eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

slm kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkürlerrrrrrr

kızlar nişana 2 gün kaldı çok kötüyüm takıda fenalaşacağım diye korkuyorum atlatan arkadaşlar yardım edin neler yapmam lazım veya yapmamalıyım:44::44:

Ayy tatlım fenalaşacak bişey yok çok güzel bir duygu bence...benim büyük nişan olmadı söz yapıldı ama yüzüm merasimi en güzel yeriydi...Keyfini çıkar şekerim...Eğlen bol bol Nişan elbisenin resmin varmı acaba ? Bende araştırıyorumda fikir olur bize eklersen şekerim :)

Merhaba gelinciklerrr mmousee istanbulda eylül için nikah defterleri açıldı bile cnm bizde belgeleri hazırladık önümüzdeki ay gidip başvurcaz maddi açıdan sıkışığız da bu ay
ayyy öylemiiii bende hemen nişanlıma söylüyim o zaman oda bir araştırsın çok heyecanlandım şimdi
maddi açıyla nikahın ne alakası var canım. ne kadar para ödeniyo ki

tatlım güzel heyecanlar bunlar olayın akışıyla bişey anlamıcaksın zaten boşuna stres yapma. herşey güzel olucak de güzel gitsin herşey. emin ol sonra fotolara bakınca ne çabuk geçti yaa diyosun. bi daha olsa bi daha nişanlanırım ben

kızz llah iyiliğini versin bu telaş ne nişan olucak yüzk takılcak o kadar şahane duygular bunlar canım tadını çıkar strese telaşa hiç gerek yok ben nasıl oldu bitti anlamadım bile nişanı

Bende çok heycanlıydım ama o kadar abartılıcak gibi bısy değilmiş bence asıl heycan düğün günü olucak:) nişanda salona girerken ve ilk dansımızı ederken acayip utandım çünkü tüm gözler bizim üzerimizdeydi ondan sonra heycan felan olmadı bende relaxdım hep:)

Ben annemleri zar zor ikna ettım büyük nişandan vazgeçirmeye stres çok zaten bide onunla mı uğraşayım hem eylülle arada zaman yok gerek yok dedim bahaneler buldum tamam dedi aile arasında nişan yapıcaz mayısta,

Eylül de düğünüme harcamak istiyorum tüm enerjimi zaman çok hızlı geçiyo hem streslı hem mutluyum been :)

Çok güzel duygular ama gerçekten.

ayyy öylemiiii bende hemen nişanlıma söylüyim o zaman oda bir araştırsın çok heyecanlandım şimdi
maddi açıyla nikahın ne alakası var canım. ne kadar para ödeniyo ki

Canım biz salona getirteceğiz 400 TL istiyorlar şimdi bu mu maddi açı diyeceksin ama bu ay o para bile kasacak bizi... Bu yüzden mayıs başı gideceğiz inş.

kızlar 30 eylül de evleniyorum nikah için ne zaman başvuruyoruz acaba.. eylül başında yapmak istiyoruz nikahımızı.. salonda olmıcak.

Canım biz salona getirteceğiz 400 TL istiyorlar şimdi bu mu maddi açı diyeceksin ama bu ay o para bile kasacak bizi... Bu yüzden mayıs başı gideceğiz inş.

Valla tatlım bu zor günlerde 100 tl'nin bile hesabını yapıyoruz bizde merak etme yalnız değilsin bu konuda...bakalım bizim memur ne kadar isteyecek...yarın gşidecektik ama raporlar yetişmedi....pazartesi gidicez sizide bilgilendiririm kuzularım

kızlar nişanlığımı sormuşsunuz albümümde var bakabilirsiniz sizin için ekledim sonra silerim kızlar yorumları bekliyorum tacım biraz daha büyük orta kısmı bu olmadı aldığım sırf taşlı bide pembeli koyulu açıklı çiçek yaptırdım canlı gibi ama değil sırf büyük pul dolu üstü bi ayakkabi aldım bakalım pazartesi herşeyi anlatırım kızlar inşallah bi atlatsam değme keyfime yani

Sorma bende az uğrasmadım ama yinede ikna olmadılar düğün gibi nişan yaptık sırf bizim ailemiz kalabalık diye :/ıstemeyerek oldu ama iyikide oldu çok güzel bi anı oldu izlediğimde tuaf oluyorumm hala tekrar yaşıyorum o anları dediğin gibi çok güzel duygular bunlar hepimiz öleyis hem stres hem mutluluk hem üzüntü ayrılıcak olmamızdann farklı yaa:/ :)

çok istiyolarmıs canım yaa. bakalım bizim burdan ne kadar isticekler

canım göremedim albümü

Benim 22 Eylül düğünüm bende düğün yerime gelsin istiyorum nikah memuru, maliyeti ne oluyor cidden arkadaşlar ya, kokrmaya başladım bak şimdi

canım çok güzel nişan kıyafetin...gelinlik gibi,hatta gibisi fazla olabilirbende çok fenaydım canım o dönemde hem benim isteme söz bi arada oldu mahvolmuştum o strese çok fazla dayanamıyacağımı bildiğim için hastanede çalışıyorum psikiyatri dr.undan bi kaç tane ilaç almıştım çok strese girdiğinde kendini kötü hissettğin anda yarım iç demişti. ben artık nişan zamanı düşündüm beni yarım kesmez dedim ve tam içtim daha sakindim argo tabirle mal gibiydimtavsiye ediyomuyum hayır ama ben kesin çok kötü olurdum.şimdi hatırlayınca gülüyorum ama o dönemde hiç öyle olmamıştı...

çok beğenerek aldık aşkımla:)

Eklentiler

• $1218701109856980_b[1].jpg
    52 KB · Görüntüleme: 15
  • $1265798864589082_b[1].jpg
    198,3 KB · Görüntüleme: 20
Bernardodan aldım temmuza kadar deiştirebilirim ablam çok kafama girdi al al diye yemek takımımı alırken onuda aldımm sizce nasıl??

Eklentiler

• $419468_10150752698851209_286465146208_11458976_1733254064_n[1].jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $427768_10150752700546209_286465146208_11458982_992430848_n[1].jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…