kızlar,liberti,mousse ben sizi çok iyi anlıyorum,çok üzgün olduğunuzu seziyorum bu konulardan,ama kendinize bu kadar dert etmeyin.benimkilerde böyle maddi beklentim yok zaten emekli aile ama ilgi alakada yok ne sıkıntılar çektim anlatamam.ne ararlar ne sorarlar ailemi,ne beni,bide beni nasıl eleştirirler,beni nişanlıma karşı doldurdular bi ara çok üstüme geldiler gelmiyo aramıyo,şöyle böyle diye kendilerine hiç bakmadan.bu yüzden ayrıldık,nişanlımda sonradan anladı bişeyleri.zor düzeldik.yani çok sıkıntı çektim çok kafama taktım ama değmez.maddi konularda üzmeyin kendinizi Allah yardım ediyor,ben şuan çalışmıyorum üstelik kpss ye hazırlandığım için nişanlım herşeyi tek başına yapıyor.bunun dışında biz şöyle bir karar aldık,aileler karışınca herşey daha zorlaşıyor,biz herşeyi kendimiz karar verdik kendimiz yaptık.eşyaları gittik kendimiz seçtik,düğün yerine ikimiz karar verdik,gelinliğimi nerde nasıl yaptıracağımı kimse bilmiyor zaten,nerde oturacağımızıda biz seçtik.okadar kolay atlattıkki bu işleri.
ben şunu anlamıyorum,madem 1 kuruş katkıları yok neden herşeyi bilmek istiyorlar,sorulmasını istiyorlar? madem niaşnlım herşeyi kendi yapıyor biz ikimiz hallederiz mantığındayım ben.