eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Düğüne 1 ay kala çabuk geçiyor inanki çünkü herkes seninle ilgileniyor sende kendi bakımlarınla ilgili randevularına koşuyosun Telefonunun şarjı bitiyor habire arayanlardan hele anneler çok panik oluyorkuaförüm bile benden panik çıktı ayakkabılarım ve duvağım arabada kalmış araba süslenmeye gitmişti bende kahvami içiyorum rahat rahat benim kuaför bak gelmedi hala ayakkabılar converse'inle çıkaramam seni burdan bak saçın bitmiycek çabuk damadı bulun bana diye inletmişti ortalığı

O gün ne yaşanırsa yaşansın gecikmeler olabilir aksilikler olabilir birbirinize kırıcı sözler etmeyin sizi sabah kuaför için almaya geldiğinden itibaren aşkla bakın gözlerine

Mutfak eşyası hediye çok geliyor arkadaşlarımın ikisi birbirlerinden habersiz tepe home'dan çay kahve fincan takımları almışlar ikiside aynısını almış Zaten bende takımların içindekiler hariç 4 takım vardı yani hediyeler kutularında duruyor olduğu gibi yeni evlenenlere götürücem bende

Sen gerçekten ço rahatmışın tatlım...benim duvağım flaan gecikecek kafayı yerim herhalde Ama senin yaptığın çok doğru o günün tadını çıkarmak lazım.. O gün bir gelse yaa bizimde artık..

yorgunum cnaım yaa işler çok yoğun dün nerdeyse hiç girip bakamadım sabah okudum konuştuklarınızı :26: sen nasılısn canım nasıl gidiyo..

:

Bizde çok yoğunduk tatlım bu hafta..Ama sanki bugün biraz rahat gibiyiz...Az bir nefes alalım yaa..Gözlerim şaşı beş oldu bilgisayar başında kaç gündür. Yoğunluktan günlerim nasıl gçeçiyor bilemiyorumki tatlım sanırım iyiyim..Yarın dinlenicem inş.

Görürsünüz canım ben evleneli 6 ay oldu nasıl geçti bilmiyorum,sevgiyle aşkla geçiyor ama,

Stres sıkıntı yaşarsanız eğerki regl olursunuz o gün bunu unutmayın, bir çok arkadaşım olmuştu stres ve heyecandan ben d.kontrol hapı kullanmıştım ne olur ne olmaz o gün kabus olmasın birde balayı için bunun planlamasını yapın kızlar

Benimdeee eylül de..:) ama daha gün almadık.Bu cumartesi alcaz, büyük ihtimalle,kısmetse ayın 6 yada 7 si olacak.

hayırlı olsun

canım hepsi çk güzel güzel günlerde kullanın inşşş

aynen canım al benden de o kadar

canım biran önce gün alın yoksa bulamazsınız benden söylemesi

çok teşekkür ederim cnım

tüm konularda çok haklısın ablamın düğününden biliyorum çiçeği evde kalmıştı ne kadar sıkıntı yaşamıştıkbende senin gibi rahatımdır inş böle devam ederbizde bir ömür boyu aşkla devam ederiz yolumuza 6 yıldır böyle inşallah bundan sonra da böyle olur

Evet tatlım benim şükürki tam gününde gelir o yüzden hesap edicem gerekirse geciktirici falan içerim bilmiyorum inş. denk gelmez ama şu anda hep ayın 30-31'inde geliyor 7'sinde bitiyor genelde..Öyle olursa düğünümden 1-2 gün önce bitmiş olaacak inş. Ama işte stresten ne olur bilemiyorum..Babaannem vefaat ettiğinde çok üzülmüştüm sıkıntıdan 2 ayda 3 kez adet olmuştum..Bitiyordu 4-5 gün yada 10 gün sonra takrar geliyordu doktora gittim bişey çıkmadı şükür bişeye çokmu üzüldün dedi direk.Sonrada bir daha öyle olmadı. İnş düğün zamanımda da olmaz.

Son düzenleme:

Rahat olmak lazım çok stres yapmak size zarar verir o günden birşey anlamazsınız inşallah böyle devam eder şimdiden mutluluklar

Geciktirici tavsiye etmem sonradan regli düzeni bozuyormuş sancı oluyormuş burnundan geliyormuş,evlenmeden 2 ay kala doktora gidin sizi yönlendiricektir regli dönemleri değişkendir heleki stres bunu tetikler dikkat etmek lazım inşallah sıkıntısız atlatırsınız bugünleri balayınızın tadını çıkarmaya bakarsınız

kızlaarrr günaydınnn. ya kaç gündür giremiyorum yoğunluktan iş güç uğraşıyorum. nasılsınız bakalımmm

bana dedin sanırım canm :26: çamaşır makinası şahane gerçekten ocak da ayrı bir şahane kayınvalidem de kendine aynından almış çamaşır makinemiz aynı

Evet canım sana dediimm hadi ya aman olsun eviniz ayrıı ya olsuun evet ya bende çok begenerek aldım inşallah ağız tadıyla kullanırız

bencede elimizden geldiği kadar sakin olmamız lazım ben nişanımda çok sakindim ama düğünde nasıl olur bilemiceö umarım unutamıcaz kadar güzel bir gün geçiririz annemde aynı şeyi diyo mutfak eşyası çok alma hele bardak çanak borcam falan diyo bende zaten daha bişey almıyorum
aynen cnaım bugün kalkarken dedim ki yarın uyucam kendimi öyle motive ettim
kızlaarrr günaydınnn. ya kaç gündür giremiyorum yoğunluktan iş güç uğraşıyorum. nasılsınız bakalımmm
canım hoşgeldin napalım iş güç arada sohbet geçiriyoruz günü. biz iyiyiz sen nasılsın bakalım

Bana neden zaman hiç geçmiyorrr

ay bende sanırım regl olucam kullanmasam mı ki geciktirici :26:

ay bende sanırım regl olucam kullanmasam mı ki geciktirici :26:

Geciktiriciyi ben kullanmam şahsen, tatillere giderken arkadaşlarım kullandı perişan oldular tabi bünyeden bünyeye değişiyor, doktora gidin doktor kontrolünde kullanın
mutlaka,bana d.kontrol hapı verdi kullandım nikahım balayım mükemmel geçti balayı dönüşünde hastalandım çok rahatlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…