• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

tatlım senin araman lazım bence. kayın validen aramazki. ben haftada bi arıyorum muhakkak. uzakta nasıl olsa gidemediğim için haftada bir kere 10 günde bi kere feln arıyıp halini hatrını sorup kapatıorum tatlım :)

Ben aradığımda yalakalık için aramışım öyle demiş nişanlıma..nişanlımda kızdı bana mesafe koy arama diye bende aramıyorum..o zamandan beri bana daha saygılı davranıyor..uzak durmak lazım benimkine :)

Tatlım biz herşeyi kendimiz yapacağız maddi destek falan istemiyoruz ama madem karışmasın demi..ama hayır herşey onun istediği gibi olacak. ondan izinsiz birşey yapmıcaz..eğer yaparsak kıyamet kopuyor yada yapmaya kalksak diyeyim..düğüne gelmicekmiş öyle tehdit ediyor..benim aileme sölicekmiş işte herşeyi falan diye tehditler savuruyor..Keşkle yardımı olmadığı gibi karışmasada ama nerdeeee :43::43:

işte sinir olduğum şey maddiyatına karışmıyosan sanane biz genciz nasıl istiyosak öyle yapalım nasılsa parası bizden çıkcak:41: şükür en azından benimkiler karışcaz diye çaba göstermiyor.Ama bende şu aramama gelmeme stresinden bi hal oldum okadar olay oldu hala aynılar.

Valla tatlım ben arıodum eskiden 2 güne bir yalaka oldum artık hiç aramıyorum tın yani tın :34::34:

Aynen,bende eskiden arıyodum artık kırk yılda bir içimden gelmeyen hiçbirşeyi yapmak istemiyorum.kıymetmi biliyolar sanki...

Ben aradığımda yalakalık için aramışım öyle demiş nişanlıma..nişanlımda kızdı bana mesafe koy arama diye bende aramıyorum..o zamandan beri bana daha saygılı davranıyor..uzak durmak lazım benimkine :)

ne güzel bak nişanlın sahipleniyor seni ezdirmiyor,önemli olan bu kızlar gerisini booooooşşverin gitsin :52:

ne güzel bak nişanlın sahipleniyor seni ezdirmiyor,önemli olan bu kızlar gerisini booooooşşverin gitsin :52:

Evet tatlım bir kere bana sesini yükseltti kayınvalidem nişanlım o anda elimden tutup eşyalarını aldı ve çıktık evden..annesine dedi ona yapacağın saygısızlığı bana yap..ona laf edemezsin dedi..akşamda eve dönmedi..tutuşmuştuki bizimki :):):):)

kızlar,liberti,mousse ben sizi çok iyi anlıyorum,çok üzgün olduğunuzu seziyorum bu konulardan,ama kendinize bu kadar dert etmeyin.benimkilerde böyle maddi beklentim yok zaten emekli aile ama ilgi alakada yok ne sıkıntılar çektim anlatamam.ne ararlar ne sorarlar ailemi,ne beni,bide beni nasıl eleştirirler,beni nişanlıma karşı doldurdular bi ara çok üstüme geldiler gelmiyo aramıyo,şöyle böyle diye kendilerine hiç bakmadan.bu yüzden ayrıldık,nişanlımda sonradan anladı bişeyleri.zor düzeldik.yani çok sıkıntı çektim çok kafama taktım ama değmez.maddi konularda üzmeyin kendinizi Allah yardım ediyor,ben şuan çalışmıyorum üstelik kpss ye hazırlandığım için nişanlım herşeyi tek başına yapıyor.bunun dışında biz şöyle bir karar aldık,aileler karışınca herşey daha zorlaşıyor,biz herşeyi kendimiz karar verdik kendimiz yaptık.eşyaları gittik kendimiz seçtik,düğün yerine ikimiz karar verdik,gelinliğimi nerde nasıl yaptıracağımı kimse bilmiyor zaten,nerde oturacağımızıda biz seçtik.okadar kolay atlattıkki bu işleri.
ben şunu anlamıyorum,madem 1 kuruş katkıları yok neden herşeyi bilmek istiyorlar,sorulmasını istiyorlar? madem niaşnlım herşeyi kendi yapıyor biz ikimiz hallederiz mantığındayım ben.

canım bizde hiçbir şeye karıştırmıyoruz zaten onlarında öyle bir talebi yok. ölü gibiler yani nereye sürüklersen oraya gidiyolar. nişan zamanı çektik aynı sıkıntıyı. bi dünya borca girdik ettik ellerine aldılar bohçayı pohpohlaana pohpohlana geldiler bize. bide çok hevesli görünmeler falan. bizimki sinsi. görmese hayatta aramaz gördümüde öper sarılır. adamı aptal eder. dışardan gören ne iyi insan der. ama benim korktuğum evin eşyası değil o borç harçç olur. ama nakit alınması gereken şeyleri nasıl yapıcaz onu blmiyorum. kuaför olsun gelinlik ne biliyim ev için kapora olsun vs. off daraldım valla....

canım ben 3. çiçeği beğendim. ama saç modeli çok ağır gibigeldi bana. bide saçların siyahsa o hareketlilikler hiç belli olmaz.benc ebiraz daha araştır. :34:

Bende hareketlerinin belli olmamasından korkuyorum bide doğru ağır bi model neyse arastırmaya dewam paylaşalım kızlar saç modelleriniz belliyse fikir olur hem=)

Evet tatlım bir kere bana sesini yükseltti kayınvalidem nişanlım o anda elimden tutup eşyalarını aldı ve çıktık evden..annesine dedi ona yapacağın saygısızlığı bana yap..ona laf edemezsin dedi..akşamda eve dönmedi..tutuşmuştuki bizimki :):):):)

Süperrr, işte onların yaptıklarına canınızı sıkacağınıza işin iyi yanlarınıda görmeye çalışın,böyle nişanlılar herkese nasip olmuyor :) Allah huzurunuzu bozmasın.maşallah...

tatlım senin araman lazım bence. kayın validen aramazki. ben haftada bi arıyorum muhakkak. uzakta nasıl olsa gidemediğim için haftada bir kere 10 günde bi kere feln arıyıp halini hatrını sorup kapatıorum tatlım :)

aslında içimden hiç aramak gelmiyo o kadar çok soğudum ki arasamda ne konuşucam ki onn yapmacık gülümsemesi beni deli ediyo pofff yarın arıyım bari :31: hem lafta sokuyım arada :32:

oooo kayın validen de çok ayıp etmiş yani he :1: ama nişanlına aferin kız arama sende öyle kayın valideyi :D

beniimki gülerek dediğini yaptırıyo seninki söylenerek aynı modelin farklı versiyonu :9:
benimde nişanlım yanımda olmasa 5 dk çekemezdim zaten. sevmediğimide gayet iyi biliyo her fırsatta söylerim nişanlıma kibarca :32:
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı :32:
bu arda kvalide beni evlerinde de davet etmiyo gamsızlığın hat safhası yani ayy ben nasıl arıyım onu şidmi :18:

oooo kayın validen de çok ayıp etmiş yani he :1: ama nişanlına aferin kız arama sende öyle kayın valideyi :D

Evet tatlım daha neler var neler..bu olayın bir tanesi..nişanlım beni böle koruması aşk meşk görmezdki gözüm...biterdi valla çoktan...Aramıorum zaten :)

aslında içimden hiç aramak gelmiyo o kadar çok soğudum ki arasamda ne konuşucam ki onn yapmacık gülümsemesi beni deli ediyo pofff yarın arıyım bari :31: hem lafta sokuyım arada :32:
Ara kuzum sok lafınıda :)

Süperrr, işte onların yaptıklarına canınızı sıkacağınıza işin iyi yanlarınıda görmeye çalışın,böyle nişanlılar herkese nasip olmuyor :) Allah huzurunuzu bozmasın.maşallah...

Amin tatlım...inş evlendiğimizdede böyle korurlar bizi nazar değmesin :nazar::nazar:

canım bizde hiçbir şeye karıştırmıyoruz zaten onlarında öyle bir talebi yok. ölü gibiler yani nereye sürüklersen oraya gidiyolar. nişan zamanı çektik aynı sıkıntıyı. bi dünya borca girdik ettik ellerine aldılar bohçayı pohpohlaana pohpohlana geldiler bize. bide çok hevesli görünmeler falan. bizimki sinsi. görmese hayatta aramaz gördümüde öper sarılır. adamı aptal eder. dışardan gören ne iyi insan der. ama benim korktuğum evin eşyası değil o borç harçç olur. ama nakit alınması gereken şeyleri nasıl yapıcaz onu blmiyorum. kuaför olsun gelinlik ne biliyim ev için kapora olsun vs. off daraldım valla....

Ayno korkular bendede var tatlım..nerden bulcaz o parayı bilmiyorum off offf :44::44: Benim kayınvalidede öle herkesin yanında canım cicim kızım falan...herkeze süper kayınvalide olarak gösteriyor kendini sinir oluyorum :41::41:

seninkiler başka tür yani :9: canım o nakit işini bende düşünüyorum,biz eşyaları düğünden 1 hafta sonra takılanlarla kapacak şekilde aldık,tek senetle yani.ben çeyiz işini yavaş yavaş 2 yıldır alıyodum iyikide öyle yapmışım şimdi almak çok zor olacaktı az değil 7 bin lira tutmuş bir hesapladım.acele etme diyenleri iyiki dinlememişim :) düğün yeriylede düğün günü ödeme konusunda anlaştık nişanlım her ay ayıracak kendimizce taksite böldük.bende kuaför o gün heryere bahşiş verilecek vs o nakitleri düşünüyorum nakit sıkıntımız çok çünkü işanlımın işindende dolayı.Allah yardımcımız olsun...

beniimki gülerek dediğini yaptırıyo seninki söylenerek aynı modelin farklı versiyonu :9:
benimde nişanlım yanımda olmasa 5 dk çekemezdim zaten. sevmediğimide gayet iyi biliyo her fırsatta söylerim nişanlıma kibarca :32:
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı :32:
bu arda kvalide beni evlerinde de davet etmiyo gamsızlığın hat safhası yani ayy ben nasıl arıyım onu şidmi :18:

Aman ay ara nasılsınız de iyim der bende iyiyim..kayınpederine slm söle kapat teli..o anlar zaten mesafeli ol...ben öyle yapıorum valla çok iyi oluyor...
Bu arada bu şarkı cuk oturdu :9::9::9: hahahah...
Benide hiç davet etmez..nişanlım götürür..o da sinir olur ama belli etmez...nişanlım çok mutlu oluyor onu böle sinir etmeye :9::9:

Kızlar çıkıorum ben çok öpüorum sizi...yarın geç gelicem işe...nikah için sağlık raporu alıcam...koskoaca hastane vermiyor buarad..sağlık ocağına gitcekmişim..töbe yaa..hoşçakalın...sizleri seviyorum :3::3:

Bende 3. model olan renklerden istiyorum tatlım çiçeğimi..çok seviyorum böyle pastel renkleri :)

Tatlım daha değişik bişey bulabilirsin.. ama bu tarz model istiyorsan ben bu modeli çok beğenmiştim sana fikir olabilir :)

Eki Görüntüle 386995

Topuz yaptırıcağım kesinde gösterdiğim model farklı geldi ama şimdi düşündümde ağır kaçar tam topuz yaptırırım herhalde canım çünkü oynadıkca çabuk bozulabılıyo paylastıgın resmdeki saç modeli nişanda başıma gelmişdi çünkü:)

Bu erkek ailelerini anlamak ne kadar zor:( Benim kaynanam sürekli arar sorar beni kızım nasılsın iyimisin diye ama içim ısınmıyor bir türlü... Babası tam bir felaket nişanlımlada anlaşamıyor bizim muhabbetimiz nasılsın ıyımısın o kadar cok mesafelıyız... Benim tek korkum evlenince bizi huzursuz ederlermi karışırlar mı sonucta ben istanbulda dogmus buyumus annemden babamdan kımseye hesap vermemısım onun butun sulalesine açıklama yapmak bana göre değil en çok canımı bu sıkıyor yoksa borcta ödenir karışmasınlar işimize biz yaparız beraber çok önemli değil bizi bu kadar üzmelerine hakları var mı birde ben ailemden 15 saat uzaklıga gidicem türkiyenin bır ucunda onlar bır ucunda biz... En çok arada kalan nişanlılarımız oluyor evlenincede böyle olur diye endişe ediyor insan allah yardımcımız olsun ne diyim çok zor zamanlar en güzel günlerimiz böyle olmamalıydı...

seninkiler başka tür yani :9: canım o nakit işini bende düşünüyorum,biz eşyaları düğünden 1 hafta sonra takılanlarla kapacak şekilde aldık,tek senetle yani.ben çeyiz işini yavaş yavaş 2 yıldır alıyodum iyikide öyle yapmışım şimdi almak çok zor olacaktı az değil 7 bin lira tutmuş bir hesapladım.acele etme diyenleri iyiki dinlememişim :) düğün yeriylede düğün günü ödeme konusunda anlaştık nişanlım her ay ayıracak kendimizce taksite böldük.bende kuaför o gün heryere bahşiş verilecek vs o nakitleri düşünüyorum nakit sıkıntımız çok çünkü işanlımın işindende dolayı.Allah yardımcımız olsun...
amin canım inş ben kenara para koyucam artık koyabilfiğim kadar napalım çeyiz olayı bende pek yok ama babam herşeyini alocam ne lazımsa söyle diyo canım babam :16: benimde nişanlımın işi sıkıntıda şu sıralar paralarını tam alamıyolar umarım bir an önce düzene girer :31:

Aman ay ara nasılsınız de iyim der bende iyiyim..kayınpederine slm söle kapat teli..o anlar zaten mesafeli ol...ben öyle yapıorum valla çok iyi oluyor...
Bu arada bu şarkı cuk oturdu :9::9::9: hahahah...
Benide hiç davet etmez..nişanlım götürür..o da sinir olur ama belli etmez...nişanlım çok mutlu oluyor onu böle sinir etmeye :9::9:

Kızlar çıkıorum ben çok öpüorum sizi...yarın geç gelicem işe...nikah için sağlık raporu alıcam...koskoaca hastane vermiyor buarad..sağlık ocağına gitcekmişim..töbe yaa..hoşçakalın...sizleri seviyorum :3::3:

hehe aynen canım yada arıyım bu şarkıyı söylüyim :24::27:
öptüm canım sana kolay gelsin darısı başımıza artık :34:bizde seni seviyoruz :16:

Bu erkek ailelerini anlamak ne kadar zor:( Benim kaynanam sürekli arar sorar beni kızım nasılsın iyimisin diye ama içim ısınmıyor bir türlü... Babası tam bir felaket nişanlımlada anlaşamıyor bizim muhabbetimiz nasılsın ıyımısın o kadar cok mesafelıyız... Benim tek korkum evlenince bizi huzursuz ederlermi karışırlar mı sonucta ben istanbulda dogmus buyumus annemden babamdan kımseye hesap vermemısım onun butun sulalesine açıklama yapmak bana göre değil en çok canımı bu sıkıyor yoksa borcta ödenir karışmasınlar işimize biz yaparız beraber çok önemli değil bizi bu kadar üzmelerine hakları var mı birde ben ailemden 15 saat uzaklıga gidicem türkiyenin bır ucunda onlar bır ucunda biz... En çok arada kalan nişanlılarımız oluyor evlenincede böyle olur diye endişe ediyor insan allah yardımcımız olsun ne diyim çok zor zamanlar en güzel günlerimiz böyle olmamalıydı...

keisnlikle böyle olmamalı ama oluyo işte tatlım napalım Allah görüyo mükafatını alırız bigün inş. sıkıntılarını bence nişanlınla konuş dile getir bakalım o ne dicek ilersine yönelik illa sinyal verir o zaman belki için biraz daha rahatlar :34:

keisnlikle böyle olmamalı ama oluyo işte tatlım napalım Allah görüyo mükafatını alırız bigün inş. sıkıntılarını bence nişanlınla konuş dile getir bakalım o ne dicek ilersine yönelik illa sinyal verir o zaman belki için biraz daha rahatlar :34:

Söyledim birtanem herşeyi anlattım bak ben böyleyim hayatım bana bir söylerler 2 söylerler üç söylerler senin hatrın için susarım ama dördüncüde susmam veririm cevaplarını herşeyime karışmalarına izin vermem arada kalan üzülen sen olursun nasıl olucak böyle dedim... Oda benim ailemi sevmek zorunda değilsin zırt pırt gidicez diye birşey yok... Sen benle evleniyorsun onlarla değil kimsenin lafına bakma dedi ama işte insan niyede endişe ediyor

ya kızlar bu arada kvalide beni hiç aramıyo yaaa acaba benimmi aramam lazım bende hiç aramıyorum da. şimdi bir konu var orda okuyunca aklıma geldi :26:

Bence sen ara canım ondan bekleme benıde hıc aramıyodu hatta ailemide arama sorma olmuyodu bizimkiler ikide bir hıc arayıp sormuyolar nasıl insanlar bunlar ne tuaflar deyıp benıde dolduruyolardı farkında olmadan bıgun nişanlıma dedım ailen hiç aramıyo ailemi benide aramıyolar nişanlımda senın aılende benım ailemi aramıyo sende hıc aramıyosun dedi kaldımm dedım biz kız tarafıyız senın aılenın daha cok üstünde durması gerekır herneyse simdi arada arıyolar arada bizimkiler arıyo bana kalırsa ara canım halını hatrını sor kayınvalıdenın hoşunada gider arada sıcaklık olur hem tatlım:)

Kızz senınkı ne iyimişş walla kıymetını bil canım herkes yapmaz bu anlattıklarını benım nişanlım yapmaz mesela sinir oldum şimdi bna annesi yuzunden söylediği laf geldı aklıma bak senınkının huyu iyi haklının yanında annesi diye kayırmıyo aferinn çocuğaa:)

Back