Okurken o kadar heyecanlandımki senete inş bizde böyle deriz..Bu zamanlar çok zamanalar bizim için ve geçmiyor sanki vakit. Ben mutfak eşyası, ıvır, zıvır çoğu şet şu anda tamam benim.Çarşıya çıktıkçada alıyorum kendimi tutamıyorum yaaa..
Düğüne 1 ay kala çabuk geçiyor inanki çünkü herkes seninle ilgileniyor sende kendi bakımlarınla ilgili randevularına koşuyosunTelefonunun şarjı bitiyor habire arayanlardan hele anneler çok panik oluyor kuaförüm bile benden panik çıktı ayakkabılarım ve duvağım arabada kalmış araba süslenmeye gitmişti bende kahvami içiyorum rahat rahat benim kuaför bak gelmedi hala ayakkabılar converse'inle çıkaramam seni burdan bak saçın bitmiycek çabuk damadı bulun bana diye inletmişti ortalığı
O gün ne yaşanırsa yaşansın gecikmeler olabilir aksilikler olabilir birbirinize kırıcı sözler etmeyinsizi sabah kuaför için almaya geldiğinden itibaren aşkla bakın gözlerine
Mutfak eşyası hediye çok geliyor arkadaşlarımın ikisi birbirlerinden habersiz tepe home'dan çay kahve fincan takımları almışlar ikiside aynısını almışZaten bende takımların içindekiler hariç 4 takım vardı yani hediyeler kutularında duruyor olduğu gibi yeni evlenenlere götürücem bende
yorgunum cnaım yaa işler çok yoğun dün nerdeyse hiç girip bakamadım sabah okudum konuştuklarınızı :26: sen nasılısn canım nasıl gidiyo..
:
yorgunum cnaım yaa işler çok yoğun dün nerdeyse hiç girip bakamadım sabah okudum konuştuklarınızı :26: sen nasılısn canım nasıl gidiyo..
ayy ne güzel yaa bizde böyle tavsiye vericemiz zamanları görelim artık
Sen gerçekten ço rahatmışın tatlım...benim duvağım flaan gecikecek kafayı yerim herhaldeAma senin yaptığın çok doğru o günün tadını çıkarmak lazım.. O gün bir gelse yaa bizimde artık..
Benimdeee eylül de..:) ama daha gün almadık.Bu cumartesi alcaz, büyük ihtimalle,kısmetse ayın 6 yada 7 si olacak.
canım hepsi çk güzel güzel günlerde kullanın inşşş
aynen canım al benden de o kadar
canım biran önce gün alın yoksa bulamazsınız benden söylemesi
Kızlar günaydın 2011 Eylül geliniyim geçen sene bende sizler gibiydim tabi çok telaş yapmadan herşeyim planlıydı,gün almayanlar günlerini alsınlar sonra farklı tarih seçmek zorunda kalmayın,çeyiz içinde liste yapın alınıcaklar ve evlendikten sonra alınıcaklar diye, hepsini birden almak zorunda değilsiniz çok yüklenmeyin çünkü evlendikten sonra balayı'na çıkıcaksınız dönünce ancak 2 hafta sonra misafir alırsınız,bizim hala eksiklerimiz var çokda elzem değiller örnek veriyorum kek kalıpları mufflin kalıpları falan evlenince hemen lazım değilki aslında birçok şeye ay ne gerek varmış niye almışım diyceksiniz bana hala ev hediyeleri geliyor mutfak eşyası aksesuar boş odamda hepsi açmadım bile çünkü hepsi var,en önemlisi düdüklü ilk bunu almıştım zaten kurtarıcı oluyornişanlılarınızla çok tartışmalara girmeyin ufak tefek şeyler için herşey hallolur kırmayın birbirinizi biz çok rahattık herkes çok şaşırmıştı nasıl bu kadar rahat oluyosunuz diye
Düğüne 1 ay kala çabuk geçiyor inanki çünkü herkes seninle ilgileniyor sende kendi bakımlarınla ilgili randevularına koşuyosunTelefonunun şarjı bitiyor habire arayanlardan hele anneler çok panik oluyor kuaförüm bile benden panik çıktı ayakkabılarım ve duvağım arabada kalmış araba süslenmeye gitmişti bende kahvami içiyorum rahat rahat benim kuaför bak gelmedi hala ayakkabılar converse'inle çıkaramam seni burdan bak saçın bitmiycek çabuk damadı bulun bana diye inletmişti ortalığı
O gün ne yaşanırsa yaşansın gecikmeler olabilir aksilikler olabilir birbirinize kırıcı sözler etmeyinsizi sabah kuaför için almaya geldiğinden itibaren aşkla bakın gözlerine
Mutfak eşyası hediye çok geliyor arkadaşlarımın ikisi birbirlerinden habersiz tepe home'dan çay kahve fincan takımları almışlar ikiside aynısını almışZaten bende takımların içindekiler hariç 4 takım vardı yani hediyeler kutularında duruyor olduğu gibi yeni evlenenlere götürücem bende
Stres sıkıntı yaşarsanız eğerki regl olursunuz o gün bunu unutmayın, bir çok arkadaşım olmuştu stres ve heyecandan ben d.kontrol hapı kullanmıştım ne olur ne olmaz o gün kabus olmasın birde balayı için bunun planlamasını yapın kızlar
hayırlı olsun
çok teşekkür ederim cnım
tüm konularda çok haklısın ablamın düğününden biliyorum çiçeği evde kalmıştı ne kadar sıkıntı yaşamıştıkbende senin gibi rahatımdır inş böle devam eder bizde bir ömür boyu aşkla devam ederiz yolumuza 6 yıldır böyle inşallah bundan sonra da böyle olur
Evet tatlım benim şükürki tam gününde gelir o yüzden hesap edicem gerekirse geciktirici falan içerim bilmiyorum inş. denk gelmez ama şu anda hep ayın 30-31'inde geliyor 7'sinde bitiyor genelde..Öyle olursa düğünümden 1-2 gün önce bitmiş olaacak inş. Ama işte stresten ne olur bilemiyorum..Babaannem vefaat ettiğinde çok üzülmüştüm sıkıntıdan 2 ayda 3 kez adet olmuştum..Bitiyordu 4-5 gün yada 10 gün sonra takrar geliyordu doktora gittim bişey çıkmadı şükür bişeye çokmu üzüldün dedi direk.Sonrada bir daha öyle olmadı. İnş düğün zamanımda da olmaz.
Rahat olmak lazım çok stres yapmak size zarar verir o günden birşey anlamazsınız inşallah böyle devam eder şimdiden mutluluklar
Canım herşeyin harikaaaaaa. süper güle güle kullan...Mutfak masanın beyazını beğendim bende alıcam inş. Yemek odan ve yatak odanda harika..
ocağımız ve çamaşır makinamız aynıııı şekeriim :13:
bana dedin sanırım canm :26: çamaşır makinası şahane gerçekten ocak da ayrı bir şahanekayınvalidem de kendine aynından almış çamaşır makinemiz aynı
Evet canım sana dediimmhadi ya aman olsun eviniz ayrıı ya olsuun evet ya bende çok begenerek aldım inşallah ağız tadıyla kullanırız
bencede elimizden geldiği kadar sakin olmamız lazım ben nişanımda çok sakindim ama düğünde nasıl olur bilemiceöDüğüne 1 ay kala çabuk geçiyor inanki çünkü herkes seninle ilgileniyor sende kendi bakımlarınla ilgili randevularına koşuyosunTelefonunun şarjı bitiyor habire arayanlardan hele anneler çok panik oluyor kuaförüm bile benden panik çıktı ayakkabılarım ve duvağım arabada kalmış araba süslenmeye gitmişti bende kahvami içiyorum rahat rahat benim kuaför bak gelmedi hala ayakkabılar converse'inle çıkaramam seni burdan bak saçın bitmiycek çabuk damadı bulun bana diye inletmişti ortalığı
aynen cnaım bugün kalkarken dedim ki yarın uyucam kendimi öyle motive ettimBizde çok yoğunduk tatlım bu hafta..Ama sanki bugün biraz rahat gibiyiz...Az bir nefes alalım yaa..Gözlerim şaşı beş oldu bilgisayar başında kaç gündür. Yoğunluktan günlerim nasıl gçeçiyor bilemiyorumki tatlım sanırım iyiyim..Yarın dinlenicem inş.
canım hoşgeldin napalım iş güç arada sohbet geçiriyoruz günü. biz iyiyiz sen nasılsın bakalımkızlaarrr günaydınnn. ya kaç gündür giremiyorum yoğunluktan iş güç uğraşıyorum. nasılsınız bakalımmm
amiin canım
Geciktirici tavsiye etmemsonradan regli düzeni bozuyormuş sancı oluyormuş burnundan geliyormuş,evlenmeden 2 ay kala doktora gidin sizi yönlendiricektir regli dönemleri değişkendir heleki stres bunu tetikler dikkat etmek lazım inşallah sıkıntısız atlatırsınız bugünleri balayınızın tadını çıkarmaya bakarsınız
ay bende sanırım regl olucam kullanmasam mı ki geciktirici :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?