Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar benide alın aranıza düğünüm 29 eylül 3 gün sonrada nişanım var çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar benide alın aranıza düğünüm 29 eylül 3 gün sonrada nişanım var çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaaa
valla canım şuan 3 gün kalan nişanıma odaklıyız çok stres ve heyecandayım düğün hazırlıkları genel olarak ilerliyor sürekli birşeyler alıyorum
ist da oturuyorum falan filaaannnn
eylül çok gelin valla bayramdan sonra olduğu için
Kızlar ufak ufak gelin çiceği araştırmasına başladım aradan çıksın diye şimdi malum yazın olucağı için düğün renkli ve canlı çicek olsun istiyorum elimde, bide ben dış çekim yaptırıcam ataşehir yada beykoz korusunda daha karar veremedım onada:) sizce hangisi fikirleriniz önemliii..
ya kızlar bu arada kvalide beni hiç aramıyo yaaa acaba benimmi aramam lazım bende hiç aramıyorum da. şimdi bir konu var orda okuyunca aklıma geldi :26:
tatlım senin araman lazım bence. kayın validen aramazki. ben haftada bi arıyorum muhakkak. uzakta nasıl olsa gidemediğim için haftada bir kere 10 günde bi kere feln arıyıp halini hatrını sorup kapatıorum tatlım :)
Herkese günaydınlarrrrYaşasın bir 2 eylül gelini daha gelmiş hoşgeldinnnn
![]()
aa benim de üç gün sonra nişanım var canım ama o kadar rahatım ki ne kuaförü ne fotoğrafcıyı ayarladım ne saç modelime karar verdim benim ölmem lazım galibavallacanım şuan 3 gün kalan nişanıma odaklıyız çok stres ve heyecandayım düğün hazırlıkları genel olarak ilerliyor sürekli birşeyler alıyorum ist da oturuyorum falan filaaannnn eylül çok gelin valla bayramdan sonra olduğu için
valla canım şuan 3 gün kalan nişanıma odaklıyız çok stres ve heyecandayım düğün hazırlıkları genel olarak ilerliyor sürekli birşeyler alıyorum
ist da oturuyorum falan filaaannnn
eylül çok gelin valla bayramdan sonra olduğu için
Bence sen ara canım ondan bekleme benıde hıc aramıyodu hatta ailemide arama sorma olmuyodu bizimkiler ikide bir hıc arayıp sormuyolar nasıl insanlar bunlar ne tuaflar deyıp benıde dolduruyolardı farkında olmadan bıgun nişanlıma dedım ailen hiç aramıyo ailemi benide aramıyolar nişanlımda senın aılende benım ailemi aramıyo sende hıc aramıyosun dedi kaldımm dedım biz kız tarafıyız senın aılenın daha cok üstünde durması gerekır herneyse simdi arada arıyolar arada bizimkiler arıyo bana kalırsa ara canım halını hatrını sor kayınvalıdenın hoşunada gider arada sıcaklık olur hem tatlım:)
Günaydınnnn şekerlerrr..ben eldim...kan tahlilimi verdim...akciğer dfilmimi çektirdim öğle sonu annem alacak sonuçları...Aman bu işler no zormuş yahuuu...![]()
sonu güzel olucak şeyler için uğraşalım canım darısı başımıza artık ne diyelimnikahı siz erkenmi yapıcaksınız tatlım eylül için erken değilmi?
sonu güzel olucak şeyler için uğraşalım canım darısı başımıza artık ne diyelimnikahı siz erkenmi yapıcaksınız tatlım eylül için erken değilmi?