günaydın kızlar :)
Sağol canım inş sırasıyla halledicez ama kredi çekmeyi bekkliyoruz şuan herşey krediye bağlı malum bizde kendi düğününü kendi yapanlar kulubü:) ya kına için bir yer sordum hafta içi salı 700 e indirdi en son 90 dk. kamera ve piyanist var sizce nasıl? düğün salonumu tuttum zaten açık alanda olacak o hazır... bir de kızlar bu kına aksesuarlarında neler yapıcaksınız malum devir değişti eskisi gibi tülbent dağıtıp bitmiyor bu nedime taçları ve bileklikleri çok revaçta kendim yapmayı düşünüyorum ben fikri olan varmı birde ben bahsetmiştim şehir dışında oalcak nikahım yani nişanlımın memleketinde onun işlemleri nasıl bilen varmı?????
OOO siz yandınız kuzucum o zaman
günaydın tatlım...
Tatlım her belediye farklı alıyormuş..bizde gidemedik daha ama 250-300 arası değişiyo diyorlar..
bizde kredi bekliyoruz şu anda canım. mobilyaları almıştık beyaz eşyalarıda ailelere kakalıcaz geriye gelinlik salon falan kalıyo. o kadar sıkıntı çektik ama düğünden gelen paraylada krediyi kapadıkmı borçsuz olucak inş. biz 10000 çekmeyi düşünüyoruz herşeyimize rahat rahat yeter diye. sizne kadar düşündünüz canım..
Buyur tatlım..bunlarf benimkiler hepsinden 10 tane aldım..tef 5 tane
Eki Görüntüle 395815 Eki Görüntüle 395816 Eki Görüntüle 395817 Eki Görüntüle 395818
Buyur tatlım..bunlarf benimkiler hepsinden 10 tane aldım..tef 5 tane
Eki Görüntüle 395815 Eki Görüntüle 395816 Eki Görüntüle 395817 Eki Görüntüle 395818
canım benim kaynananın başına taş düştü sanırım. dün kredi çekmş nişanlımın biraz borcu vardı onu kapamış. babana söyleme rahatlamasın demişbide çamaşır mak ben alırım demiş. ayyy dün nişanlımı görücektin nasıl mutlu olmuş garibiim
Allah mutlu mutlu kullanmanızı nasip etsin canım ya harıka görunuyorlar :)))
wooowww bu süper habermiş tatlım çok mutlu oldumBenimki hala bizi nasıl mutsuz edeceği hakkına planlar yapıyor ne yazıkki
Teşekküler tatlım...daha güzelleri senin olsun inş.
canım benim kaynananın başına taş düştü sanırım. dün kredi çekmş nişanlımın biraz borcu vardı onu kapamış. babana söyleme rahatlamasın demişbide çamaşır mak ben alırım demiş. ayyy dün nişanlımı görücektin nasıl mutlu olmuş garibiim
Sağol canım amin hepimize inşallah :)
Ya nasıl vicdan bu ya, ben bu kotu kaynana tabırıne uyanları anlamıyorum hiç mi kendi yaşadıklarını hatırlamıyolar bunlar, benım annem erkek kardeşime benden daha fazla hazırlık yapacağını söyluyo o da benım kızım olacak benımde kızım var diye kötü davranayım karışayım boğayım dıyo, neden böyle düşünemıyo herkes
Maşallahhhhçok sevindim canım ya Allah nazarlardan saklasın bizimkilerde nişanlımın ailesi de bizim telaşımıza koşturmacamıza yardımcı olmuyo pek ama evimizi eşyamızı alıcaklar Allah razı olsun dua edıyorum hep. Ve secımlerımıze hiç karışmadılar siz nasıl istersenız dedıler çok güzel aslında bu koşturucaz tamam ama karışan olmaması güzel aslında nankorluk etmeyeyım şimdi. Yanı inanın isteme olmadan düğünü nerde yapacağımızı ne zaman yapacağımızı ikimiz kararlaştırdık onlar herşeye peki dedi insaşşah sorunsuz devam eder, benım kı de herkesin süreci de
Benim kayınvalidemin kızı yok tatlım..anlamıyor...ailesi hep yanında olmuş..kayınvalidesi il dışındaymış zaten..hep kendi ailesi ile yatmış kalkmış..anlamıyor o yüzden hiç..çok acımasız biri...çok şansızmışım çok
Eviniz uzak mu olacak? Meslea aynı semtte mı yaşayacaksınız ya da canım ailesiyle?
ay hepsi çok güzeller Allah en güzel gününde GÜZEL kullanmayı nasip etsin.. canım maliyetini yazarmıısn hani ben çok tutarsa kendim yapayım diyordum ama belki uygun gelir ben bir yerde denk geldim taçlara 4 tl dedi
Hayır tatlım ailesi ile asla oturamam zaten imkansız bu yaniçıldırırım galiba öyle bişey olsa..
Aynı semt olabilir bilemiyorum tatlım ama çok yakın olmıcak..zaten anneside bende çalışıyorum..öyle heran görüşemicez :44::44:
Oh iyi bari canım :))
ben 8 ay yattıgım yerden para kazanmak istiyorumSıkılıcam kesın ama olsun o esnada bakarım iş artık burdaki işyerimin Tekstılkentte de eki var ama çalışmıycam dedım 6 yıllık tazmınatımı versınler diye sonra düşünürüm belkı
Ohhh yat tatlım..ben çalışıcam canım..zaten evdede yapamam gibi geliyor..kirada oturacağız nişanlıma destek olmam lazım..eşsya, düğün borcu olacak gibi görünüyor..Allah yardımcımız:44::44: olsun
Amın canım sevgi saygı huzur olduktan sonra valla borç varken de çalışırken de her turlu mutlu olunur canım emın ol, bizim evde yıllardır ne borç ne harç bitmedi ama hiç öyle mutsuzluk ta olmadı, Allah şükredene verıyor canım çaresini. Allah yardımcınız olsun.
bende bir süre bakır kullandım ama 2011 yılbaşı gecesi boyadım kendi rengime kahverengi bıraktım öylecee diplerim kendi saçım ve çok canlı ama arada beyaazlar baş gösterdi boyatsammı bilemiyorum gelin saçı koyu tonlar daha hoş geliyor bana
Kızlar ben saçlarımı belkı 6 7 ay oldu boyamıyorum diplerim açık kumral çıkıyo ve uçları bakır içeren bir renk oldugundan güneşte turuncuya donuyo iğrencım anlayacağınız.
Düğünümden 1 ay once falan boyamak istiyorum,
Bu şuankı hali:
Eki Görüntüle 395876
Ama ben 1.5 yıl oncekı saç rengımı istiyorum ya hangi markanın hangi rengını boyasam? :44: :44:
Şu da 1.5 yıl oncekı hali:
Eki Görüntüle 395877
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?