- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
Günaydın canım evet ya çok kasvetlı burda da havave ben yine çok karamsar ve düşüncelere dalmaktayımm
hayırdır canım neden daralıyosun
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım evet ya çok kasvetlı burda da havave ben yine çok karamsar ve düşüncelere dalmaktayımm
hayırdır canım neden daralıyosun![]()
Canım eylülde evlenıyoruz kısmetse ne kadar az zaman kaldı ama ortada düğün yeri dışında birşey yok diyebılırım yetişemıycez diye korkuyorum
Önümüzdeki hafta sağlık raporu vesıkalık vs belgelerı toplayıp diğer hafta başvuruyu yapalım dıyoruz,
Temmuza kadar ev alma olayını halletsek, nerden alacagımız aşagı yukarı bellı,
Gelınlık bakmadım daha hiç, fotografcıylada anlaşmak üzereyız,
Ivır zıvır mutfak eşyaları ev tekstılı falan yavas yavas tamamlıyorum,
Evden sonra temmuz gibi moblıya beyaz esyaları tamamlasak,
Çok mu vahım ucu ucuna hesaplar sence? Valla bir bilenımız yok kı etrafımda herşeyi ıkımız koşturuyoruz![]()
Canım eylülde evlenıyoruz kısmetse ne kadar az zaman kaldı ama ortada düğün yeri dışında birşey yok diyebılırım yetişemıycez diye korkuyorum
Önümüzdeki hafta sağlık raporu vesıkalık vs belgelerı toplayıp diğer hafta başvuruyu yapalım dıyoruz,
Temmuza kadar ev alma olayını halletsek, nerden alacagımız aşagı yukarı bellı,
Gelınlık bakmadım daha hiç, fotografcıylada anlaşmak üzereyız,
Ivır zıvır mutfak eşyaları ev tekstılı falan yavas yavas tamamlıyorum,
Evden sonra temmuz gibi moblıya beyaz esyaları tamamlasak,
Çok mu vahım ucu ucuna hesaplar sence? Valla bir bilenımız yok kı etrafımda herşeyi ıkımız koşturuyoruz![]()
Ya bende sadece biz böyleyiz..herşeyi sadece biz ikimiz yapıyoruz zannediyordum...forumu okudukça yanlız olmadığımı gördüm...Sadece benim ailen ilgileniyor onlarda kendi yapcakları şeylerle diğer herşeyi kendimiz hallediyoruz...çok yoruldum ben çok![]()
selam kızlar bizde aynı durumdayız. benim yaptığım hazırlık planıda bu şekilde devam ediyor. haziran gelinlik-davetiye-şeker; temmuz ev-eşya şeklinde. ben yetişebileceğimizi düşünüyorum. tabii 2'mizde çalışıyoruz çoğu işi h.sonları halletmek durumundayız. her şeyi birlikte halletmeye çalışıyoruz bizde.
tatlım sıkma kendini inan yalnız değilsin. bizdede düğün yeri belli birde mobilyaları almıştık o kadar. bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoruz doğal olarak süreç ağır ilerliyor. ama üzülme korkma yetişir herşey. düğün günü zaten gelin damat hazır olsun ev o kaadar önemli değil. temel lazım olan şeyleri alın geri kalan zamanla tamamlanır zaten.
İçim rahatladı biraz bende bi bizim olayımız böyle yavas ılerlıyor ve ben böyle hıssedıyorum sanıyordum, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bizde ancak haftasonu, hele kı farklı şehirler oldukça zor oluyo, mayıs sonu işten çıkınca İstanbulda akrabamda falan kalıp nişanlım akşam işten çıktıktan sonrakı zamanı da değerlendiricez inşallah, yetişiriz diye umut edıyorum bende, inşallah hepimizin istekleri gerçekleşir.
Sağol canım içimi rahatlattın, bende böyle dıyorum ama annem kuzenlerım falan acayıp darlıyolar benı, başta olursa olur yenı evlıyken herşeyı tam takımolmalı bı kızın falan dıye başımın etını yıyolar..
cnm bu kadar sıkma kendini. sen ne kadar kendini yıpratırsan yıprat asla her şey 4/4'lük olmaz tatlım :) evin eksiği asla bitmez. öyle her şeyden 3-5 takım olmasına gerek yok bence. bir süre idare etsin yeter :) ilerde borçlarımız azaldıkça zaten alırız. valla ben böyle düşünüyorum kızlar :))
cnm bu kadar sıkma kendini. sen ne kadar kendini yıpratırsan yıprat asla her şey 4/4'lük olmaz tatlım :) evin eksiği asla bitmez. öyle her şeyden 3-5 takım olmasına gerek yok bence. bir süre idare etsin yeter :) ilerde borçlarımız azaldıkça zaten alırız. valla ben böyle düşünüyorum kızlar :))
Bende bu şekilde düşünüyorum tatlım..Kimsenin ne dediğide artık umrumda değil...herkez şunu anlamalı..biz herşeyi 2 kişi yapıyoruz ve brocumu var..eğerki gösteriş yapıcaklarsa o zaman almaları gerekenleri alsınlar istemesinler (nişanlımın ailesi).
İçim rahatladı biraz bende bi bizim olayımız böyle yavas ılerlıyor ve ben böyle hıssedıyorum sanıyordum, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sağol canım içimi rahatlattın, bende böyle dıyorum ama annem kuzenlerım falan acayıp darlıyolar benı, başta olursa olur yenı evlıyken herşeyı tam takımolmalı bı kızın falan dıye başımın etını yıyolar..
ah kuzummm karışıyolarmı bide kıyamam![]()
nişanlımın tarafı bir şey istemiyor ama maddiyatı geçtim manevi anlamda bile yardım etmiyorlar. herkes kendi havasında. aman napıyım cnm yaa. ben kapatıcam kapımı oturacam. ohhh :))
Evet tatlım karışıyor herşeye..o da olacak herşeyde yani..anlamıyorum bir kuruş yardımı yok ama herşeyde öne çıkıyor..son sinirliyim çok öfekliyim..napıcam ben bilmiyorumnişanlımda sürekli kavga ediyor onlarda bu yüzden karışmayon diye
maddi yardımda, manevi yardımda istemiyorum ben artık...bize karışmasınlar...![]()
aynı kulvardayız genelde arkadaşlar. ama ben pek papuç bırakmak niyetinde olmasamda nişanlımın ailesi. arada laf soktuğum zamanlarda sesini çıkarmıyo ama oda çok üzülüuo biliyorum. geçen kendi bile dedi beni kimse sevmiyo hiç umrumda değil sen sev yeter dedi. bu ne kadar acı bişey
çook zorluk çekiyoruz ama çok yapıcak bişey yok arkadaşlar baaşa gelen çekilir. en baştan böyle olduğunu bilseydim hiç yola çıkmazdım ama artık dönemem. yaşadıklarıma nişanlıma kıyamam onun bir suçu yok.
sizde üzülmeyin kızlar kul sıkışmayınca hızır yetişmezmş. elbet Allah yardım edicek...
aynı kulvardayız genelde arkadaşlar. ama ben pek papuç bırakmak niyetinde olmasamda nişanlımın ailesi. arada laf soktuğum zamanlarda sesini çıkarmıyo ama oda çok üzülüuo biliyorum. geçen kendi bile dedi beni kimse sevmiyo hiç umrumda değil sen sev yeter dedi. bu ne kadar acı bişey
çook zorluk çekiyoruz ama çok yapıcak bişey yok arkadaşlar baaşa gelen çekilir. en baştan böyle olduğunu bilseydim hiç yola çıkmazdım ama artık dönemem. yaşadıklarıma nişanlıma kıyamam onun bir suçu yok.
sizde üzülmeyin kızlar kul sıkışmayınca hızır yetişmezmş. elbet Allah yardım edicek...
canım konularına yazdım beğendiklerimiBizde evlenınce yuvamızı bize özel tutmak istiyoruz, Allah yardım eder kesinlikle üzülmek yerine dua edelım daha iyi değerlendırmış oluruz o zamanı kızlar...
Kızlar bu arada konuyu değiştireyım bana fıkır verın hadı, evimi döşerken kararsız kaldım, önerılerınız önemlı benım ıcın, fikriniz ne?
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/521296-yatak-odasi-hangisini-tercih-ederdiniz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...yemek-odalari-hangisini-tercih-ederdiniz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/520968-salon-takimi-hangisini-tercih-ederdiniz.html
off çalışıyorum yaa kaçırdım. gerçi cemil ipekçi bana çokta mükemmel gelmiyo...şu an show tv'decemil ipekçinin gelinlik defilesi var kaçırmayınnnnn....![]()
![]()
hakkımızda hayırlısı tatlım rabbim mükafatını elbet vericektirAynen tatlım böle olcağını bilseydim bende bu yola çıkamazdım...cesaret edemezdim..şu anda bu kadar sabırlı olduğuma bile kendim inanamıyorum :44::44: