2012 eylül gelinleri merhaba;
ben sitede henüz yeniyim düğün hazırlıklarınız ne durumda ben gelinliği ve yeri seçtim ama kınada çok kararsızım nerde ve nasıl yapıcağıma dair
bu organizasyon şirketleri duyduğum kadarıyla çok pahalı birbirimize fikir verelim beyaz eşyalarım tamam ama mobilyalar halı perde vs. henüz yok off çok sitresliyim
Hoşgeldin canım emin ol yanlız değilsin hatta birkaç tık öndesın diyebılırım :)
Eylul 22 için düğün mekanımızı bulduk,
Düğün dış çekim fotografcımızla görüştük, sözleşmeyi imzayamadık henuz. Düğün video fotografcımızla anlaştık.
Kına gecesi ben sevdıgım akrabam arkadasım kızlı kadınlı bır gece ıstedım ama annem abartmaktan yana, daha hiçbir plan aksiyon almadık, beklemede.
Gelınlık damatlık hazıranda bakmaya baslayacagız, (ıstedıgım model kafamda, bol araştırma yaptım tabı)
Nikah belgelerini hazırlayacagız haftaya, mayıs 15 e kadar başvuru yapacağız( düğün mekanında istediğimiz için acele edıyoruz)
Nıkah şekeri davetiye işini temmuz sonu halledeceğiz.
Kuaofor randevumu hazıranda alacagım.
Mutfak esyaları, ceyızlık takımlara daha 2 ay once başladım, topluca takım olarak alıyorum, daha bir sürü eksıgım var yavas yavas gordukce alıyorum.
Evi alacağız, nerden alınacagı bellı, gidip bakıp karar verıp imzaları atma işini temmuza kadar halletmeyi planlıyoruz.
Mobılya ve beyaz eşyaları evle eş zamanlı yapacağız, evin ölçülerini göz onunde bulundurarak.
Balayı otelımızı belırlemedık, muhtemelen nısanlımın çalıştıgı firmanın antalyadakı anlaşmalı otelı olacak, ona da bı ıkı ay ıcınde rezervasyon yapacağız.
Halı perde aksesuar işini agustosta halledeceğim.
Şimdilik bu aşamadayız sanırım. Umarım işine yarar. Ama ben yetiştirilebılecegıne ınanıyorum.