Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bende üşenmesemde başlasam ne güzel olur yaaa. bu arada balayı için bende alıp alıp kenara koymaya bşladım. yada bnu evde giyerim deyip alıp koyuyorum canım inş bende zayıflayabilirimEsrahm: 8 kilo fazlam var dün gece başladım inş faydasını görürüm.özellikle diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.balayını nedense çok önemsiyorum şimdiden balayı için ufak ufak alışveriş yapmayada başladım.son 3 ay kalada spora başlamayı düşünüyorumm inş hepimiz taş gibi olurz kızlarr:))
vermicez tabii bizim annemiz babamız almıyorsa onlar da alamaz ya direnicez eger hala tamam demiyolarsa sen aileni devreye sok ; )
aynen öyle canım benim bırakmaya hiiiçççç niyetim yok valla
ben bu aileleri anlamıyorum takılar gelin ile damadındır. Kalkıp ailelerin bene kalsın yok calınır falan demesi kulağa hiçte hoş gelmiyor. Evelenebilecek kadar büyüğüz ama malımıza sahip çıkamayacak kadar küçük :)))
ya bu arada listemizde olan hatunlarımız nerelerde acaba aloooo
yaa bişi sorucam ben. şimdi biz herşeyi nişanlımla birlikte yapıcaz kredi çekicez sonra da düğünden gelen paralarla falan kapamayı düşünüyoruz. nişanlımın ailesi bişey yapmayı bırak napıyosunuz diye bile sormaz. düğün akşamı takılar takıldıktan sonra ben bu altınları annemlere versem ayıp olurmu kim gelip alırki onları nişanlımın ailesine Allah var yukarda yalan diyemem güvenemiyorum
ayy bende üşenmesemde başlasam ne güzel olur yaaa. bu arada balayı için bende alıp alıp kenara koymaya bşladım. yada bnu evde giyerim deyip alıp koyuyorum canım inş bende zayıflayabilirim
esrahm=bende diyete başlamamak için bunu seçtim hemen oluyo uzun sürmüyo:)ama bakalım kilo verdiriyomu?aynen bnde ufak bı bohça doldurucak kadar kıyafet aldımm kaldırdım dırek giymeye başlamıyım sımdıden dıye:))şimdi heryer indirimde kaçırmamak lazım..
tünaydın canım sardıç aslında mantıklı ama bizim öyle ailece çook yakın bi arkadaşımız yokki. dur ama mantıklı bu bi düşüniyim bengÜnaydın kızlar..hatta tünaydın...
Tatlım bizde aynı durumdayız nişanlımın ailesi bir mendil bile almadılar bize...Allaha havale ettim onları borç harç evlencez bizde..Takıları biz şimdiden konuştuk nişanlımla sadıç oluyor bizde gelin damada yardımcı olmak için görebşendiriyorlar...çok güvendiğimiz bir çiftvar. onlar her zaman yardım ettiler bize halada ediyorlar...Takı töreninden sonra onlar alcak altınları .... ben kayınvalideme bir gıdım güvenmiyorum çünkü.
heheh al tabi fazla mal göz çıkarmazayy bende üşenmesemde başlasam ne güzel olur yaaa. bu arada balayı için bende alıp alıp kenara koymaya bşladım. yada bnu evde giyerim deyip alıp koyuyorum canım inş bende zayıflayabilirim
esrahm=bende diyete başlamamak için bunu seçtim hemen oluyo uzun sürmüyo:)ama bakalım kilo verdiriyomu?aynen bnde ufak bı bohça doldurucak kadar kıyafet aldımm kaldırdım dırek giymeye başlamıyım sımdıden dıye:))şimdi heryer indirimde kaçırmamak lazım..
tünaydın canım sardıç aslında mantıklı ama bizim öyle ailece çook yakın bi arkadaşımız yokki. dur ama mantıklı bu bi düşüniyim ben
[:
Kesinlikle düşün canım arada olan ve tarafsız olan o olacak. Kimse laf edemicek. Niye kız tarafında kaldı niye erken tarafında kaldı diye kimse içine fesatlık giremicek kuzum..Biz böyle bir orta yol bulduk.
benimde eylül 1 aranıza alın benide
kızlar günaydınnnnn
Günaydın tatlım nasılsın?
hoşgeldin canım tabiki buyur gel hazırlıklar ne alemde
canım bizim hazırlıklar bitti sayılır mobilyalar alındı ev boyanıyor şuan fortmanto ve merdiven altına dolap ypılıyor avizeler seçildi sadece benim mutfak için alacağım malzemeler eksik ve banyo için sabunluk takımları ütü masası çamaşırlık falan eksik
Hoşgeldin tatlım..Maşallah bitmiş hazırlıklar seninde..O küçük şeylerde bir günde alınır gider.
Mmmouse bende şükür iyiyim tatlım. Bizde çok yoğunuz ne yazıkki. C.tesi gelsin artık yani.
evet canım bitti ama düğüne daha çook varolsun her şey zamanında güzelmiş yaa çeyiz topiğime buyrunhttp://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/508051-airlikfeerin-ceyiz-topigi.html
Canım herşeyin harikaaaaaa. süper güle güle kullan...Mutfak masanın beyazını beğendim bende alıcam inş. Yemek odan ve yatak odanda harika..
canım güle güle kullan hepsini, daha önce bakmışmıydım hatırlamıyorum ama tekrar baktım, hepsi çok güzeller, ağız tadıyla kullanın inşallah