan sonra çok tartıştık ettık herkesin yaşadığı klasık kavgalarımız oldu toparladık ama allaha şükür suan çok iyiyiz nişanlım dün gece çözdü sorunu hastalanmama yakın ben böle saçmalıyorum oda genelde alttan alıyodu bu sefer ıkımızınde aklına gelmedı regl olucağım bende bu dönem gerçekten dengesizlikler çok fazla oluyo çok sinirli geciriyorum olmadan 3-4 gün önce başlıyo öle kapandı gitti bıdaha daha cok dıkkat edıcem kötü oldumm aşkımı öle bırakıp gidince:/

soğukluk girmedi nişandan sonra çok tartıştık ettık herkesin yaşadığı klasık kavgalarımız oldu toparladık ama allaha şükür suan çok iyiyiz nişanlım dün gece çözdü sorunu hastalanmama yakın ben böle saçmalıyorum oda genelde alttan alıyodu bu sefer ıkımızınde aklına gelmedı regl olucağım bende bu dönem gerçekten dengesizlikler çok fazla oluyo çok sinirli geciriyorum olmadan 3-4 gün önce başlıyo öle kapandı gitti bıdaha daha cok dıkkat edıcem kötü oldumm aşkımı öle bırakıp gidince:/

Evet canım hassas donem aman dıkkat edın, biz kucuk bı tartısma yasadık o aksam konusurken dedık kı bizimle ılgılı olmayan ailevi konular bizi ne noktaya getırıyo boyle olmamalı silkeledık kendımızı maşallah herşey süper.

Aman dikkat edelim hepimiz Allah nazardan kem gözlerden kavgadan gurultuden ayrılıktan uzak tutsun hepimizii..

aaaa napıyoduk sinirlere hakim oluyoduk :16: olur bu zamanlarda kafan karışır kuşkuya düşersin korkarsın ama o gün geçtiktenn sonra şüphen falan kalmaz canım benim. son zamanlarda kafana neler takıyosun ki öyle oldu. nişanlın tarafından kötü olmuş bence ara gönlünü al. çok streslisin belli durumunu anlat anlıcandan eminim. bu zamanlar en stresli geçen zamanlarımız bu zamanları atlattıkmı yolun sonu güzel :34:

Ewet kafam sürekli dolu ne nasıl olucak sorunsuz sıkıntısız gereklı gereksız herseyı düşünür oldum regl öncesi gerginlik dahada arttı işte:/saçma sapan davrandım gece konstuk aldım gönlünü :)

Evet canım hassas donem aman dıkkat edın, biz kucuk bı tartısma yasadık o aksam konusurken dedık kı bizimle ılgılı olmayan ailevi konular bizi ne noktaya getırıyo boyle olmamalı silkeledık kendımızı maşallah herşey süper.

Aman dikkat edelim hepimiz Allah nazardan kem gözlerden kavgadan gurultuden ayrılıktan uzak tutsun hepimizii..

Kesinlikle öyle başbaşa oldugumuzda hıcbı problem yok 3.şahıslar girdiğinde farklılasıyor hersey allah kötü niyetli insanlardan uzak tutsun bizleri..

Back