Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkürlerrrrrrr
kızlar nişana 2 gün kaldı çok kötüyüm takıda fenalaşacağım diye korkuyorum atlatan arkadaşlar yardım edin neler yapmam lazım veya yapmamalıyım:44::44:
ayyy öylemiiii bende hemen nişanlıma söylüyim o zaman oda bir araştırsın çok heyecanlandım şimdiMerhaba gelinciklerrrmmousee istanbulda eylül için nikah defterleri açıldı bile cnm bizde belgeleri hazırladık önümüzdeki ay gidip başvurcaz maddi açıdan sıkışığız da bu ay
![]()
kızlar nişana 2 gün kaldı çok kötüyüm takıda fenalaşacağım diye korkuyorum atlatan arkadaşlar yardım edin neler yapmam lazım veya yapmamalıyım:44::44:
Bende çok heycanlıydım ama o kadar abartılıcak gibi bısy değilmiş bence asıl heycan düğün günü olucak:) nişanda salona girerken ve ilk dansımızı ederken acayip utandım çünkü tüm gözler bizim üzerimizdeydi ondan sonra heycan felan olmadı bende relaxdım hep:)
ayyy öylemiiii bende hemen nişanlıma söylüyim o zaman oda bir araştırsın çok heyecanlandım şimdi
maddi açıyla nikahın ne alakası var canım. ne kadar para ödeniyo ki![]()
Canım biz salona getirteceğiz 400 TL istiyorlar şimdi bu mu maddi açı diyeceksin ama bu ay o para bile kasacak bizi... Bu yüzden mayıs başı gideceğiz inş.![]()
Ben annemleri zar zor ikna ettım büyük nişandan vazgeçirmeyestres çok zaten bide onunla mı uğraşayım hem eylülle arada zaman yok gerek yok dedim bahaneler buldum tamam dedi
aile arasında nişan yapıcaz mayısta,
Eylül de düğünüme harcamak istiyorum tüm enerjimi zaman çok hızlı geçiyo hem streslı hem mutluyum been :)
Çok güzel duygular ama gerçekten.
çok istiyolarmıs canım yaa. bakalım bizim burdan ne kadar isticeklerCanım biz salona getirteceğiz 400 TL istiyorlar şimdi bu mu maddi açı diyeceksin ama bu ay o para bile kasacak bizi... Bu yüzden mayıs başı gideceğiz inş.![]()
kızlar nişanlığımı sormuşsunuz albümümde var bakabilirsiniz sizin için ekledim sonra silerim kızlar yorumları bekliyorum tacım biraz daha büyük orta kısmı bu olmadı aldığım sırf taşlı bide pembeli koyulu açıklı çiçek yaptırdım canlı gibi ama değil sırf büyük pul dolu üstü bi ayakkabi aldım bakalım pazartesi herşeyi anlatırım kızlar inşallah bi atlatsam değme keyfime yani
göremiyoruzz nişan kıyafetini???
kızlar kaldırdım ya çalar diye endişeliyim sildim bende:44::44:[/QUOTE
kim neyi çalıcak anlamadım :/