• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

şu home lara birde ben gidebilsem :ssz: çok merak ediyorum :ssz:izmir bekle b eni:ssz:iyi günlerde kullan canımben hiç askı almadım daha:ssz:

mutlaka gitmelisin :) bayıldım.keşke daha önce keşfetseydim :52: canım duvara monte edilen askılardan çok gerekli bişey değilde çok beğendim dayanamadım aldım birde benim yatağım krem ferforje çok uyuyordu dayanamadım :)) resmini bulamadım ama şu gurubun parçası bu aynayıda alıcam inş. önümzdeki ay paracıklarım gelince:52: $5926e127-b5a4-47a4-984c-f3530321e1c9.jpg

aaa süper o zaman, hemen aveaya geçelim:34:

gelinlik çok değişikmiş, eski yabancı filmlerdeki gelinlikler gibi:34:

evet canım eski tarz şeylere bayılırım o yüzden böyle bir model seçtim.aslında İzmir de bir modacının tasarımıydı bu o dikecekti bana ama vefat etti, kısmet olmadı :50: Allah rahmet eylesin :(

mutlaka gitmelisin :) bayıldım.keşke daha önce keşfetseydim :52: canım duvara monte edilen askılardan çok gerekli bişey değilde çok beğendim dayanamadım aldım birde benim yatağım krem ferforje çok uyuyordu dayanamadım :)) resmini bulamadım ama şu gurubun parçası bu aynayıda alıcam inş. önümzdeki ay paracıklarım gelince:52: Eki Görüntüle 388426

evet canım eski tarz şeylere bayılırım o yüzden böyle bir model seçtim.aslında İzmir de bir modacının tasarımıydı bu o dikecekti bana ama vefat etti, kısmet olmadı :50: Allah rahmet eylesin :(

çok güzel bu ayna, güle güle kullan canım:16:
çok üzüldüm :25: Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın inşallah

Son düzenleme:
mutlaka gitmelisin :) bayıldım.keşke daha önce keşfetseydim :52: canım duvara monte edilen askılardan çok gerekli bişey değilde çok beğendim dayanamadım aldım birde benim yatağım krem ferforje çok uyuyordu dayanamadım :)) resmini bulamadım ama şu gurubun parçası bu aynayıda alıcam inş. önümzdeki ay paracıklarım gelince:52: Eki Görüntüle 388426

Günaydın canlarım nasılsınız bakalım :)

ayyy şahaneler yaa gerçekten:52::52: iyi gnlerde kullan canım:23::9: gidiceeem home lara kesinliklee:66::66: benim okulda bitmiyor kesin gibi bişey oldu kızlar hocamın hamilelik izni tekrarlanacakmış :ssz: sıkıntılı bir dönem geçiriyo Allah yardımcısı olsun:16: seneye 2. döneme kaldı tez im:31:

Bir ton eksiğim var daha gelinliğimi bile almadım ama bende geçsin istiyorum zaman ya umrumda değil eylül olsun artıık :)

Kızlar ya sizde eylul gelınısınız, neler yaptınız neler yapmak için beklıyosunuz evdir düğün yerıdır gelınlık damatlıktır kuaofor randevusu nıkah işlemleridir ne aşamadasınız?

Ben pek bişey yapamadım daha geriden mı gelıyorum normalımı bu bilemedim :(

teşekkür ederim canım yarın dr gidicem kontrole ondan sonra boşum aynen bende beynimi boşaltmayı düşünüyorum. sen ne iş yapıyosun canım hala buralardasın :31:

geçmiş olsun canım senın neyin var ben özel bi şirketin muhasebesini tutuyorum onunlada bitmiyo hem :)saat olayım çok saçma 11:30 iş başı 20:00 çıkış :/

Kızlar ya sizde eylul gelınısınız, neler yaptınız neler yapmak için beklıyosunuz evdir düğün yerıdır gelınlık damatlıktır kuaofor randevusu nıkah işlemleridir ne aşamadasınız?

evet canım 9 eylül bende. şimdiye kadar beyaz eşyalarımız alındı. düğün salonu ve kına salonumuzu tuttuk. çeyizlik ufak tefek eksikler var onları almaya devam ediyorum. nikah günümüzü de aldık çok şükür yine 9 eylülde , salona olacak:34: ev durumumuz biraz karışık, şu an alınan evimizi devredicez, devredebilirsek yeni ev alıcaz daha kısa vadede. yada kiraya çıkıcaz ama devremezsek bir kaç odasını kapatıp orda oturcaz:30: ev olayımız belli olmadığı içinde eşya falan bakamıyoruz. temmuza kadar beklicez. gelinlik ve damatlık bakamadık daha, sadece araştırıyoruz şimdi.

Bir ton eksiğim var daha gelinliğimi bile almadım ama bende geçsin istiyorum zaman ya umrumda değil eylül olsun artıık :)

herşey olr canım sıkma canını:16:

Say canım say başka türlü vakit geçmiyor yoksa :1: Cidden şu 2li rakamlara düşsek artık ama o zaman da heyecandan yerimizde duramayız yaa :52:

:9::9:

canım bizim ev tadilat yapılıyor beyaz eşyalar mobilyalar hepsi tamm benim 1 2 eksiğim var onları da alıyorum gördükçe gelinl,k için erkek die düşünüyorum tabi kuaförde:31:
bunlar çok kolay şeyler canım hiç dert etme içine girince herşey olup bitiyo anlamıyorsun bile:27:

Back